|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 18 тра, 2026 16:18
sashaqbl написав: Shaman написав:окрім Бандерлога та інших офіцерів ніхто про війну не знає звісно, вони істина в останній інстації. як видно з дописів, дуже однобока істина. може вже вистачить чергове руське ІПСО про розколу ЗСУ-тил роздмухувати?..
Я не наїжджаю на тил, я наїжджаю на кількох конкретних п*** всевдопатріотів та ухилянтів.
на форумі 3-4 "патріота", і 150 ватников, про них тиша?
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3406 раз.
- Подякували: 3369 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 18 тра, 2026 16:23
prodigy написав: budivelnik написав: candle645 написав:це про черги та планову економіку, а не про купувельну здатність фубля,
Тобто коли бу машину купують в 1,5 рази дорожче ніж нову... то там виявляється рубль має іншу покупну властивість.... 3Оригінально Поясніть мені слабо грамотному То долар коштував 60 копійок і це справедлива ціна А те що за наявність долара в кишені могли й розстріляти - це на ціну не впливало?
люди народжені після 1985(1980р) казки розказують про радянський рубль, було групв товарів для плебсу і міряти цими цінами це до****ізм, так само як ціна на золоті прикраси (ми не Індія, ніколи у нормальних людей золото не було в фаворі) міряти треба товарами, яких в ссср не було (джинси, кросівки, вінілові диски, відео магнітоли, косметика, взуття) от тоді дізнайтесь справжня ціну фубля
можна ще рахувати проїздом в ГТ: трамвай 3 коп, тролейбус 4 коп, автобус 5 коп. Сьогодні 20 грн. автобус/тролейбус., (до подій в Ірані 15 грн.) Можна порахувати в паритеті куриними яйцями.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1640 раз.
- Подякували: 2884 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Пон 18 тра, 2026 16:24
sashaqbl написав: Shaman написав:окрім Бандерлога та інших офіцерів ніхто про війну не знає звісно, вони істина в останній інстації. як видно з дописів, дуже однобока істина. може вже вистачить чергове руське ІПСО про розколу ЗСУ-тил роздмухувати?..
Я не наїжджаю на тил, я наїжджаю на кількох конкретних п*** всевдопатріотів та ухилянтів.
Як на твою думку, повинен виглядати отой самий тил, на який ти не будеш наїзжати ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 551 раз.
- Подякували: 1261 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 18 тра, 2026 16:44
shapo написав: stm написав:У мене у Чехії є знайома, вона мед. У 45 років, якщо ви не маєте громадянства Австралії вас попросять на вихід. Вона мед і лабораторні гранти. Але вимушена була переїхати з Австралії. Скільки років вашому сину? Якщо без громадянства, його чекає сюрприз, візу робочу можуть і не подовжити. І з 3 дітьми до Ізраїлю чи України 
Вы что,не читаете то,что я только написал? У сына и всей его семьи с прошлого года австралийское гражданство. Более того,у меня родительская виза на ПМЖ до 2030 г,а дальше если не помру или не вернусь в Израиль, то можно принимать гражданство
Не помрете, я оптіміст) до 45 років отримати громадянство можливо, після - питання, а на робочій візі - подвійне )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 тра, 2026 16:49
pesikot написав:Як на твою думку, повинен виглядати отой самий тил, на який ти не будеш наїзжати ?
А я на багатьох тут наїжджаю?
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 тра, 2026 16:54
flyman написав: prodigy написав:люди народжені після 1985(1980р) казки розказують про радянський рубль, було декілька груп товарів для плебсу і міряти цими цінами це до****ізм, так само як ціна на золоті прикраси (ми не Індія, ніколи у нормальних людей золото не було в фаворі) міряти треба товарами, яких в ссср не було (джинси, кросівки, вінілові диски, відео магнітоли, косметика, взуття) от тоді дізнайтесь справжня ціну фубля
можна ще рахувати проїздом в ГТ: трамвай 3 коп, тролейбус 4 коп, автобус 5 коп. Сьогодні 20 грн. автобус/тролейбус., (до подій в Ірані 15 грн.) Можна порахувати в паритеті куриними яйцями.
ні, не можна за часи ссср: міський(трам, трол, бус) , приміський(бус, жд електричка) і пасажирський(жд і аерофлот) -всі працювали в кращому випадку в нуль( ЖД транспорт на мав збитків тільки за рахунок вантажів) увесь транспорт датували, бо більшість населення до 1980р не мало власного (про коня в селі немає мови), коли мій батько купив жигуля у 1977р, в нашій хрущевці на 130кв.(це 500+ мешканців) було всього 4 авто, потім кожного року по 1-2 авто додавалось, одне авто на 120, а в селі і того менше, бо їздили по селу на конях, велосипедом, чи з поля газ53 віз до села. яйця продавали дешево, бо це не делікатес, хоч в буфеті в екіпажу ОВІМУ три смажених яйця + 20грм сала=90коп. Інколи я собі дозволяв таку розкіш (бо від смороду їжі в їдальні "екіпажу" хотілось блювати, а стипендія маленька 40р(як відміннику мені 45р), а ще транспортні витрати, то на їжу залишалось десь 15-20руб на місяць , тому 90коп за 3 яйця було дорого. а коли після 2 курсу почали "ходити в рейси", то потім (через 2-3 місяця) після рейсу заходиш в бухгалтерію ЧМП шукає свій індивідуальний номер (мій був 32056), якщо є в списку, той йдеш до каси, а там бац 25рублів премія, а інколи 3,50 (марно топав з Дідріхсона 10 до провулка Нахімова 1), пішки 3км.
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 18 тра, 2026 16:58
sashaqbl ти наїзжаєш конкретно на мене - бо чомусь так вирішив. по питанням, що я обговорюю, щось майже нічого не кажеш. бачу чим далі, тим більше погляди схожі на Бандерлога... теж вірянин РПЦ? скажи... все стане зрозуміло...
перебування в ЗСУ не дає тобі права накидів, як на мене це зрозуміло. а конкретні претензії ти теж сформулювати не можеш, як й ЛАД. з ЛАДом зрозуміло - мої погляди руйнують вісь його світогляд. що з тобою, ще не зрозумів...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 832 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 18 тра, 2026 17:03
sashaqbl написав: pesikot написав:Як на твою думку, повинен виглядати отой самий тил, на який ти не будеш наїзжати ?
це форум, а не рекрутинговий центр спитав ЛАДа, чи він хоч 50 копійок задонатив хоч комусь, відповідь чітка і пряма-такою *ернею він не страдає то які питання у вас до ЛАДа
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 18 тра, 2026 17:05
sashaqbl написав: pesikot написав:Як на твою думку, повинен виглядати отой самий тил, на який ти не будеш наїзжати ?
ні, бо ухилянтів ти чомусь рідко зачіпаєш... бо вони й так перелякані? але саме вони тут й інших так впевнено на фронт відправляють, й самовпевнено заявляють що саме вони не підуть, але не тому що перелякані - там в кожного своя вавка 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 832 раз.
- Подякували: 1768 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Пон 18 тра, 2026 17:06
prodigy написав: flyman написав: prodigy написав:люди народжені після 1985(1980р) казки розказують про радянський рубль, було декілька груп товарів для плебсу і міряти цими цінами це до****ізм, так само як ціна на золоті прикраси (ми не Індія, ніколи у нормальних людей золото не було в фаворі) міряти треба товарами, яких в ссср не було (джинси, кросівки, вінілові диски, відео магнітоли, косметика, взуття) от тоді дізнайтесь справжня ціну фубля
ні, не можна за часи ссср: міський(трам, трол, бус) , приміський(бус, жд електричка) і пасажирський(жд і аерофлот) -всі працювали в кращому випадку в нуль( ЖД транспорт на мав збитків тільки за рахунок вантажів) увесь транспорт датували, бо більшість населення до 1980р не мало власного (про коня в селі немає мови), коли мій батько купив жигуля у 1977р, в нашій хрущевці на 130кв.(це 500+ мешканців) було всього 4 авто, потім кожного року по 1-2 авто додавалось, одне авто на 120, а в селі і того менше, бо їздили по селу на конях, велосипедом, чи з поля газ53 віз до села. яйця продавали дешево, бо це не делікатес, хоч в буфеті в екіпажу ОВІМУ три смажених яйця + 20грм сала=90коп. Інколи я собі дозволяв таку розкіш (бо від смороду їжі в їдальні "екіпажу" хотілось блювати, а стипендія маленька 40р(як відміннику мені 45р), а ще транспортні витрати, то на їжу залишалось десь 15-20руб на місяць , тому 90коп за 3 яйця було дорого. а коли після 2 курсу почали "ходити в рейси", то потім (через 2-3 місяця) після рейсу заходиш в бухгалтерію ЧМП шукає свій індивідуальний номер (мій був 32056), якщо є в списку, той йдеш до каси, а там бац 25рублів премія, а інколи 3,50 (марно топав з Дідріхсона 10 до провулка Нахімова 1), пішки 3км.
сова в 3500 грн. пенсії на глобус "все включено" без джинсового паритету із шампанським не лізе
-
flyman
-
-
- Подякував: 1640 раз.
- Подякували: 2884 раз.
-
-
Профіль
-
-
1