|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 06 чер, 2026 19:11
fox767676 написав:Про десант з літа 2022 мова не йшлася .
Правильно, і я про те. ЧФ РФ розгромлено.
-
vt313
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 19:13
Banderlog написав: vt313 написав:Була якась позиція до війни. Буде після війни. Якщо позиції покращились, значить війна виграна, погіршились, - програна. В росії будуть гірші позиції по всім пунктам, нехай по більшості. І сценаріїв, крім фантастичних, перемоги, немає.
які саме позиції України покращились ?
Де я, в цій цитаті, писав про Україну?
-
vt313
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 19:16
fox767676 написав:У рф багато сценаріїв, нажаль Самий безболісний для нас - якщо просто перенесуть фокус з Запоріжжя на Донбас Гірші - залучити більше корейців , провести мобілізацію, піти на Київ , ... Так рф понесла репутаційні та економічні втрати але то ніщо у порівнянні з втратами України які зростають у геометричній прогресії
Все що Ви написали вже було в 2022 р.
-
vt313
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 19:17
vt313 написав: Banderlog написав: vt313 написав:Була якась позиція до війни. Буде після війни. Якщо позиції покращились, значить війна виграна, погіршились, - програна. В росії будуть гірші позиції по всім пунктам, нехай по більшості. І сценаріїв, крім фантастичних, перемоги, немає.
Ну ти ж кажеш що продовження війни веде до покращення позицій України. То по яким там позиціям крім нерухомості ахметова ми в +?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 06 чер, 2026 19:25
Banderlog написав:Ну ти ж кажеш що продовження війни веде до покращення позицій України. То по яким там позиціям крім нерухомості ахметова ми в +?
Де я таке писав? Вся військова складова. Політичне положення.
-
vt313
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 19:34
vt313 написав: Banderlog написав:Ну ти ж кажеш що продовження війни веде до покращення позицій України. То по яким там позиціям крім нерухомості ахметова ми в +?
шо таке політичне положення ? Вихід сша з підтримки України це покращення політичного положення?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 06 чер, 2026 19:40
Banderlog написав: vt313 написав: Banderlog написав:Ну ти ж кажеш що продовження війни веде до покращення позицій України. То по яким там позиціям крім нерухомості ахметова ми в +?
шо таке політичне положення ? Вихід сша з підтримки України це покращення політичного положення?
До початку війни ніякої допомого не було. В перші дні, вона була мізерною. Зараз це суттєва допомога. Перемовини на військово-політичному рівні в рамках ЄС постійні. Не було такого до війни. Все приймається як так і має бути. Піднявся в повітря літак, у нас об'явили тривогу. А звідки у нас про це дізнались? Як ви думаєте?
-
vt313
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 19:46
vt313 написав: Banderlog написав: vt313 написав:Була якась позиція до війни. Буде після війни. Якщо позиції покращились, значить війна виграна, погіршились, - програна. В росії будуть гірші позиції по всім пунктам, нехай по більшості. І сценаріїв, крім фантастичних, перемоги, немає.
Да, РФ во многом проиграла и её позиции в мире ухудшились и в экономическом, и в политическом отношении. Хотя не исключаю, что после окончания войны они достаточно быстро во многом восстановятся. Не исключаю даже того, что Европа через пару лет после войны снова начнёт покупать нефть и газ и восстановятся всякие "потоки". Но, бог с ней, с РФ. Они проиграли. Но вы говорите: " війна виграна". Т.е. выиграна Украиной.Так что выиграла Украина? P.s. Піднявся в повітря літак, у нас об'явили тривогу. А звідки у нас про це дізнались? Як ви думаєте?
Интересный подход. Т.е. мы должны радоваться тому, что у нас "об'явили тривогу". Ах, как мы рады!
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 06 чер, 2026 20:00
ЛАД написав: Они проиграли. Но вы говорите: " війна виграна". Т.е. выиграна Украиной.
рф проиграла, да. А по поводу перемоги України я не говорив.
-
vt313
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 чер, 2026 20:01
ЛАД написав:Да, РФ во многом проиграла и её позиции в мире ухудшились и в экономическом, и в политическом отношении. Хотя не исключаю, что после окончания войны они достаточно быстро во многом восстановятся
Це вже навряд..... Трошки історично довідки 1667 рік Андрусівський договір - Росія і Польща ПОДІЛИЛИ Україну проходить 120 років 1772 рік+1793+1795 - Росія Прусія і Австрія ПОДІЛИЛИ ПОЛЬЩУ проходить 120 років 1921 рік Рижський Договір - Росія і Польща ПОДІЛИЛА Україну пройшло 18 років 1939 рік Пакт Молотова - Росія і Німеччина ПОДІЛИЛИ ПОЛЬЩУ пройшло 83 роки 2022 рік Росія пропонує Польщі поділити Україну... Але в цей раз поляки памятаючи чим закінчились попередні домовленості з педерацією вже ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ від пропозиції і займають сторону України.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 305 раз.
- Подякували: 3057 раз.
-
-
Профіль
-
-
1