Banderlog написав:я розумію, що тобі мисль, що трампа може влаштовувати хаос в затоці неприйнятна, але так воно і є. Казки що дід хоче бути втішним медалькою за премію миру мяко кажучи не оправдались. Трамп мотивується не медальками а багатством.
Я з тобою то згодний. Але мені здається, що ти трохи переоцінюєш його інтелект. Він і молодий не блищав ним. А зараз, як деменція почалась...
За трампом стоїть колективний інтелект. І підтримка в народі в нього є. Тричі обирався презедентом.
інтелект колективнийЮ але специфічний - МАГівський. там колектиний інтелект є, а окремі представники - зазвичай клоуни
підтримка народу є, але ледве половини - й то менш освіченої половини... а зараз вже й половини немає.
Зеленського теж розкрутили не дурні. Інша справа що мотиви їх далекі від альтруїстичних, но по факту такої повноти влади яку має зараз зеля не мав жодний презедент.
Banderlog написав:Зеленського теж розкрутили не дурні. Інша справа що мотиви їх далекі від альтруїстичних, но по факту такої повноти влади яку має зараз зеля не мав жодний презедент.
Так з Трампом та ж історія. Розкручували не дурні. А по факту Тіль зараз в Аргентину втік, Маск борсаєть, але по факту прижучили його . Навіть МАГА Трамп нагнув. І такої повноти влади як у нього, за останні 100 років точно жоден американський президент не мав. Але по факту він і чудить так непогано
Banderlog написав:но по факту такої повноти влади яку має зараз зеля не мав жодний презедент.
Да ладно, в чому це виражається?
В парламентській більшості. І в відсутності депутатської недоторканості. По факту він може протаскувати любе голосування.
Ні у кого, ніколи не було більшості в ВР? А Тимошенко, Луценко мали недоторканість? Всі президенти могли протаскувати будь яке голосування. Кадрів кнопкодавства було валом. І змін текстів також.
НАБУ, прокуратура, ТЦК, ... відверто демонстративно не виконують його вказівки. Той же Єрмак звільнений під тиском.