Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 18147181481814918150>
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 18:53

budivelnik написав:
  ЛАД написав:
  budivelnik написав:........вони ж не розстрілювали за обмін валют , не садили на 15-25 років за економічну діяльність , не пресували тих кого називали спекулянт.... не знищували кулаків як клас ( а хто кулак-визначалось наявністю зайвих пару мішків зерна в порівнянні з люмпеном)
Труси-Хрестик
Рассказывает прапорщик оккупационной армии. :mrgreen:
За таке ти партбілет покладеш і виплат за роботу по розповсюдженні совкової пропаганди не отримаєш...
Бач до чого докотився
Совкову армію - окупаційною назвав..
Ще трошки і ти почнеш слухати ДЖАЗ....

Т.е. то, что вы честно и добросовестно выполняли функции оккупанта, вы подтверждаете?
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4877 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 18:58

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Т.е. то, что вы честно и добросовестно выполняли функции оккупанта, вы подтверждаете?
Підтверджую.... Настільки добре, що в день мого виїзду з Німеччини-впала стіна, а от з Чечнею не повезло , як виїхав з Чечні так її педераційники атакували....
Отже тобі залишилось звинуватити мене в тому що я організував вбивство сифілітика в 1924 році...
budivelnik

Подякував: 306 раз.
Подякували: 3065 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 19:10

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Т.е. то, что вы честно и добросовестно выполняли функции оккупанта, вы подтверждаете?
Підтверджую.... Настільки добре, що в день мого виїзду з Німеччини-впала стіна, а от з Чечнею не повезло , як виїхав з Чечні так її педераційники атакували....
Отже тобі залишилось звинуватити мене в тому що я організував вбивство сифілітика в 1924 році...
Так всё верно - настолько хорошо выполняли функции оккупанта, что как только перестали, так сразу и стена рухнула. :)
А вот Чечне не повезло - если бы вы не выехали, то "порядок" навели бы ещё в первую войну. Второй бы не было.
А в 1924 не было никакого "вбивства сифілітика".
Но ваша с prodigy зацикленность на сифилисе вызывает нехорошие подозрения.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 22 чер, 2026 19:15, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4877 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 19:14

ЛАД
так а че там про "крымнаш"?
ох эти сладкие мечты про 2ю пенсию под кабами "освободителей"... :twisted:
Прохожий

Подякував: 945 раз.
Подякували: 1469 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 19:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Так всё верно - настолько хорошо выполняли функции оккупанта, что как только перестали, так сразу и стена рухнула
Бач який я був ефективний...
а ти здурі пробуєш тягатись.
Може перестанеш , а то не дай Бог кондратій тебе схопить і ти так і не отримає жодного разу другу пенсію.
погоджуюсь
замах на вбивство сифілітика леніна , в 1918 році, виконавець єврейка Каплан....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 20:28

fler написав:
  shapo написав:
  fler написав:Звиняйте, мала на увазі Антонова))

А он откуда,разве с Украины?

Знову вЯлічіє ...))
Олег Костянтинович Антонов (1906–1984) — видатний український радянський авіаконструктор, засновник і багаторічний керівник Київського авіаційного заводу та однойменного конструкторського бюро. Його конструкторське бюро розробило 22 типи літаків і понад 52 види планерів, ставши всесвітньо відомим завдяки створенню надважких транспортних повітряних суден...
Ан-225 «Мрія»: Надпотужний літак, який до лютого 2022 року був найбільшим і найважчим літаком у світі.
Ан-124 «Руслан»: Гігантський військово-транспортний літак, що досі утримує безліч світових рекордів вантажопідйомності.
Ні, не чули?

Гы, родился в России, был не просто коммунист а депутат Верховного Совета СССР (это то что сейчас Госдума на минуточку)
Член ВКП(б) с 1945 года. Член ЦК КПУ. Депутат Верховного Совета СССР

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B8%D1%87

Клятий комуняка катував наших українських інженерів заставляв ото жахіття Мрію та Руслан робити :lol:
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 250 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 20:38

budivelnik написав:

а льодоруб? :oops:
Shaman

Подякував: 842 раз.
Подякували: 1790 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 20:43

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
Так всё верно - настолько хорошо выполняли функции оккупанта, что как только перестали, так сразу и стена рухнула. :)
А вот Чечне не повезло - если бы вы не выехали, то "порядок" навели бы ещё в первую войну. Второй бы не было.
Но ваша с prodigy зацикленность на сифилисе вызывает нехорошие подозрения.

ти ми пам'ятаємо, кого тіпає на псеводнім "твьордий" :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 20:43

Shaman написав:
  budivelnik написав:
погоджуюсь
замах на вбивство сифілітика леніна , в 1918 році, виконавець єврейка Каплан
а льодоруб? :oops:
От чого не робив- того не робив
Я євреїв використовую виключно як інструмент і не розглядаю як обєкт....
а то не дай Боже цахал з моссадом мною зацікавиться....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 22 чер, 2026 20:49

ЛАД написав:
  Shaman написав:економіку не послабить - явна брехня. немає палива - немає логістики. а яка економіка без логістики?
Какая экономика была/есть в Крыму?
Туризм?
Из-за его отсутствия война тут же закончится?

під час війни економіки Раші не впаде до рівня, що вони не зможуть продовжувати війну.а от загально думка - "навіщо" й "треба закінчувати" - на це нестача паливо впливає безпосередньо. що там за економіка не знаю - сільське господарство вмерло, туризм ледве жеврів, а зараз гадаю помер - окрім піших походів... військова база та пенсіонери - вся економіка Криму - на відміну, що там було за часів України...
  Shaman написав:реакція населення буде дуже проста - навіщо нам це потрібно, думка про завершення цієї авантюри буде поширюватися...
Может, и так.
Но возможны варианты и я о них написал.

тобто скинути путіна вони не можуть, а проти України постануть? не смішить. в інеті вони звісно всі кулачками будуть трясти - але цим все й закінчиться
Shaman

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 18147181481814918150>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти