право розказати як воно було насправді за тим з компанії хто в момент події був найбільш тверезим і прожив довше всіх
|
|
ти про яку людину кажеш, про тверду? чи іншу маю память з 1968 (коли був похорон Гагарина/Серьогіна) фрагментарну, а з 1971 року -чітку, тобто як пошов до школи, то багато чого памятаю (і як батьки посилали в молочний магазин у 06.30 заняти заздалегідь чергу і купити молочних продуктів, у мене була дуже гарна память і здатьність порахувати все в розумі), запитай що цікавить? Мне кажется, что для этого убеждаемый должен быть уж очень внушаемым. Человек, переживший в зрелом возрасте кардинальную смену идеологии, получает прививку от слепой веры в новую. Действенность этой прививки сильно зависит от склонности к критическому мышлению. Человеку, сформировавшемуся в атмосфере только одной веры, не на что опереться, чтобы сопротивляться внушению. Для таких людей покушение на их веру очень болезненно, поэтому попытки спорить приводят только к озлоблению. Даже когда кажется, что это борьба за правду, это все равно крайне негуманно. Думаю, что достаточно скоро эта ситуация изменится. Жизнь ускоряется, изменения в идеологии будут происходить чаще и количество вакцинированных будет увеличиваться. Потом смены станут настолько частыми,что перестанет хватать времени на ускорение веры. Вот тогда и придется учиться жить в атмосфере плюрализма мнений,и даже в одной голове 😁 Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНу от, в 90их вона ще мовчала. А в нульових уже багато цікавого розповідала...
коли совок сканал мені було майже 28років, на жаль, спогади ЛАДа не обєктивні, тому що він не пам'ятає не тільки "недоліки" як-то : дефіцит товарів (а після 1980р і продуктів), блат при вступі до вишу, також при отриманні гарної роботи чи посади, чи до гарного майстра СТО, або хірурга, чи сантехніка клятий "розподіл" на Далекій Схід чи у Сибір) антисемізм, шовенизм, дідовщину -бо це дрібниці у нього кардинально схиблене ставлення до країни, яка за ради мети панування у світі вусатого вурдалака сталіна запланувала і розпочала ДСВ (так разом з Гітлером) і за ради хибної мети угондоніла 50млрд населення планети(в тому числі 28млн громадян СССР), потім після 1955р Хрущев будував "соціалізм з людяним обличам"(бо до того він був з кгб-ним прищуром, як сьогодні в рф) Хрущев (Відлига)дав ковток свободи людям і за це йому подяка, хоч у нього руки по лікоть у крові -брав участь в огрганізації голодомору і Україні, ставив підпись під розстрільними трийками, а розстріл в Новочеркаську 1962р) Л. Брежнев- леня у 1968року почав відпрацьовувати назад, свобода закінчилась, кров на вулицях Праги, леня навіть повернув сталіну долю поваги(брехливі фільми Озерова-"Освобождение" і тд, і під кінець життя тотально обісрався, вмазавшись в Афганістан) для мене те , що люди вважають благами совка-безкоштовна освіта, безкоштовне житло(це брехня)і пломбір по 19коп ніяк не перекривають відсутність свободи(також свободи вибору, яку ви маєте сьогодні, де людина хоче жити: Сша, Канада, Нігерія чи Австралія) особийтий пунктік-алкоголь? це пояснює всі твої перли за 15 років на форумі років 12 тому, коли тут ще були коріфеї гілки ДС, я на користь своїх доказів написав таке: і Бандерлог теж так думає, форум реготав декілька сторінок, персона Бандерлога 12 років тому не користувалась повагою і авторітетом, а чому? Про методички для осуществления кремлевской пропаганды начинают, как правило, говорить именно те, кто эту самую антинародную антиукраинскую пропаганду и осуществляет. Человек склонен обвинять других именно в том, в чем сам измазан по самые уши, предполагая перевести стрелки таким образом. К тому же времена меняются к 5-му году войны и кремль ментально сдувается все больше. Поэтому своим условным "соловьевым" в Украине для маскировки фсб росии предположительно дает имена - бандеровец, бандерлог и т.п. Что касается ЛАДа, то память у него какая-то не объективная, скорее избирательная. Это особенно смешно так как он, неся свет в нашу тьму, Гляньте сколько ЛАД постит тут любви к СССР. Для 80-ти летнего это занадто большая нагрузка и умственная и для пальцев. Следовательно ЛАД не тот, за кого себя выдает. Кстати, это справедливо для большинства активных писателей на политические темы. Я не люблю любую власть, она всегда — ур** и насилие, но если власть решит упасть, то я не стану ей подпоркой в бессилии. Слова Губермана выше, а он точно постарше ЛАДа, ведь справедливы именно для советской власти или подобной, завистливой и безбожно агрессивной ко всему доброму, богатому и комфортному. Востаннє редагувалось buratinyo в Вів 23 чер, 2026 14:05, всього редагувалось 1 раз.
не був навіть кандидатом, не встиг ти ж наполегливо преш проти країни, від якої отримаєш гроші за "службу" якщо твої родичи мають такий самий інтелект як ти, то погляди у них про російські (рпц) це ж вони тебе там охрестили Востаннє редагувалось prodigy в Вів 23 чер, 2026 13:57, всього редагувалось 1 раз.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||