detroytred написав:От себя добавлю, посмотрев некоторые видео... Это хлопушки а не ракеты...* (С)
виходить кацапам нормальні ракети поставляли а собі хлопушки оставили? цікаве кіно. чи кацапи та наші партнери просто щоки надували кажучи про поставки іранської балістики?
Да це я таке бачення знайшов. Так воно чи ні - хто зна.
Бо відео наче є повний пробой ППО. Купи ракет кудись падають. Хз як воно справді там.
Думаю в ближ. часы Израиль ответит авиацией. Но это не палестина Ливан. Иран может и сбивать их. Всё будет зависить от США, Саудовской Аравии, Эмиратов, Египта. Ещё что скажет Китай, который и ждёт развязки по Тайваню.
Успіх написав:Якщо не буде вимахуватись і розтягувати час комбриг, то 5го листопада, я вже можу здавати зброю
Вы про отпуск,правильно? Или таки нашли способ отскочить по закону? Если да, то респектище. Домой во Львов,и гребись оно конем.
Я про законний спосіб!
Тільки загвоздка у майбутньому підписанні рапорта комбрига(по відгукам солдат з різних підрозділів)
А "і гребісь оно конем" - це 100%!!! - особливо таке відчуття виникає, коли дивишся на весь цей масштабний бардак і... на цинічні дописи Будівельника і Флер(і Ко) які НІКОЛИ не думали і близько, щоб захищати свою країну... - а лише фальшиво надували свої псевдопатріотичні щоки!
Востаннє редагувалось Успіх в Вів 01 жов, 2024 21:57, всього редагувалось 1 раз.
Успіх написав:Тож ще наступне: (раніше я вже про це писав, а тут ще більше підтвердилось) 2. Годину тому дізнався, що мій побратим(тут найкращий друг) сьогодні говорив з комдівом про подання рапорта(а він теж хоче подати рапорт на звільнення) і йому комдів відповів, що марно подавати рапорт, бо його і так не підпишуть... 🤬🤬🤦
То що в такому випадку робити?
Вже трубити у всі труби(на гарячу лінію Міністерства оборони і т.п.) і називати бригаду і прізвише винуватця?(а це комбриг не хоче підписувати) Чи ще почекати, коли я подам рапор - а тоді вже "трубити у всі труби"?
Де ваші коменти/поради - що робити?
Шанрвний, судячі з ваших дописів у вас був мільон і одна можливість сильно знизити ризики для свого здоровля. А в мене враження що ви бажаєте отримати всі гроші до яких можливо дотягнутись. Чим це скінчиться всі знають.