_hunter написав:Опять 24. Как вопрос решают цивилизованные страны: создают условия жизни в стране, в которых _добровольцев_ сильно больше, чем требуется на фронте. Как вопрос решают северные кореи/мордоры/и прочие _тоталитарные_ образования: пастух лучше знает, что стаду нужно -- все на фронт! Если после победы над мордором все жители Украины вдруг окажутся в северной корее -- это точно победа будет?..
Можно еще проводить голосование в ротах - идти в атаку или сидеть в обороне. Сообщество кладовщиков должно само решать, когда выдавать берцы. Таможня сама должна устанавливать уровень сборов, очередность прохождения и размер вознаграждения. Детсадовцы обязаны сами определять, как наказать няню Шуру за молоко с пенкой. И т. д. ибо демократия ж. По каждому вопросу надо запилить петицию Президенту. Ну чтобы было не как в Северной Корее...
Востаннє редагувалось antey1969 в Суб 21 тра, 2022 16:08, всього редагувалось 1 раз.
_hunter написав:в цивилизованных странах точно можно нарушать Конституцию -- если "ну прямо очень нужно"?..
Ще невідомо, як ті цивілізовані поступлять, якщо у них буде війна. Може відразу вся демократія закінчиться. Я щось ніяк не зрозумію вашу позицію. Ви не задоволені обмеженнями, які створила війна? Ви маєте рецепт , як прожити без обмежень? Як наповнити фронт мобресурсом? Як профінансувати війну і мир? Як підготуватись до зими? Чи просто в вас спрацював вільнолюдь: придумайте там щось, щоб я жив як раніше, але ми перемогли? І на відпочинок (до дружини) мене випустіть обов'язково, я тут без сексу і моря вже втомився.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 21 тра, 2022 16:10, всього редагувалось 1 раз.
_hunter написав:в цивилизованных странах точно можно нарушать Конституцию -- если "ну прямо очень нужно"?..
Ще невідомо, як ті цивілізовані поступлять, якщо у них буде війна. Може відразу вся демократія закінчиться. Я щось ніяк не зрозумію вашу позицію. Ви не задоволені обмеженнями, які створила війна? Ви маєте рецепт , як прожити без обмежень? Як наповнити фронт мобресурсом? Як профінансувати війну і мир? Як підготуватись до зими? Чи просто в вас спрацював вільнолюдь: придумайте там щось, щоб я жив як раніше, але ми перемогли?
немцы в приватных разговорах говорят, что они на нашем месте уже давно сдались бы.
antey1969 написав:немцы в приватных разговорах говорят, что они на нашем месте уже давно сдались бы.
Може вони розбалувались за ці ситі роки, або то такі ваші знайомі, але фашистська Німеччина воювала розумно, самовіддано, вмінням, а не кількістю, завдяки чому і перемогти її змогли лише всім світом. Та і досі , як кажуть переселенці, німці вміють жити дуже раціонально, економно, дисципліновано. Так що хз, хз.
Успіх написав:Ну що ж - повернувся я знову живий/здоровий з передка... Відносно, там було тихо.... але от останніх 2 дні, то знову почали частенько "ба-бахати" з різної техніки. Може це тому, що ми і наші інші бригади - насипАли їм щодня НЕ малу порцію теж різних снарядів!(і наші реактивщики - теж) Прикро, що ми +/- "топчемось на місці"(хоч за останні 2 тижні орки відступили на 3км) Чому так? Є багато нюансів, але основний нюанс - це, мабуть, що ще НЕ дійшли до Успіха "посилки з Європи"
_hunter написав:Удобные отмазки -- пока "не воюют"... Лукашенко, когда свой майдан розганял -- тоже что-то про гражданскую войну говорил... Точно приплетать не нужно? -- или для понимания "где мы/куда мы идем" -- все таки нужно: потому как а в цивилизованных странах точно можно нарушать Конституцию -- если "ну прямо очень нужно"?..
Жесть. При чем здесь конституция? Все выделилось кроме того что неудобно? Да да дорогой любитель конституции. В Армии США, например, строго-настрого запрещено распространять подобное. В др. странах НАТО тоже. Вы не хотите жить как в С. Корее? Нет, вы не хотите жить как в США. Кстати из за этого у нас низкий уровень жизни, коррупция и пр. пр. А сейчас, вы более того, мешаете нашей армии во время войны.
_hunter написав:Опять 24. Как вопрос решают цивилизованные страны: создают условия жизни в стране, в которых _добровольцев_ сильно больше, чем требуется на фронте. Как вопрос решают северные кореи/мордоры/и прочие _тоталитарные_ образования: пастух лучше знает, что стаду нужно -- все на фронт! Если после победы над мордором все жители Украины вдруг окажутся в северной корее -- это точно победа будет?..
Можно еще проводить голосование в ротах - идти в атаку или сидеть в обороне. Сообщество кладовщиков должно само решать, когда выдавать берцы. Таможня сама должна устанавливать уровень сборов, очередность прохождения и размер вознаграждения. Детсадовцы обязаны сами определять, как наказать няню Шуру за молоко с пенкой. И т. д. ибо демократия ж. По каждому вопросу надо запилить петицию Президенту. Ну чтобы было не как в Северной Корее...
У свободных людей - нужно спросить согласие. У нанятых работников - согласно трудовому договору. А вы из окопа пишите, или "немецкой теробороны"?
Успіх написав:Ну що ж - повернувся я знову живий/здоровий з передка... Відносно, там було тихо.... але от останніх 2 дні, то знову почали частенько "ба-бахати" з різної техніки. Може це тому, що ми і наші інші бригади - насипАли їм щодня НЕ малу порцію теж різних снарядів!(і наші реактивщики - теж) Прикро, що ми +/- "топчемось на місці"(хоч за останні 2 тижні орки відступили на 3км) Чому так? Є багато нюансів, але основний нюанс - це, мабуть, що ще НЕ дійшли до Успіха "посилки з Європи"
Коли вже до Херсона дотопають?
Як тільки(приїдуть до мене посилки з Європи і я їх не тільки побачу, а ще й "помацяю") - так і зразу...
_hunter написав:Удобные отмазки -- пока "не воюют"... Лукашенко, когда свой майдан розганял -- тоже что-то про гражданскую войну говорил... Точно приплетать не нужно? -- или для понимания "где мы/куда мы идем" -- все таки нужно: потому как а в цивилизованных странах точно можно нарушать Конституцию -- если "ну прямо очень нужно"?..
_hunter написав:Удобно: "что будет -- мы не знаем, но почему бы не придумать, что будет так".
Рівно як і вам зручно вирішити зарані, що у них у випадку початку війни на фронт підуть лише бажаючі, а решті віддадуть з рахунків кеш (золотом!) і дозволять поїхати жити в Дубаї їх витрачати. Так?
_hunter написав:Свою позицию я только на прошлой странице уже озвучивал:
На якій підставі ви вважаєте, що після війни Україна стане північною корєєю? У нас такий народ, що проковтне це? А от умовним Ізраїлем стати може. Але вам і таке " не зайде". Вільнолюдь неляканий в крові.
_hunter написав:А что -- уже есть проблемы с наполнением?
Так, якісним мобресурсом - є. Якого, поклавши на їх міцну хоча б шкільну математичну та фізичну базу можна навчити балістиці, роботі з високоточною зброєю. З відповідною фізпідготовкою для ссо. Двієчники пропиті на фронті теж не потрібні.