Цивільному з тилу давати поради військовим на передку треба дуже тактовно, але боротьба з пияцтвом - справа не тільки командирів, але й тих, хто просто поруч і бачить, що відбувається.
Життя і здоров'я солдатів залежить від ефективності тих, хто поруч, а яку ефективність можна очікувати від п'яного?
1) ідея є... Мабуть, хочуть зупинити зростання кількості УБД. Бо ми ж потім за проїзд в тролейбусах не платитимемо, мабуть... А щодо "підготовлених людей" -- що я можу ще додати, до вже сказаного? Хоч і дивно мені, що не було за 3міс ще 57патронів і 3тижні аби підготувати таких самих "командосів" як і ми. 2) ага... Але... ні не варто писати.
_hunter написав:И? -- в Индии или в Пакистане есть принудительная отправка на фронт?
Индо-пакистанский конфликт распространяется на один штат. Пока русско-украинский конфликт распространялся на один Донбасс - в Украине не было запрета на выезд. Однако сейчас конфликт расширился до всеукраинского. Боевые действия ведутся на всей территории Украины. И могут продолжаться неопределенно долго. Поэтому необходим запас мобилизационного резерва.
6 млрд доларів виділено на зброю, розвідувальну підтримку, підготовку та іншу допомогу щодо безпеки Збройним Силам України.
8,7 млрд – на заповнення запасів зброї, яка була передана Україні.
3,9 млрд – на фінансування операцій Європейського командування, зокрема розвідувальну підтримку.
11 млрд – на зброю, військове та захисне обладнання і спорядження, яке США зможе надсилати Україні прискореними темпами – без додаткового погодження з Конгресом.
13,8 млрд – було схвалено для Держдепартаменту, основна частина цих коштів піде до Фонду економічної підтримки, щоб допомогти українському уряду продовжувати свою роботу.
Bobua написав:А в армії досвідчені люди ще від початку казали, що за 1.5-2міс мала би бути ротація. Може, навіть і якісь правила існують. І дуже цікаво, чому ж таки її не роблять
Ну, особисто ми - замінили одну бригаду, яка була на передовій 40 чи 45днів - і кажуть, що вони пішли на ротацію... Але, чи вони пішли просто у тил на тривалий час, чи їх хоч на тиждень-два відпустили додому - зовсім нічого не відомо про них.. А нам зараз кажуть, що наша ротація буде (загально) за 62 дні)) і то, точно саме керівництво не впевнене))
Bobua написав:Зброя? Автомати, кулемети, РПГ (і одні беруші на всіх-всіх...), і навіть Західні протитанкові труби -- воно все якось не помічне проти будь-якого виду віддаленних "бомбардувань". Лише окоп добре працює.
А ще краще - в бетонному укритті - але, нажаль, таке не все трапляється))
Bobua написав:А паніка у мене була після того, як з окопів повезли у "наступ" у чисту лісосмугу. Де проти віяла осколків -- лише молитви
...і при кожному новому "близькому свисті/прильоті" - молитва(чомусь?) сама-собою починалась спочатку...
Объясню почему бойцам нельзя ныть ни здесь на форумах ни где инакше. Гласность здесь не причем и не решит это ваши проблемы. Ваше нытье во всю используют рашистские пропагандоны. С некоторых пор они каждый день выкладывают ваши видео с соответствующими комментами.
otg написав:Объясню почему бойцам нельзя ныть ни здесь на форумах ни где инакше. Гласность здесь не причем и не решит это ваши проблемы. Ваше нытье во всю используют рашистские пропагандоны. С некоторых пор они каждый день выкладывают ваши видео с соответствующими комментами.
Обязанности солдата знаете? Первые слова там "Боец должен стойко переносить все тяготы и лишения...." А так да. Все как вы говорите. Зачем оборонятся? Все лечить зубы в тыл. Вопрос только -через сколько орки заберут страну?
_hunter написав:Кто "не розповідали"? -- Арестович? Президент в "вeчірніх зверненнях"? -- во вроде как официальном Ukraine NOW -- тишина. Это, кстати, еще одна претензия к властям...
Я могу Вам дать оф. канал в вайбере. Почитаете, если не видели.