Класна(вічна) тема - "на пенсію в 50!"
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!
Запрошую всіх до обговорення!
|
|
![]() Запрошую всіх!Класна(вічна) тема - "на пенсію в 50!"
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! Запрошую всіх до обговорення! ![]()
Выстрел с Д30/Д20 стоил во времена Афгана тоже 4куе, возможно по курсу 63коп. Нам это говорил полкан - наш куратор когда мы, будущие разработчики крылатых и баллистических ракет, начали умничать на "тактике" шо зачем нам после "Бури в пустыне" вот эти чугуниевые дрова 64года пр-ва с меткостью 25м с пятого выстрела на дистанции 15км. На что он сравнил цену Томагавка и десяти выстрелов с Д20 и сказал лучше выучить экономику и как ложить чушки в цель на втором выстреле. Все эти падения цен на ракеты градов, выстрелы 122/152/155 в период сытого затишья были вызваны тем, что списанные годные ещё выстрелы шли по иной цене, чем то, что списано должно быть было в следующем году и вообще ворованное стоило дешевле нового. Вот сейчас всё и идёт по цене нового, хоть и списанное 10 лет назад. Востаннє редагувалось барабашов в Суб 30 лис, 2024 18:42, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуАга.... Тут навіть сперичатись нічого.... Труси хрестик спочатку ленін і срср а потім пролетаріат чи спочатку пролетаріат а вже поті зявився мудельман який надуривши пролетаріїв їх же і очолив. Ще раз по моєму впливу Для кожної людини вплив різний. Для мене достатньо що добрий пяток найманих працівників які працювали найманими 20 років тому назад зі мною - сьогодні обігнали мене створивши СВОЇ бізнеси і розмір цих бізнесів у двох в рази більше мого. Тобто один я - створив ще пять інших + створюю ще два ( а може й чотири) для своїх дітей. Якщо кожен буде масштабувати себе десятикратно кожних 30 років То скільки років треба щоб з тисячі будівельників виросло 10 млн ? Якихось 100 років. А якщо люди будуть дивитись на теоретиків? і слухаючи їх бачити мезерні пенсії в 10000 чи навіть 20000 грн ? чи ЗАХОЧУТЬ йти за такими теоретиками? А якщо частина цих теоретиків займали високі посади в Державі яка РОЗЩВАЛИЛАСЬ ( привіт ладам) І останнє Де десяток мільйонів буржуа- якщо ми дикий капіталізм пройшли в 90-тих? Якраз наявність середнього класу є ознакою того що пора від дикого ринку переходити до керованого У нас є олігархи - сто чоловік У нас є чиновники корупціонери (багаті) - 100 000 чоловік У нас є такі як я - 1 000 000 - це ті що мають мати 10+млн капіталу і у нас є 10 000 000 - найнятих з середнім доходом 0,2 млн в рік І бідося в кількості 10 млн пенсіонерів і 5 млн таких що навіть податки не платять Тому ще раз Де 30% від кількості населення Держави - хто має право називатись середнім класом?
![]() Ще раз для впертих Газ-21 або ГАЗ-20( победа) або Москвич 417 , або ІЖ або Запорожець що горбатий що вухастий.. чи їздять вони сьогоді по Україні - так якихось пару тисяч знайти можна Але скільки в ті машини вложено ще до 1990 і після 1990 щоб вони їздили? Так само і з електростанцією Стіни - стоять, при цьому , щоб вони стояли кожен рік( після 25 років експлуатації) в них треба вкладати 3-5% щоб компенсувати знос.. але це нерухомі стіни. А рухомі деталі машин ? Є правило Металічні конструкції ангарів і так далі через 25 років експлуатації ВИГІДНІШЕ знести переплавити і виготовити нові ніж малювати. ПС СРСР програв технологічні перегони тоді коли в стіни загатив залізобетон(термін експлуатації 150 років) а США будувало свої заводи з металоконструкцій. Наші потирали руки , нічого прийде 25 років і США повинні будуть витрачатись на знесення/перебудову а ми ні.. і що сталось? За 25 років ЗМІНИЛИСЬ технології і цехи висотою в 15 м для того щоб їздила кранбалка - пішли в нікуди і прийшли цеха в 10 м, американці перебудували і тільки за рахунок зменшення обслуговування цих цехів і витрат на освітлення/обігрів.. - отримали виграш , а ми НІЧОГО не змогли зробити з беттонними гробами які бачили ще сталіна...
![]() Я напишу по іншому Все що ЕФЕКТИВНО працює сьоогодні в Україні - на 100% створено в Україні. і від совка там тільки квадратні метри територій на яких ці підприємства створені. ПС Долярчик мене питав Чому я так низько оцінюю вартість своїх 150м2 які використовую в бізнесі - я відповів що рахую по прибутку який вони дають. Так от Левова частка промислових підприємств створених совко -генерувала збитки , хоча й мала балансову вартість в мільярди гривень. Але якщо Автонавантажувач мав цехи /станки і не мав збуту продукції Чи Лаз... То яка вартість цих заводів? Так , вони СТОЯЛИ 30 років здаючи в оренду свої приміщення, поки їх не викупили як площу і на цих площах не збудували Житлові квартали , до речі Долярчик саме на місці автонавантажувача купив житло , а на місці Кінескопа море інших торгово-промислових обєктів, при чому від Кінескопа залишилось тільки кілька стін, бо НАВІЩО завод який випускає вакумні лампи для телевізорів, якщо в телевізорів інші рідкокристалічні екрани. Тому вартість промислового обєкта щоськоштує коли він випускає сьогодні цікаву продукцію А толку з того що є Кінескоп? Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 30 лис, 2024 19:32, всього редагувалось 1 раз.
![]() Якщо подивитись що відбувається останні три роки... Пуйла киданули в Нагорному Карабасі Пуйла зараз витісняють з Сирії Пуйла витісняють з Африки А може це стратегічний план як викинути педерацію і заколапсувати її в її ж межах? Як відбувалось Пуйлу залишали і залишають враження що ще трошки і він переможе... Але враження було а генерали вимагали нових сил спочатку забрали з Карабаху москалів... потім забрали з Сирії ( не всіх , але рівно стільки скільки треба було щоб фронт посипався) а про втрати вагнерів в Африці за останній рік новини кожен місяць... і вишенька на торт Ізраїль спочатку розгромив Хезболлу , а тепер домовився про припинення вогню. Іран в пастці.
![]() От этого всего российского "рока" я держался как можно дальше Что оказалось правильно. Сейчас эти облезлые российские рокеры - жалкое зрелише с православием головного мозга в терминальной стадии
|
|