Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1113211133111341113511136 ... 14778>
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 00:58

Wirująświatła написав:
  Успіх написав:як багатодітний батько!
раньше было мать-героиня, а сейчас отец-герой. Смог найти время, отложить смартфон/ноут и как папа Карло сделать буратину.

Ну бачиш, діти наче "легко робляться", але!!!
Але як бачиш, маємо демографічну проблему!

Але, і трохи проглядається, що і нах нікому не потрібні створювати умови/сприяти народжуваності дітей.

Сумно, плять!©
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 01:05

budivelnik написав:
  Бетон написав:приватизировала бывщие колхозы, которые сегодня и есть те самые "удачные бизнесы" и агро холдинги. такое писать даже нельзя здесь.
и заметьте, это делал не путины, а люди вокруг нас
1 Первинне накопичення капіталу
2 Зараз люди в селах де колгоспи перетворили в сучасні сільськогосподарскі підприємства - живуть на порядок краще ніж коли вони були працівниками колгоспів

Тому поясни
Що для людини краще?
працювати без паспорта і за трудодні в колгоспі
чи працювати за зарплату в приватному підприємстві?
якщо зрозумієш різницю - тоді й приходь
це в совковій педерації ностальгія за сересере - в Україні це вже не проканає

ПС
був в Інгульці Поворознюка?
Бандит ще той, але в селі - футбольна команда вищої ліги

якщо дати 100 мільонів біднякам, вони все проїдять. якщо дати їх підприємцю - він створить тисячі робочих місць.
це зрозуміло.
можливо, рівень підприємництва в Україні вимірюється рівнем того, скільки ти кинув людей навкруги обманом і підлістю. можливо.
але це огидно.

єдиний, хто по-людські виплатив пайові людям, як це не дивно, це Порошенко на патоковому заводі. знаю особисто.
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 408 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 01:11

Re: Напад росії і білорусі на Україну

на скільки не помиляюсь, паровознюк з кіровокрадщини - області де самі жахливі дороги в світі, які я тільки бачив в житті. їзжу все життя по ним. починається кіровоград.область і відразу ями по коліно. це сама бідна область з самими дорогими автівками (колись було дослідження).
тому я радий за його добробут, але є підозра, що замість оплати податків, бабло десь виходить в район іспанської Майорки

сьогодні міняв резину на зимню. знаєте, чому не купую другий комплект дисків?
бо я двічі їздив через кіровоград.область. і кожен рік мені рівняють диски. в цьому розі 4 тисячі гривень.
я маю право на рівні дороги? чому мене держава штрафує за порушення, а я вимагати компенсацію за хочаб щось, не можу?
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 01 гру, 2024 01:15, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 408 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 01:21

Бетон написав:я маю право на рівні дороги? чому мене держава штрафує за порушення, а я вимагати компенсацію за хочаб щось, не можу?

почему не можешь, можешь. через суд пожалуйста, можно ущерб машине от плохих дорог взыскать с государства, есть немало случаев
smdtranz

Подякував: 13 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 02:04

Water написав:
  ЛАД написав:Ждал это замечание. :)
Но литьё это всё же не металлообработка.

То шо по-вашому металообробка зараз виконують роботи, практично без втручання людини. Вам не потрібно "стоять у станка 12 часов". Чи ви мені хочете розповісти шо таке металообробка, шо таке сульфофрезол?
Не хочу.
Честно признаюсь, о вреде сульфофрезола не знаю, но никогда не слышал о профзаболеваниях токарей или фрезеровщиков.
Что вы предлагаете?
Промышленность закрыть, назад в пещеры?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 02:08

Бетон написав:на скільки не помиляюсь, паровознюк з кіровокрадщини - області де самі жахливі дороги в світі, які я тільки бачив в житті. їзжу все життя по ним. починається кіровоград.область і відразу ями по коліно. це сама бідна область з самими дорогими автівками (колись було дослідження).
тому я радий за його добробут, але є підозра, що замість оплати податків, бабло десь виходить в район іспанської Майорки

сьогодні міняв резину на зимню. знаєте, чому не купую другий комплект дисків?
бо я двічі їздив через кіровоград.область. і кожен рік мені рівняють диски. в цьому розі 4 тисячі гривень.
я маю право на рівні дороги? чому мене держава штрафує за порушення, а я вимагати компенсацію за хочаб щось, не можу?

75%-й профиль резины очень хорошо на давлении 1.8 сглаживает неровности дороги
Но ещё лучше 85%-й на давлении 1.6 и не дёргать рулём в поворотах шоб не разуться!
Проверено на расейсЪких трассах за Обью, Енисеем и Амуром, там где расстояние не Км измеряется, а днями.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 02:36

Water написав:..............
Да и химпроизводство не всё вредное. И ещё - работа в рентгенкабинетах тоже считается (и является) вредной и работники уходят на пенсию значительно раньше. Тоже ликвидируем?

Пенсія повинна буть накопичуваной, плюс медична страховка, а не так як в нас- прокурори-інваліди у 45 років.
Какая связь между этим и обсуждаемым вопросом?

Зв'язок простий- сучасне медичне обладнання- ніякого молока. Хто скільки пенсії заробив- все його, без пільг. Те шо є люди з обмеженими можливостями, або хворі- це все медична страховка.
Что ж вы такой нерешительный? Давайте уж просто ликвидируем пенсии. Накопить человек может и сам. Накопил, считаешь, что тебе достаточно - можешь бросать работу и отдыхать.
"сучасне медичне обладнання" не предотвращает заболевания. Максимум, позволяет его вовремя обнаружить и более или менее успешно лечить. И надеюсь, вы знаете, сколько стоит обследование на "сучасному медичному обладнанні". Для обычного человека достаточно дорого.
Если "без пільг", то тем же работникам рентгенкабинетов (и на других вредных работах) надо существенно больше платить, чтобы они раньше могли оставить работу. Да и для того, чтобы они могли оплачивать медстраховку. Вы же понимаете, что для них она будет заметно дороже.
Кстати, зарплаты при накопительной пенсии должны быть выше и для всех работников. Человек, которому хватает зарплаты только на текущие расходы, не сумеет накопить пенсию.

Вообще, мне нравится, когда люди предлагают "простые" решения, даже не попытавшись оценить их реальность и продумать возможные последствия (в т.ч. и достаточно далёкие). При этом упрекают в "простых решениях" правительство, президента и кого угодно.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 02:43

Water написав:
  budivelnik написав:сьогодні 70% ВВП -це не матеріальне виробництво.

+1
Приклад- Японія, корисних копалин- нуль, землі дуже мало, але гляньте на ВВП.
Пример неудачный. Япония имеет весьма высокоразвитую промышленность.

Ви хочете важкої промисловості? Для чого вона вам? Є багато чого і схоже цього достатньо. Чи ви хочете кувать на увесь радянський союз?
Можно и на "увесь радянський союз", как раньше. Можно и на других. Германия "куёт" на весь мир. Как и США и другие развитые страны (в т.ч. и Япония), как Китай. И даже Польша.
А вообще удивляет, что даже сегодня в Украине есть сомнения в необходимости тяжпрома. Неужели даже война не убедила...
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 03:45

budivelnik написав:.........
чим менше мають тим більше будують
чим більше збудували -тим менше треба будувати
Ті самі німці добудували до 35м2 на особу і далі не збираються збільшувати метраж
Вы не можете не соврать даже в элементарном.
Я привёл цифру по Германии 45 м2 - почти вдвое больше, чем у нас.
И не знаю, как в Германии, но в Великобритании при тех же 45 м2 на человека говорят о жилищном кризисе и ругают правительство за низкие темпы строительства.

2 Є така штука
ефективність виробництва для виробника(він же споживач)
Так от коли споживач працює менше а споживає більше - для нього це краще
І при цьому звинувачувати працівника що він не хоче працювати в металургії( і там постійно збільшується автоматизація) а замість цього працівнику більш подобається теплий офіс а не стінка на будові під дощем і вітром.. у випадку коли споживач працюючи в теплому офісі має більше ніж праціник совка який працював на шахті...
1. Вы сами рассказывали, как много вы работали и как мало и редко отдыхали.
2. Я не "звинувачую працівника". Это было бы просто глупо.
Но возможность иметь больше "в теплому офісі" обеспечивается теми, кто работает в материальном производстве - "на будові під дощем і вітром", в нетепличных условиях в с/х, за станком. Сфера услуг только перераспределяет богатства, созданные в материальном производстве. Если материальное производство "усохнет", то счастливая жизнь "в теплому офісі" быстро, практически моментально закончится. Такой опыт мы получили в начале 90-х.

Лад - тобі вже пора признаватись що ти ненавидиш сьогоднішню економічну модель, бо виявляється не треба так багато працювати як тебе змушували і при цьому в результатіі цієї в рази легшої праці можна більше мати.

Признайся - заїло?
Я работал в "сьогоднішній економічній моделі" примерно столько же лет, сколько при "совке", и заработал именно в "сьогоднішній моделі". И вообще в этой модели материально жил заметно лучше. Но я хорошо понимаю, что эта модель порочна. Не может государство жить, когда не имеет ничего, кроме торговли. С/х само не вытянет. Вряд ли мы сможем жить и работать по образцу Новой Зеландии.

И последний раз. Или вы научитесь обращаться на вы, или общение с вами прекращаю.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Нед 01 гру, 2024 03:54

budivelnik написав:
  ЛАД написав:И где бы мы жили, если бы не "старьё"(которого, действительно, немало), оставшееся после Союза?
1 Ти в курсі скільки в рік виводиться з експлуатації?
Подивись статистику і зроби легкі арифметичні операції
було на кінець попереднього року+збудовано в цьому році=на 2 млн м2 менше.... тобто при будівництві по 6-8-12млн м2 в рік - щороку виводили з експлуатації по 2 млн м2
Тобто за 30 років
Збудували 200 млн м2, а загальна кількість зросла на 100 млн м2
.......
Вы невнимательны.
Я выше приводил цитату со ссылкой:
лишь 7.5% жилого фонда построено с момента обретения Украиной независимости (с 1991 года)

Это за 27 лет. К началу войны было чуть больше - вероятно, 9-10%.
Бешеные темпы.
Между прочим, за 1980-1989 годы самый меньший объём ввода жилья в эксплуатацию был в 1980 - 17,1 млн. м2, а вообще был в интервале 18-21 м2 (максимум в 1989 - 21,9 м2). За годы независимости максимум с 1994 года был в 2019 - 11 млн. м2.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 01 гру, 2024 04:25, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 1113211133111341113511136 ... 14778>
Форум:
+ Додати
    тему