Shaman написав:й ще - якщо й клоака, то через таких, як ти. я своє оточення й свою країну так не називаю. а роботу з тобою, так, схоже називають клоакою...
мабуть тому що тут земля обетованна в нас було дві революції та карїна вважається одною з найбідніших та корумпованих. хоча стоп. ми знаєм кому зараз гарно. тцкашникам. то ти вскрився? тцкашник?
Banderlog а де ж наші гарантії, що на нас не нападуть? випадково забули...
й в чому проблема вивчити державну мову? в нас же не питання, що не дають спілкуватися російською, скільки людей спілкуються. проблема, що дехто принципово не хоче спілкуватися українською
Banderlog янык был тормоз и не успел себя политически проявить "во всей красе". а эти успели. все годы своего правления он не интересовался страной, только личным обогащением. поэтому нам с яныком повезло, аж до майдана, потом начали стрелять в мирных протестующих. Даже студентов бить было не нужно. ну протестуют и протестуют себе. Кому они мешали.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 29 гру, 2024 17:29, всього редагувалось 4 разів.
Shaman написав:й ще - якщо й клоака, то через таких, як ти. я своє оточення й свою країну так не називаю. а роботу з тобою, так, схоже називають клоакою...
мабуть тому що тут земля обетованна в нас було дві революції та карїна вважається одною з найбідніших та корумпованих. хоча стоп. ми знаєм кому зараз гарно. тцкашникам. то ти вскрився? тцкашник?
ти ж такий уважний до дрібниць - а де "в Європі". й ключове вважається. коли половина доходу в тіні, то так, виглядає не дуже. а якщо помножити на 2, то вже не так погано
я неодноразово писав, хто я є. чи у вас ротація в обліківці?
ЛАД написав:........... Тут утверждают, что всё было заминировано, а Зеленский чуть ли не лично всё разминировал.
Ніхто такого не стверджує шо все було заміновано. А ось 2 мости на Чонгарі дійсно були заміновані. Якось дивився відео з людиною, який повинен був підірвати один з мостів, йому це не вдалось, хоча він пробував, він сам дивом вижив. Так ось він розповідав, шо міст був замінований, були перевірки вибухівки, але у потрібний час вибухівка не спрацювала. Чому не спрацювала- один з варіантів- обстріл перебив кабель. Другий з варіантів- діверсія. Схожа ситуація була на Арабатська Стрілка-Генічеськ, там воїн ціною власного життя підірвав міст. Це один з напрямків наступу москалів. Інші напрямки Перекоп-Чаплинка, Армянськ-Каланчак. Там москалі приїхали практично до Дніпра за пів дня 22 лютого, іноді зустрічаючі оборону, але швидко її знищуючі.
Тобто, виж розумієте шо відповідь на питання шо повинні були робить потрібно шукать у тих, хто побачив мір в глазах пуйла. Питання хто розмінував Чоргар теж потрібно ставить трішки не так. Особисто у мене є власні питання до деяких відомих всім людей з незаперечними фактами, які я, можливо, задам їм папізже.
Вы невнимательны. Такие утверждения здесь повторяют регулярно. В последнее время пореже. "відео з людиною, який повинен був підірвати один з мостів" я тоже смотрел. "відповідь на питання шо повинні були робить потрібно шукать у тих, хто побачив мвідповідь на питання шо повинні були робить потрібно шукать у тих, хто побачив мір в глазах пуйлар в глазах пуйла" - и у них, но не только. У "попередників" тоже.
де це в Африці демократія? в Ботсвані може. й в ПАР була з певними обмеженнями
історія то цікаво, але зовсім інші часи. та й в нас не революцію була, лише один автократ втік з кількома камазами готівки. парламент то залишився. й після цього провели вибори. в 2019 ще одні вибори.
Shaman написав: Трамп здається сказав, що Зеленський згодний.
це хто як дивиться. я от бачу, як в Раші вже теж все трещить. нам гроші то підкидають, а там лише за свої й втридорога. 3 млн руб тушка. корейців гуртом задешево купили. зараз буде нова історія корейської антикухні
зеленський сам за себе говорити не може? Чи тільки ругатись матом? І сваритись з сусідами? Він там случайно звізду не впіймав? Лічно я не довольний його зовнішньою політикою і здобутками дипломатії. Він встиг розісратись зусіма, окрім бритів і прибалтів. Півроку тому я писав- а що якщо Трамп? Є в нас план? Ви ж всі активісти ржали. Там побачим. Побачили? Тут мова почалась з допису що не треба говорити про перемовини і про вибори, бо це нас розєднує і це не на часі. А я кажу треба. Саме час. Через півроку домовлятись буде піздно. раша мобілізацію зробила обмежено. Решта в них ДОБРОВОЛЬЦІ. В раші є авіація, ракети, снарядів більше. Нам нічого їм протиставити окрім піхоти. А піхоти в них більше.
Shaman написав:але навіть якщо погранець не захотів брати на себе відповідальність, то до чого тут беззаконня?
тому що або Закон (перевірив, ок, випустив) або хотєлкі (дзвонить за підтвердженням одобрямса). вам потрібно не тільки розжувати а ще й ковтнути за вас?
а ще є купа нюансів, які рядовий погранець може й не знати, тому перепитує. не брати на себе відповідальність - теж така собі розповсюджена риса характеру. якби не випустили - оце порушення закону, а так ви "натягиваете сову на глобус на ровном месте"