|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 29 гру, 2024 18:12
ЛАД написав: Water написав: ЛАД написав:........... Тут утверждают, что всё было заминировано, а Зеленский чуть ли не лично всё разминировал.
Ніхто такого не стверджує шо все було заміновано. А ось 2 мости на Чонгарі дійсно були заміновані. Якось дивився відео з людиною, який повинен був підірвати один з мостів, йому це не вдалось, хоча він пробував, він сам дивом вижив. Так ось він розповідав, шо міст був замінований, були перевірки вибухівки, але у потрібний час вибухівка не спрацювала. Чому не спрацювала- один з варіантів- обстріл перебив кабель. Другий з варіантів- діверсія. Схожа ситуація була на Арабатська Стрілка-Генічеськ, там воїн ціною власного життя підірвав міст. Це один з напрямків наступу москалів. Інші напрямки Перекоп-Чаплинка, Армянськ-Каланчак. Там москалі приїхали практично до Дніпра за пів дня 22 лютого, іноді зустрічаючі оборону, але швидко її знищуючі. Тобто, виж розумієте шо відповідь на питання шо повинні були робить потрібно шукать у тих, хто побачив мір в глазах пуйла. Питання хто розмінував Чоргар теж потрібно ставить трішки не так. Особисто у мене є власні питання до деяких відомих всім людей з незаперечними фактами, які я, можливо, задам їм папізже.
Вы невнимательны. Такие утверждения здесь повторяют регулярно. В последнее время пореже. "відео з людиною, який повинен був підірвати один з мостів" я тоже смотрел. "відповідь на питання шо повинні були робить потрібно шукать у тих, хто побачив мвідповідь на питання шо повинні були робить потрібно шукать у тих, хто побачив мір в глазах пуйлар в глазах пуйла" - и у них, но не только. У "попередників" тоже.
Тобто, ви знаєте відповідь на питання: "Хто розмінував Чонгар?" але продовжуєте писать. Шо у попередників? Хто з попередників увідєл мір в глазах пуйла?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 гру, 2024 18:15
ЛАД написав:Там ещё много чего, интервью большое. Но хватит, слишком длинно.
95% українців довіряють узагальненому образу "ЗСУ". Але водночас ми розрізняємо ставлення до військовослужбовця, який служить на фронті, військового, який служить в тилу, і військового, який служить в ТЦК.Звичайно, найкраще ставлення – 90% позитиву – до ветерана чи військовослужбовця на фронті. Дещо гірше, але все одно позитивне – до військового, який служить в тилу. А от ставлення до військовослужбовця, який служить в ТЦК, – вкрай негативне.сусід, (2р. на фронті, піхота) приїжджаючи у відпустку, одразу вдягає цивільне... каже, кленуть, обходять, побачивши здалеку, косо дивляться. Приїжджає на джипі волонтерів-старається нікуди лишній раз не виїжджати на ньому, ставить біля будинку батьків, під наглядом. піксель-тепер, як червона шмата, людолови-страшне, ненависне явище...
Востаннє редагувалось jump в Нед 29 гру, 2024 18:17, всього редагувалось 1 раз.
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 гру, 2024 18:16
jump написав:Один зі взводних командирів сказав, що вище керівництво неодноразово відхиляло його запити змінити оборонні позиції підрозділу, тому що він знав, що вони не втримають лінію.
повірте , що все не так погано, все ще гірше) лишати позиції не дозволяють, тому багато хто не хоче нові занімати) а якщо занімає то не фіксує що зайняті) бо потім за них відповідати треба.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 29 гру, 2024 18:20
Banderlog написав: jump написав:Один зі взводних командирів сказав, що вище керівництво неодноразово відхиляло його запити змінити оборонні позиції підрозділу, тому що він знав, що вони не втримають лінію.
повірте , що все не так погано, все ще гірше) лишати позиції не дозволяють, тому багато хто не хоче нові занімати) а якщо занімає то не фіксує що зайняті) бо потім за них відповідати треба.
у Львові, від початку курської офензиви-різко виросла кількість похоронок туди загнали західні бригади: Львів, Луцьк та Чернівці...
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 гру, 2024 18:36
Water написав: ЛАД написав:............. Вы невнимательны. Такие утверждения здесь повторяют регулярно. В последнее время пореже. "відео з людиною, який повинен був підірвати один з мостів" я тоже смотрел. "відповідь на питання шо повинні були робить потрібно шукать у тих, хто побачив мвідповідь на питання шо повинні були робить потрібно шукать у тих, хто побачив мір в глазах пуйлар в глазах пуйла" - и у них, но не только. У "попередників" тоже.
Тобто, ви знаєте відповідь на питання: "Хто розмінував Чонгар?" але продовжуєте писать.
Это я "продовжую писать"? Я об этом вообще не писал. Но утверждения, что это сделал Зеленский, здесь повторяют регулярно. Шо у попередників? Хто з попередників увідєл мір в глазах пуйла?
Это главная наша проблема? Из-за этого началась война и из-за этого у нас сегодня проблемы? Других вопросов нет? То что пишет Banderlog вы не читаете? Я с ним в очень многом (почти во всём) согласен.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5346 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Нед 29 гру, 2024 18:46
про рашкована я писал сережу лещенко с его "300$ средней зп - счастье то какое для инвестора" тоже думаю помнят
Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 29 гру, 2024 18:47, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 29 гру, 2024 18:46
Banderlog Ти підтримуєшь передачу Путіну 4 області+ Крим для початку перемовин про РПВ ? Banderlog написав:2. Ми даєм гарантії не вступу в нато. Не бачу смислу вступати туди куди нас не беруть, ми вже 20 р з 2004 вступаєм в нато.
І Путін про це каже, то ти згоден з ним ? Banderlog написав:3. Російська мова теж державна. І забуваєм про цю хрєнь хто на якій мові пише. Шоб тобі було легше і англійській теж такі права.
Тут не чемодан-вокзал-Румунія, тобі в Росію Ти точно в ЗСУ ? Banderlog написав:4. Про церкву не будем, по закону держава і так поза церквою. Достатньо дотримуватись закону.
Воз попереду коняки ) У нас церква поза державою, а не держава поза церквою Але як ти РПЦ в Україні підтримуєшь Бо УПЦ МП і є філія РПЦ, ти сам про це знаешь ) А з приводу "достатньо дотримуватись закону", то чого твої попи, згідно закону, не склали договіри оренди ? А почали волати, як їх притискують та виганяють
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 29 гру, 2024 18:51
Banderlog Ти пиши правильно, ти проти того, щоб кримську беркутню гамселили ))
І багато тобі гайок закрутили, якщо ти з 2014 року тут пишешь ? )
Але я точно знаю, кожен, хто пише про закрутку гайок - самі хочуть закрутити гайки тим, з ким вони не згодні ))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 29 гру, 2024 18:57
tester7336 написав: холява написав:І те місце де ти мешкаєш ти рахуєш клоакою .
ну пройдитесь с своей проблемой в кабинеты чиновников, зайдите в полицию, потом к прокурорам и вишенка на торте в самый честный суд. вот тогда и поговорим клоака тут или не клоака.
Я був , ходив , судився з митницею ,.....все норм . Особливо про суд . Три справи проти митниці -виграні бех копійки .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Нед 29 гру, 2024 19:00
pesikot в питанні про нато я згоден з путіном. Яка іще передача? Ми не контролюєм ні крим ні окуповане росією. І ти не повіриш, но вони окуповують все більше, діпстейт глянь поки демократи його не закрили. Влада не справляється з тим щоб дипломатичним шляхом завершити війну. Тому їм треба скласти повноваження і на фронт в окопи. Особистим прикладом. Може тоді народ і піде за ними. Кулябу і кулявлобу теж вернути і на фронт. Може тоді і втікачі з європи вернуться... хай покажуть які вони патріоти. На переговори послати пінчука, коломойського, фірташа, ахметова, порошенка хай договарюються вони вміють.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1