Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1159411595115961159711598 ... 14592>
Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 11:53

Hotab написав:katso
Человек всю жизнь отстегивал государству налоги надеясь что оно его защитит

Ну якщо до початку широкомасштабної не дуже вникати у вартість можливої війни , бюджет ЗСУі розмір особистої сплати податків - це нормально, то заявляти зараз «я платив , а де армія, техніка , перемога ?» - це якась недолуга недалекість. Серйозно, оті 3 тисячі грн на місяць (100 дол по довоєнному курсу) на все про все - і були надії що у нас потужна армія? А порівняти бюджет ЗСУ всі довоєнні роки з бюджетом будь якої іншої армії світу розуму не вистачало?
Яка культура сплати податків (максимально приховати, здавати квартири без податків, на базарі платити по 3 т грн, а сам купляти квартири) - такий закономірний результат.

У вас какая-то интересная позиция: о компетенциях КМУ рассуждать у пэрэсичного прав нет, а за наполнение и размер бюджета ЗСУ -- оказывается! -- пэрэсичный отвечает. Кабмин только ЗП получает? :roll:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 11:59

prodigy написав:я дослухав до кінця, свої пропозиції він має казати в викоких кабінетах, а не вселюдний розголос.

Муженко натякнув, що в силових структурах (МВД, СБУ) достатньо молодих кадрів (звісно, що їх треба навчати), він запропонував молодих до ЗСУ, а старих з пенсії на їх посади (але це навряд вийде), наприклад умовний молодий старлей поліції(сбу) йде до ЗСУ (а умовний детройт з пенсії повертається в кабінет на його місце)

Хто його там почує, в тих високих кабінетах? Де молоді та р'яні))

Він навіть собі не зміг отримати АТО-шні відпускні. Прийшлося судитися з державою. Звісно відсудив, отримав.
Але це треш трешовий, коли нехай і бувший, але ж Головком ЗС країни генерал армії, який бойовий та заслужений по самі чукоки (кажуть, що в АТО сам в атаку водив) на відміну нехай воєних мирного часу, судиться з державою за! оті абсолютно законні та положені виплати - і не пайкові-речові якісь, а за те, що замість відпустки країну боронив.

Кидають минулих, діючим пофіг.
Бо не розуміють, що кинуть потім і їх.
Хоча молоді да р'яні ушлі....
Зара гроші вперед.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 12:07

_hunter написав:
  fox767676 написав:
  Бетон написав:лядя на ТЦК, а это ЗСУ, кто будет теперь пускать садистов, террористов? своих граждан выжигают, мучают до смерти как скот.

рефлексы сформировались уже у людей
украинцы заграницей будут дергаться от любых резких звуков и бегать от людей в форме, даже польской, а бывшие тцкшники винтить гражданских.
Был слветский фильм про лагерного вертухая наведшего шухер на турбазе под самый закат совка.

Ответственно заявляю: попускает :mrgreen: не сразу, конечно, но попускает.

Два дні тому:

Днями народна депутатка від "Європейської солідарності" Ніна Южаніна не виключила ймовірності, що українські ТЦК можуть працювати і за кордоном. Про це вона заявила в одному з етерів, відповідаючи на відповідне питання, яке їй задали.
"Я не впевнена, що не дійде до цього (роботи ТЦК за кордоном – ред.). Що означає хаби? Хіба зараз посольства, консульства не проводять достатньо зустрічей, не проводять достатньо консультацій?" – зазначила вона.
https://tsn.ua/exclusive/chi-shukatime- ... 32550.html

Але заспокоїв Веніславський:
"Я не бачу юридичних механізмів для реалізації такої ідеї. Чия б вона не була. На даний момент у нас немає ніяких законодавчих ініціатив. Це по-перше. По-друге: це юрисдикція органів державної влади, а ТЦК – це фактично військове формування, для його функціонування за кордоном на даний момент я не бачу механізмів, які б швидко це дозволили б зробити. Навіть якщо така ідея в когось і є. Тому я не думаю, що це буде реалізовано в якійсь короткій перспективі", - розповів в коментарі для ТСН.ua Федір Веніславський.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 12:08

Успіх написав:
  flyman написав:
  Investor_K написав:Хто з ким сьогодні має зустрітися за теорією Гордона?

згідно легенди успішного Успіха із другою літерою н, але це не точно
Та почекайте!
(і чому друга буква, якщо третя має змінитись?) :lol:

тому що одна н уже є.
  Успіх написав:Але, якщо він виявиться правим - будемо хвалити і гордитись ГоРдоном! :D

Гордон птіца гордая(годная). Хі-хі (с)(тм)
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 12:15

Хвилинка гумору

"Коли з аксесуарів у тебе браслет із українським тризубом і чохол на пеніс. Чоловік із племені Якель носить браслет із тризубом. У племені нас запитували, чи триває ще війна з Росією", - написала Марина.
У коментарях під дописом підписники блогерки поділилися, що приголомшені побаченим:
- Очманіти!
- Шок
- Головне – що чохол у бойовому стані
- Цікаво, що люди, живучи в племені, цікавляться, чи триває війна, і це зрозуміло, вони ж живуть в племені. Смішно те, що люди у високорозвинених країнах запитують те саме
Може, це Діма Комаров подарував?
Значить наші мандрівники там в повазі!!!
- Емпатія і цивілізація виявляється ніяк не взаємозалежні
https://tsn.ua/svit/na-ostrovi-v-okeani ... 33855.html
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 12:18

_hunter
рассуждать у пэрэсичного прав нет

У вас якась цікава дислексія.
Я наводив цитату з Конституції , що постанови КМУ є обовʼязковими для виконання. Але там ні слова і я такого не наводив про заборону «рассуждать».
Рассуждайте скільки завгодно, але допоки постанова не визнана не конституційною, чи ще якимось встановленим чином не визнано її неправомірність - вона підлягає виконанню (рассуждать можна при цьому продовжувати) . А не на розсуд бігунців до Шольца
Ви задля 500-євровоі допомоги німецьку вже почали, а українську на всяк випадок забули?
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 30 гру, 2024 12:21, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2441 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 12:21

Hotab написав:_hunter

Я наводив цитату з Конституції , що постанови КМУ є обовʼязковими для виконання. Але там ні слова і я такого не наводив про заборону «рассуждать».

Я про ваше следующее за тем сообщение -- не прикидывайтесь шлангом...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 12:22

Hotab написав:_hunter

Я наводив цитату з Конституції , що постанови КМУ є обовʼязковими для виконання. Але там ні слова і я такого не наводив про заборону «рассуждать». Ви задля 500-євровоі допомоги німецьку вже почали, а українську на всяк випадок забули?

А у них у всех, российских ботов и ими покусанных, пермантентые приступы то дислексии то парафазии.
alex_dvornichenko

Подякував: 43 раз.
Подякували: 126 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 12:23

_hunter

Я про ваше следующее

А попереднє то Щольц вам написав на відкритому смартфоні, поки ви в черзі за допомогою стояли?
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2441 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 12:24

Успіх написав:
  flyman написав:
  Investor_K написав:Хто з ким сьогодні має зустрітися за теорією Гордона?

згідно легенди успішного Успіха із другою літерою н, але це не точно
Та почекайте!
Ще не вечір!©

І якщо що(якщо збалаболив)- то я сам буду його тут змішувати з ге і писати завжди з буквою "н" :lol:
(і чому друга буква, якщо третя має змінитись?) :lol:

Але, якщо він виявиться правим - будемо хвалити і гордитись ГоРдоном! :D

Текст на відео двозначний.

І справді 30го може закінчитись війна у цьому році!
Можна глянути діпстейт за минулі нові роки -- чи ж спинялись?

Тобто, уявімо, що вони на два дні затихнуть, аби напитись.
Але що 1...2...3...? 🤔
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 1159411595115961159711598 ... 14592>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти