Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1159511596115971159811599 ... 15740>
Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 11:30

_hunter
Я хотів спитати?
Ви б обмежили вживання пива з німецькими ковбасками . Ви погано відслідковуєте логічні ланцюжки,
Поверну вас трохи.
Мій пост про те, що дивно не розуміти, що мізерні сплати податків ніяк не забезпечують безпеку держави.
Ви почали вигадувати, що я комусь забороняв «рассуждать» про повноваження КМУ. Що ще вам незрозуміло? Ви питайте.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 30 гру, 2024 11:35, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2532 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 11:37

Hotab написав:ЛАД, ви палите? Чи не собі купляли? Від вас точно не очікував))
Ну тоді недУрний шмат здоровʼя вам всесвіт нарізав, що ви в 75 з цигаркою при світлому розумі, хай навіть з дещо окремою думкою по багатьом питанням))

Не читав новин, так а що там за мегазаяву від США очікують? Багато зброї? А рижий не зможе 20 січня кансельнути недовидане.

Курево, в основном, бьёт по лёгким и сосудам, на умственных способностях слабо отражается. А вот дыхалка ни к чёрту и сосуды уже малость забиты, хотя не знаю, связан ли высокий холестерин с курением.
Ожидается пакет, вроде, на 1,25 млрд., но насколько понял, ничего особо нового там не будет - снаряды, стингеры и т.п.
ЛАД
2

Подякував: 5372 раз.
Подякували: 4872 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 11:38

Hotab написав:_hunter
Я хотів спитати?
Ви б обмежили вживання пива з німецькими ковбасками . Ви погано відслідковуєте логічні ланцюжки,
Поверну вас трохи.
Мій пост про те, що дивно не розуміти, що мізерні сплати податків ніяк не забезпечують безпеку держави.
Ви почали вигадувати, що я комусь забороняв «рассуждать» про повноваження КМУ. Що ще вам незрозуміло? Ви питайте.

Зеркалируете свои проблемы на окружающих? :lol:

Простите, что я вашу петросянщину "про Шольца и что там еще было" воспринял как осуждение. С этого поста все ваши шутейки буду воспринимать буду сугубо в положительном ключе. :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 11:42

detroytred написав:
  _hunter написав:
  fox767676 написав:рефлексы сформировались уже у людей
украинцы заграницей будут дергаться от любых резких звуков и бегать от людей в форме, даже польской, а бывшие тцкшники винтить гражданских.
Был слветский фильм про лагерного вертухая наведшего шухер на турбазе под самый закат совка.

Ответственно заявляю: попускает :mrgreen: не сразу, конечно, но попускает.

Два дні тому:

Днями народна депутатка від "Європейської солідарності" Ніна Южаніна не виключила ймовірності, що українські ТЦК можуть працювати і за кордоном. Про це вона заявила в одному з етерів, відповідаючи на відповідне питання, яке їй задали.
"Я не впевнена, що не дійде до цього (роботи ТЦК за кордоном – ред.). Що означає хаби? Хіба зараз посольства, консульства не проводять достатньо зустрічей, не проводять достатньо консультацій?" – зазначила вона.
https://tsn.ua/exclusive/chi-shukatime- ... 32550.html

Але заспокоїв Веніславський:
"Я не бачу юридичних механізмів для реалізації такої ідеї. Чия б вона не була. На даний момент у нас немає ніяких законодавчих ініціатив. Це по-перше. По-друге: це юрисдикція органів державної влади, а ТЦК – це фактично військове формування, для його функціонування за кордоном на даний момент я не бачу механізмів, які б швидко це дозволили б зробити. Навіть якщо така ідея в когось і є. Тому я не думаю, що це буде реалізовано в якійсь короткій перспективі", - розповів в коментарі для ТСН.ua Федір Веніславський.

Так отож. И если тот же Китай свою "теневую полицию" в Штатах таки сподобился сделать просто за счет размера страны (и ресурсов) и явных отличий китайцев от некитайцев, тот тут -- ну вообще без шансов.
Как они это вообще себе представляют? -- подрезает бусик на укр-номерах автобус и бравые инвалиды (на фронт же им ну никак нельзя) -- начинают от каких-нить немцев требовать аусвайс жестами? :lol:
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 11:59

prodigy написав:
  ЛАД написав:Спасибо за ссылку, кое-что прослушал. Не всё - 1,5 часа всё же многовато даже на скорости 1,5.
Не очень понял, что вы рекомендовали мне прослушать. Если можно, уточните.
С тем, что услышал, во многом согласен. Очень спорный вопрос о замораживании фронта.
С одной стороны, понимаю сомнения Муженко, с другой стороны, а какие варианты? Муженко говорит, что это поражение. Хорошо, пусть поражение. У нас есть возможность избежать этого? Я не вижу. Муженко считает (?), что есть. Может, он прав, но аргументов я не услышал.

я дослухав до кінця, свої пропозиції він має казати в викоких кабінетах, а не вселюдний розголос.

Муженко натякнув, що в силових структурах (МВД, СБУ) достатньо молодих кадрів (звісно, що їх треба навчати), він запропонував молодих до ЗСУ, а старих з пенсії на їх посади (але це навряд вийде), наприклад умовний молодий старлей поліції(сбу) йде до ЗСУ (а умовний детройт з пенсії повертається в кабінет на його місце)
-реформа армії (відхід від брігад до дівізій і армій), брігади -стандарт НАТО, вони для мирного часу (на сьогодні більше 70% бригад за 3 роки війни стали некомплектні, і далі тільки гірше), бо задум Зеленського для новостворених бригад Захід дасть більше зброї (в том є певна логіка), бо там розуміють і одночасно не дуже розуміють що ці танки/бредлі що отримали у 2022/23 вже або втрачени,або ушкоджені і потребують ремонту(але на попері вони є в наявності).
-у мене немає іллюзій стосовно миру, але все може бути

Спасибо.
Я тоже дослушал до конца, но выборочно.
Из того, что вы написали, не слышал только о ротации молодых и старых из МВД, СБУ и ЗСУ. Большие сомнения. МВД, СБУ совсем другая подготовка, их переучить, по-моему, будет сложнее, чем выучить новых.
При этом он неплохо отозвался об офицерах с ещё советской подготовкой и отметил не очень хорошую подготовку многих более молодых, особенно тех, кто обучался в 90-е.
В высокие кабинеты, как я понял из интервью, он доступа не имеет. Потому и высказывается привселюдно.

Что касается мира, у меня иллюзий тоже нет. Но, по-моему, это необходимо. Почему, уже объяснял - не вижу перспектив войны. Хотя ещё раз отмечу, что успехи росс. армии в прошедшем году не впечатляют. Они не носят стратегического характера.
Звучит, конечно: "Захватили территорию по площади, как 3 Киева", - но по сути для "второй армии мира" за год боёв с заведомо более слабым противником это ни о чём.
Если бы не отношение в стране к мобилизации и не разгон "зрадо.обства", я бы, возможно, был за продолжение войны.
ЛАД
2

Подякував: 5372 раз.
Подякували: 4872 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 12:13

ЛАД написав:
  prodigy написав:
  ЛАД написав:Спасибо за ссылку, кое-что прослушал. Не всё - 1,5 часа всё же многовато даже на скорости 1,5.
Не очень понял, что вы рекомендовали мне прослушать. Если можно, уточните.
С тем, что услышал, во многом согласен. Очень спорный вопрос о замораживании фронта.
С одной стороны, понимаю сомнения Муженко, с другой стороны, а какие варианты? Муженко говорит, что это поражение. Хорошо, пусть поражение. У нас есть возможность избежать этого? Я не вижу. Муженко считает (?), что есть. Может, он прав, но аргументов я не услышал.

я дослухав до кінця, свої пропозиції він має казати в викоких кабінетах, а не вселюдний розголос.

Муженко натякнув, що в силових структурах (МВД, СБУ) достатньо молодих кадрів (звісно, що їх треба навчати), він запропонував молодих до ЗСУ, а старих з пенсії на їх посади (але це навряд вийде), наприклад умовний молодий старлей поліції(сбу) йде до ЗСУ (а умовний детройт з пенсії повертається в кабінет на його місце)
-реформа армії (відхід від брігад до дівізій і армій), брігади -стандарт НАТО, вони для мирного часу (на сьогодні більше 70% бригад за 3 роки війни стали некомплектні, і далі тільки гірше), бо задум Зеленського для новостворених бригад Захід дасть більше зброї (в том є певна логіка), бо там розуміють і одночасно не дуже розуміють що ці танки/бредлі що отримали у 2022/23 вже або втрачени,або ушкоджені і потребують ремонту(але на попері вони є в наявності).
-у мене немає іллюзій стосовно миру, але все може бути

Спасибо.
Из того, что вы написали, не слышал только о ротации молодых и старых из МВД, СБУ и ЗСУ. Большие сомнения. МВД, СБУ совсем другая подготовка, их переучить, по-моему, будет сложнее, чем выучить новых.
При этом он неплохо отозвался об офицерах с ещё советской подготовкой и отметил не очень хорошую подготовку многих более молодых, особенно тех, кто обучался в 90-е.
В высокие кабинеты, как я понял из интервью, он доступа не имеет. Потому и высказывается привселюдно.

Что касается мира, у меня иллюзий тоже нет. Но, по-моему, это необходимо. Почему, уже объяснял - не вижу перспектив войны. Хотя ещё раз отмечу, что успехи росс. армии в прошедшем году не впечатляют. Они не носят стратегического характера.
Звучит, конечно: "Захватили территорию по площади, как 3 Киева", - но по сути для "второй армии мира" за год боёв с заведомо более слабым противником это ни о чём.
Если бы не отношение в стране к мобилизации и не разгон "зрадо.обства", я бы, возможно, был за продолжение войны.

Ще один такий рік, і втратять ЧВК в Африці так і здобутки
flyman

Подякував: 1618 раз.
Подякували: 2868 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 12:27

flyman написав:
  ЛАД написав:
  prodigy написав:

///

Спасибо.

Ще один такий рік, і втратять ЧВК в Африці так і здобутки

Это может быть ответом на предыдущий вопрос: о перспективах. -- руками посредника решают неудобные вопросы по всему шарику...
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 12:33

flyman написав:Ще один такий рік, і втратять ЧВК в Африці так і здобутки

За наш рахунок півсвіту має профіт. Сирія - скинула півстолітній диктаторський режим, бо у рашки не було ресурсів йому допомогти. Китай/Індія - отримують по скидці ресурси з рашки. Іран/Півн.Корея - отримують недостаючі військові технології. ЄС - послаблює потенційного ворога, заодно ця війна стала стимулом до відродження НАТО та збільшення його складу. США - також зміцення НАТО, а також заміщення російського газу своїм у Європі.
А не пора нам виставляти рахунки світу за це?) Надіюсь, Сибіга якраз і почав це робити в Сирії. Наприклад, нам могли б дати щось з колишній рос.баз
The_Rebel

Подякував: 123 раз.
Подякували: 220 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 12:38

The_Rebel
Там що пристойне, так начебто забрали. Мо які ушатані «шишаріки» кинули, так воно не варто тягнути його через пів світу.
Hotab

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2532 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Пон 30 гру, 2024 12:47

Hotab написав:The_Rebel
Там що пристойне, так начебто забрали. Мо які ушатані «шишаріки» кинули, так воно не варто тягнути його через пів світу.

Ещё что то из оставшегося смачно взорвалось после ударов Израиля, если верить СМИ.
alex_dvornichenko

Подякував: 43 раз.
Подякували: 126 раз.

Профіль

#<1 ... 1159511596115971159811599 ... 15740>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор