fler написав:Рашисти хочуть зробити ще одну спробу висадки диверсантів, щоб “закупорити” вихід з Миколаївського порту по Дніпро-Бузькому лиману. Для висадки диверсійних груп хочуть використовувати вже не “Раптори”, а плавзасоби меншого розміру, наприклад, легкомоторні швидкісні катери. Мета для цього десанту – захопити Першотравневий острів, тоді вони зможуть посилити свої обстріли мирних об’єктів на Миколаївщині і контролювати судноплавний канал БДЛК, який є ключем до Миколаївського морпорту. А стартувати вони збираються із Кінбурської коси, тимчасово окупованої рашистами. За деякими даними, “Росгвардія” орків вже перекрила в цей район в’їзд автотранспорту, щонайменше на два тижні. Для підтримки такої операції армія РФ вже знайшла кілька комплексів радіоелектронної боротьби, розрахунки БПЛА “Орлан-10” та вогневий взвод РСЗВ “Ураган”. https://defence-ua.com/army_and_war/oku ... -7676.html
від Нової Зорі до Кінбурської коси відстань 20-22км, що у нас не має арти накрите все там на***, чі вони бояться уразити мирне населення?
вчора бачив наді мною з хмар вилитів БПЛА (мабудь наш), бо жодного пострілу ппо
prodigy написав:від Нової Зорі до Кінбурської коси відстань 20-22км, що у нас не має арти накрите все там на***, чі вони бояться уразити мирне населення?
Количество и размер разочарований Вас только ожидает. В двух словах - нужна "своя арта", а о её наличии думать нужно было ранее.
Для контрнаступления Украине нужны шесть новых бригад и много западного оружия, - Данилов Источник: https://censor.net/ru/n3346344
prodigy написав:вчора бачив наді мною з хмар вилитів БПЛА (мабудь наш), бо жодного пострілу ппо
Когда безоблачное небо, особенно ночью - их видно десятки. И ПВО уже не срабатывает, хотя раньше "Оса-10" часто срабатывала.
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Пон 06 чер, 2022 23:06, всього редагувалось 1 раз.
Мастер-сержанту Метью Ковальчуку звезду Героя Украины!!!
Пентагон накажет кладовщика, по вине которого Украина получила два тактических ядерных заряда Военная прокуратура США направила в дисциплинарную комиссию дело кладовщика, который отгрузил в адрес Вооружённых сил Украины две тактических ядерных боеголовки стоимостью 9 миллионов долларов. Виновному грозит штраф и разжалование. 26 мая мастер-сержант Мэтью Ковальчук, старший кладовщик арсенала американской базы Кляйне Брогель в Бельгии, должен был подготовить к отправке на Украину 150 контейнеров, в каждом из которых находилось две ракеты для установки залпового огня М142 HIMARS. Когда груз уже отбыл к месту назначения, в арсенале обнаружили один лишний контейнер с ракетами, предназначавшимися для отправки, и не нашли контейнера с ядерными тактическими ракетами, отправлять которые не предполагалось. Стало ясно, что произошла ошибка. «Мастер-сержант Ковальчук проявил халатность, которая дорого ему обойдётся. Как минимум на год он может забыть о повышении в звании, кроме того, запись об этом проступке навсегда сохранится в его личном деле. Штраф в 500 долларов, который он заплатит, на этом фоне выглядит мелочью», - сказал главный обвинитель военной прокуратуры США полковник Джеймс Морс. Пентагон послал запрос в Генштаб Украины с просьбой найти и вернуть контейнер с ядерными ракетами. Однако там ответили, что боеприпасы уже находятся на передовой, и понять, куда именно ушёл конкретный контейнер, не представляется возможным. Пока местонахождение ракет не установят, украинским артиллеристам приказано выбирать цели для М142 на удалении не менее 15 километров от населённых пунктов.
budivelnik написав:Пояснюю для тих , хто вважає себе настільки дурним..що навіть не має права поставити питання після тих подій які вже відбулись.. 1 Особисто до мене голова ЦРУ не приїзжав..а тому інформацію я отримував з ЗМІ...які розповідали що америкоси хочуть розвалити економіку... 2 Питання навіть не в тому , що хто розповідав в січні... Питання в тому Чи можуть ті ,хто в січні розповідав про шашлики - в червні признати що ...в січні вони були не праві?
Не дуже хочу тут роздмухувати зраду, якби не на часі, але маю і фото від нього, і відео. Після нашої перемоги оприлюдню. Я можу лише свою версію оприлюднити -24-26 лютого просто їм було не до Херсону, стояло завдання втримати Київ, а все решта було кинуте напризволяще, це моя думка, підкріплена його фактами. Всі ми пам'ятаємо ворожу ДРГ на швидкій допомозі яка вже була в урядовому кварталі Києва, навряд чи в той час хтось з високопосадовців переймався Херсоном.
По этому поводу мной лично - выставлялась ссылка на комментарий Генерала. По этому поводу. Десятки раз Вам доводилось... Просто не хотите понимать масштабы происходящего. Даже сейчас - 1300 км фронта. - Это для Украины.