Investor_K написав:Успіх. Ви краще б не гроші рахували, а вбитих орків!
Доречі - нам тут недавно начальство оголосило, що за впійманого живого орка - держава дає 3Кдол, а за сєпара - 1Кдол! Кажуть, що на таке пішли тому, що наші хлопці зовсім не хочуть брати нікого в полон!
Не знаю, де цю інформацію можна перевірити? Де є такий наказ?
Доброе утро. Успих, когда вы перестанете уже бред нести ? Такое впечатление что вы сидите под подъездом и вместе с пожилыми людьми выдумываете новые сюжеты . Что там у вас за б/д идут , какие страсти ? Вас бы ,» ГЕРОЕВ» к нам бы …. в гости ,на пару заходов вертолетов , смотриш и запор бы прошёл ….. Господи , когда это закончится ?
Ну, значить начальство наше так пожартувало))
І я розумію, що зараз "всі на нервах" і вам там "все перед очима" - але тримайте себе в руках! А також зрозумійте, що я - НЕ в піхоті, я - в арті! Тим більше "на раціях". І ми їздимо з тилу на вогневу по 7-10днів - одні других міняємо. Тому в тилу я і маю купу вільного о часу. Та й і на вогневій - я(як і більшість) не на 100% завантажений роботою!
Тож не зліться, що я маю час ще й на форум))
А те, що лише ви не вірите, що я на фронті - це ваші проблеми! Хоч я б міг би і скинути вам в ПП скріни своєї картки, де є військові виплати, чи навіть, заморочитись, і написати маркером на снаряді "Холява" - вислати вам фото! Але, на мені що доказувати? Мудрі люди вірять, а от інші....🤔
периметр Киева 3300 км длина дирижабля Skyship 600 - 59 метров 3300/0,059=59932 штук стоимость каждого 1,5 лимона баксов, округляем до 1 итого 59,932 миллиарда баксов, срок поставки 2 года...продолжать? купил вчера:
На этой неделе россияне сняли из арсенала хранения 1063 центра МТЗ Восточного ВО, что в Гонготе, Забайкальского края ракет, боеприпасов и взрывчатых материалов на 12 вагонов с отправкой в Украину.
Гонгота… Это, условно, 5 тыс километров от Украины. Логистический ад во всей своей красе. Оккупанты что не смогли найти другого арсенала хранения, поближе к Украине? Ну не могли же на других арсеналах закончится боеприпасы... Не может же быть настолько хорошо!
На этой неделе россияне сняли из арсенала хранения 1063 центра МТЗ Восточного ВО, что в Гонготе, Забайкальского края ракет, боеприпасов и взрывчатых материалов на 12 вагонов с отправкой в Украину.
Логистический ад во всей своей красе. ... Не может же быть настолько хорошо!
Может. По наблюдениям генерала Бена Ходжеса, российская армия постепенно выдыхается, так как испытывает проблемы с пополнением личного состава и логистикой. Подробнее здесь: https://focus.ua/voennye-novosti/518578 ... a-v-evrope
Додам, що вчора з 16-00 в Мико та навколо уважно слухали, як підривалися ворожі склади зі снарядами, технікою та особовим складом поблизу Херсона внаслідок роботи нашої авіації. Кажуть, що бухало довго, майже до 20-00.