Великдень скоро...
|
|
Успіх
Та погоди. Мало что там кто пишет. Подывымось что будет на деле. Я вот понаблюдаю как "энергетическое перемирие" будет происходить. Вечером дроны мимо хаты, как обычно, пролетели. Ну даю им сутки на устаткование и доведение приказов до рядового состава. Ежели и завтра вечером дроны мимо хаты пролетят-я начну подозревать, что тут что-то нечисто
Успіх
Чому ти не пішов в піхоту? Тобі давали кращий ВОС, ти не осилив, пролюбив. А інші тягнуть . І дронщиками стають, і ССО, і пілоти літаків /вертольотів. Значить ні на що нездатне днище, якому тільки лопату змогли дати після пролюбленого дрона, хоче щоб всі хто здатні більше ніж він , стали як він , дном з лопатою, все так? Ти поцікавився скільки ця «рижа борода» хоче припаркувати твоїх бойових премій, без гарантій що тебе не посодють? Зателефонуй)) Востаннє редагувалось Hotab в Сер 19 бер, 2025 00:18, всього редагувалось 1 раз.
Всё работает, всё видно. Очевидно, что людям побывавшим в зоне реальных боевых действий, достаточно странны стенания ухилянтов, что кому-то там зеркало разбили, или при попытке убежать от патруля в ухо дали. Это на самом деле очень нежное обращение в сравнении с реалиями боевых действий. Особенно тоже забавляют видео ухилянтов из сухих, теплых застенков ТЦК, посмотрите тут кровати, матрас и нет ремонта, по сравнению с зимней жизнью в блиндаже. Тцк і ухилянти Те саме і з тими ухилянтами, якщо вони тупо сидять вдома😁 >>>
Да я хотел и переехал из квартиры с видом на море в подвалы разрушенных зданий и в блиндажи аж почти на три года. Если бы не проблемы со здоровьем, точно хотя бы на годик еще остался. Уже сколько месяцев прошло, мне и сейчас хлопцы оттуда по возможности 1-2 раза в неделю звонят, как ты, как дела, как здоровье. іншими словами: 73% зробили, роблять і будуть робити всіх разом так, щоб всім було зле і щоб за це дякували, бо, тіпо, можуть зробити ще гірше Wirująświatła
Прикинь! Війна в спільній хаті! Це не особисті проблеми дальнобоя , який обрав для себе професію, як йому заробляти гроші. Війна - це проблема кожного в країні, проблема яку не обирав ніхто. Вона просто прийшла для всіх. І вирішувати її всім. Але ти чомусь вирішив, що якщо у тебе прогорав десь колись бізнес, чи ти ховав батьків , то тобі її можна не вирішувати)) (Л.логіка ) Причому не вирішувати взагалі ніяк: «на доходы до 3 куе я налоги не плачу , а то иначе нет смысла вообще заниматься бизнесом» , захищати особисто я не буду, бо у мене інша спеціальність. Відмити карму «по-ямовому», віддаючи десятину від всіх доходів, бо їх сховав від податків, на донати - знов ні! А це називається «на чужому кую в рай». Ти був , як рано ставший дорослим по твоїй легенді, компаніями в походах? З палатками. Ночівлі поза домом? Там спільна справа всюди: ти несеш картоплю, а я несу воду, а ти несеш топор один на всіх. Ти чистиш картоплю, а я розбиваю табір . Нема такого, що маленький Віталій лише їсть, йому забезпечують безпеку , і хвалять що він гарно співає цілий день пісні (на форумі). А коли йому кажуть «віталя, а чому ти лише співаєш, і більше нікуя?» , він каже «а я зате батьків ховав, а не всі ж ховали ». Я не перестаю дивуватись логіці інфантильних людей. Їх недолугим відмазкам. На кого розрахована оця маячня про дальнобоя?? Найогидніше те, що більшість, виходячи з їх постійної риторики тут, навіть не вважають, що військові воюють для них. У них паралель «дальнобой, який терпить лішенія для самого себе, а я тут при чому?» Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНавряд. З тих війскових хто на війні кого я знаю особисто, та й з оточення знайомих хіба що тільки їх жінки інколи можуть згадати що "мій там а ви тут" і то не в очі. а по настрою зрозуміло. Всі воюючі ще з 22-го кажуть одне - роби все щоб сюди не потрапити. І друге - скільки нас не нажени сюди, ми не переможемо. Різні вагові категорії країн та можливості це раз, довбойопи тупі совєцкі салдафони у керма армії - це два. Вони чудово розуміють що до чого та хто винен що перемоги немає і не пеередбачається. Таких війскових уніків як тут на форумі я не зустрічав ("єлої в стойло" та "жрати лайно потрібні всі", "перемога пофік головне щоб помучилися"...) я не зустрічав. Вони якісь...підозрілі
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||