|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 21 бер, 2025 19:25
Banderlog написав: hxbbgaf написав:Куди ми котимось, друзі? Хіба не проти тиранії проти мирних протестів стояв Майдан? Я особисто стояв проти цього..
так ідіть воюйте, бо на гідність завойовану на майдані посягають злобні орки. Хіба нормально що стояли прогресивні а воюють трактористи?) Запамятайте і внукам розкажіть не можно кидати запалювальні суміші в поліцаїв, так ви будите не свободу, а древнє зло) Після революції маятник ЗАВЖДИ качається в іншу сторону.
Це що за брєд? Він качнувся в іншу сторону в 2010 коли вибрали Янека(почалась перша війна з РФ) і в 2019 коли вибрали Зеленського(почалась повноцінна війна з РФ). Якраз після Майданів вибирали нормальних президентів!
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 бер, 2025 19:28
freeze написав:Совсем недавно попалось решение Верховного суда насчёт воинской присяги, по сути разъяснивший, что присяга - это всего лишь средство поднятия духа, традиция. Помните Кавказскую пленницу - Собираем тосты, фольклор. По сути, мобилизованный наотрез отказался принимать присягу. Как бы напрягать особо не стали, распределили из учебного центра в воинскую часть. Командир издает бойовий наказ. Товарищ говорит эээ нет, я присягу не принимал, никакие-такие наказы я не выполняю. Тоже особо не напрягали, зафиксировали этот факт и в суд. Там по цепочке до Верховного суда - который постановил, что отказ принимать присягу, не означает законность отказа от выполнения боевого приказа. И товарищ прямо направился на реальный срок в колонию общего режима, так и не приняв присягу.
Вже раніше на цій гілці згадували, що присяга не є якимось дедлайном, чи статус-ченжером для військового. Просто «красивий» ритуал , типу клятви Гіппократа. Лікарів також судять за конкретні пройопи чи хабарі, а не за порушення клятви. Просто тут нема кому це пояснювати
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2441 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 21 бер, 2025 19:39
Востаннє редагувалось d44 в П'ят 21 бер, 2025 19:47, всього редагувалось 2 разів.
-
d44
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 21 бер, 2025 19:42
prodigy написав:Президент України Володимир Зеленський наголошує, що Україна не розглядає можливу місію від Організацію Об'єднаних Націй як альтернативу військового іноземного контингенту або гарантіям безпеки після припинення війни.
"При всій повазі - ООН нас не захистить від окупації або бажання Путіна прийти знову. Ми не бачимо ООН як альтернативу контингенту або гарантіям безпеки", - наголосив Зеленський.
Миротворцы отродясь никого не защищали и не воевали. Ни в Сребренице, ни в Руанде, ни в Карабахе, нигде. У них функция наблюдения и фиксации нарушения договоренностей.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: П'ят 21 бер, 2025 19:50
andrijk777 написав: Banderlog написав: hxbbgaf написав:Куди ми котимось, друзі? Хіба не проти тиранії проти мирних протестів стояв Майдан? Я особисто стояв проти цього..
так ідіть воюйте, бо на гідність завойовану на майдані посягають злобні орки. Хіба нормально що стояли прогресивні а воюють трактористи?) Запамятайте і внукам розкажіть не можно кидати запалювальні суміші в поліцаїв, так ви будите не свободу, а древнє зло) Після революції маятник ЗАВЖДИ качається в іншу сторону.
Це що за брєд? Він качнувся в іншу сторону в 2010 коли вибрали Янека(почалась перша війна з РФ) і в 2019 коли вибрали Зеленського(почалась повноцінна війна з РФ). Якраз після Майданів вибирали нормальних президентів!
війна з рф почалась коли вигнали януковича. Думаєте мєнти по яких ви кидались камінням януковича люблять? Но висновки вони зробили...
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 89 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 21 бер, 2025 19:51
Banderlog написав: hxbbgaf написав:Куди ми котимось, друзі? Хіба не проти тиранії проти мирних протестів стояв Майдан? Я особисто стояв проти цього..
Ненормально, я вже писав, яка нормальна черговість. Як призовуть, піду. Годі повторювати ту кацапську пропаганду з тим "космонавтом", в якого кинули пляшку і на якому навіть нічого не встигло обгоріти, після того, як вони вже не раз дубасили дубинками до полусмерті лежачих людей і катували і вбивали активістів. Приблизно тоді ж з Греції, пам'ятаю, показували таку ж картинку, як в поліцаїв кидали такі ж пляшки, і ніхто не збирався робити з цього світову трагедію і нападати на Грецію. До того ж. я вже писав, я ні в кого нічого не кидав. Знов будеш хвалити януковоща? Вже, по-моєму, всім дійшло, що це був агент кремля. Що було, коли він втік (до речі, його ніхто не вбив і не заарештував, а треба було)? Він поїхав в Харків колоти Україну, проголошувати частину України іншою державою! І там проти цього вийшли десятки тисяч харків'ян і навіть Гепа виступив проти нього, і він зі своєю бандою вирішив втікати до хазяїв, розштовхуючи всіх біля стійки Донецького аеропорту! А що він заявляв після того, теж не чуєте? Він же, фактично, схвалював війну і закликав нас вбивати! Він за тих ворогів, проти котрих ви зараз воюєте! Чи не воюєте?
Востаннє редагувалось hxbbgaf в П'ят 21 бер, 2025 20:02, всього редагувалось 2 разів.
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1677 раз.
- Подякували: 2370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 21 бер, 2025 19:52
freeze написав: prodigy написав:Президент України Володимир Зеленський наголошує, що Україна не розглядає можливу місію від Організацію Об'єднаних Націй як альтернативу військового іноземного контингенту або гарантіям безпеки після припинення війни.
"При всій повазі - ООН нас не захистить від окупації або бажання Путіна прийти знову. Ми не бачимо ООН як альтернативу контингенту або гарантіям безпеки", - наголосив Зеленський.
Миротворцы отродясь никого не защищали и не воевали. Ни в Сребренице, ни в Руанде, ни в Карабахе, нигде. У них функция наблюдения и фиксации нарушения договоренностей.
чим йому миротворці оон мішати будуть? P/s було колись воювали в кореї
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 21 бер, 2025 19:57
hxbbgaf написав: Banderlog написав: hxbbgaf написав:Куди ми котимось, друзі? Хіба не проти тиранії проти мирних протестів стояв Майдан? Я особисто стояв проти цього..
Ненормально, я вже писав, яка нормальна черговість. Як призовуть, піду. Годі повторювати ту кацапську пропаганду з тим "космонавтом", в якого кинули пляшку і на якому навіть нічого не встигло обгоріти, після того, як вони вже не раз дубасили дубинками до полусмерті лежачих людей і катували і вбивали активістів. Приблизно тоді ж з Греції, пам'ятаю, показували таку ж картинку, як в поліцаїв кидали такі ж пляшки, і ніхто не збирався робити з цього світову трагедію і нападати на Грецію. Д того ж. я вже писав, я ні в кого нічого не кидав.
я так поняв робити висновки ви відмовляєтесь... Ну шо мож сказати? Робіть ще один майдан, тоді переконаєтесь, що правий я. Я ж висновки зробив. При всій моїй лічній неприязні до цієї влади і верховного я підтримаю поліцію...
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 21 бер, 2025 20:05
Banderlog P/s було колись воювали в кореї
І в ДР Конго в 2013-му. Доречі була отримана корисна практика перед справжньою війною в 2014-му вже у себе вдома. Але місія в Конго була дійсно виключенням, до цього в новітній історії наземні сили і авіація ООН не розробляли операцій по витисканню бойовиків методом нанесення вогневого ураження, а наземні сили не проводили наступальних операцій.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2441 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: П'ят 21 бер, 2025 20:21
hxbbgaf написав:Ніхто ніяких Майданів робити не збирається
а шо такоє? гідності стало більше ніж при овочі?) Але не збираєтесь то і добре. Чого ж переживати з приводу нацгвардії? І від призову не відмовляєтесь ... тому бусифікувати Вас не будуть.
-
Banderlog
-
-
-
-
Профіль
-
-
1