Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 13591360136113621363 ... 14609>
Повідомлення Додано: Суб 18 чер, 2022 16:53

Ромасик написав:..........
Возможно просто был договорнячок по типу крымского, а на 3 день все поняли, что что-то пошло не так?

Чем мне нравится конспирология, так это своей логикой.
Сначала делается какое-то предположение, которое потом рассматривается как общеизвестная истина и затем на её основе строится дальнейшая теория.
Какой "договорнячок" был в Крыму? Кого с кем? И о чём?
Была элементарная трусость и нерешительность. + ещё всякое, в т.ч. прямое предательство.
Какой "договорнячок" мог быть в Киеве? Кого с кем? И о чём?
Зеленский договорился с Путиным сдать Киев?
Лишь бы ляпнуть?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 18 чер, 2022 16:58

otg написав:
  fler написав:
Яка ЯЗ? А як же діти урядовців, їх майно, статки, які споконвічно знаходяться у цих мальовничих європейських місцях? Стрілятимуть собі в ногу? :roll:
Вы наивная. Путену плевать на детей чиновников. Более того, он готов даже Кабаевой пожертвовать с его возможными детьми.

Пу може і начхати, зате його оточенню - зовсім ні, вони хочуть самі жити комфортно в старості та за дітей своїх піклуються. Невдоволення серед його оточення лише наростає, адже вони зараз втрачають свої статки та надії на комфортне майбутнє.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 чер, 2022 16:58

Камикадзе написав:И что на делать? Ваше предложение
Не сдаваться, однозначно. Но что дальше будет и как здесь вырулить я Вам не скажу. Одно скажу, я понимаю американцев и европейцев в этом контексте. Мы проигрываем плохо и выигрываем есть опасность ядерного удара. (сейчас набегут куча горе-патриотов и будут искать зраду :)) Хотя с др. стороны выход на поверхности. Нужно уничтожить источника зла. В зародыше уничтожить. Только не спрашивайте как. Я не знаю. Но знаю что это выход.
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 чер, 2022 17:03

fler написав:Пу може і начхати, зате його оточенню - зовсім ні, вони хочуть самі жити комфортно в старості та за дітей своїх піклуються. Невдоволення серед його оточення лише наростає, адже вони зараз втрачають свої статки та надії на комфортне майбутнє.
Оно то так, но дело в том что они ничего не решают. Принимает решение один человек и он их спрашивать не будет. Хотя и здесь бы я не был очень оптимистичен. Те кого называют башнями Кремля пока на стороне своего предводителя.
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 чер, 2022 17:03

Камикадзе написав:Много специалистов в авиации появилась.
Задача максимум у раши на 24.02 была уничтожить авиацию на аэродромах, а задача минимум после взлета с близлежащих аэродромов, ПВО с крыма доставало до Кульбакино (Николаев). Наблюдал взлет с Кульбакино сразу после первых ударов по аэродрому. Уходили не по стандартной схеме, а правым разворотом после отрыва на предельно малой высоте (респект пилотам). Подняться выше на форсаже в тех условиях или лететь в сторону перешейка навстречку ПВО, это означило сразу погибнуть и потерять машину.

Я конечно не эксперт в современной авиации (последний раз понимал в небо бэкфаер в 1991, тактику авиации изучал на примерах шестидневной и других войн 20 столетия), но считаю что авиаторы Кульбакино в той ситуации сработали правильно - главное сохранили машины, которые сейчас громят врага. Героизм не в том чтобы погибнуть самому, а в том, чтобы погиб твой враг.

Кгм...
Тоді питання: чому??? вони уходили під ударами??? Чого чекали?
Якщо ... знялися ще ввечері 23-го, ... бригада влетіла в 2 годині ранку.
Це тільки достоменно дві бригади. Впевнений, що вони не виключення з загального.

Я здивований, що хтось уходив під обстрілом.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 18 чер, 2022 17:05

https://savelife.in.ua/materials/news/v ... sha-ohlya/
ВІЙНА В УКРАЇНІ ЯК УРОК ДЛЯ США. ОГЛЯД ЗАХІДНОЇ ВОЄННОЇ АНАЛІТИКИ
Для верующих во всемогущество наипередовейшей технологической компоненты в военном деле.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 18 чер, 2022 17:14

detroytred написав:............
Мені не дають спокою оті слова нашого партнера, посили, що рашковани захоплять Київ за два дні.
Для чого вони? Від партнерів... Для чого?

Ці посили тільки спонукали нашого ворога. До нападу. Запевняючи про слабкість України дати опір.

Не спонукали. Он сам был в этом убеждён.
Слова партнёров ни на что не влияли.

Якщо партнери знали про готування до нападу. Не сумніваюся, що і наші теж знали і реально розуміли, що він готується. Так треба було усім почати робити що?
Да обдурити ворога. Да хоч пообіцяти через місяць виконати Мінські, відмовитися від НАТО, да хоч у рашку увійти округом))

А за цей ще більше підготуватися до нападу. Вже в екстремальному темпі.
Замість цього Верховний ще й про відновлення ядерної зброї згадав...

Опять же, любые обещания не помогли бы.
За месяц два или даже за полгода-год ничего особо не изменилось бы.
Вспомните, "тревогу" выражали ещё год назад, когда были большие учения вблизи наших границ. У нас и сегодня проблемы с поставками тяжёлых вооружений и серьёзных средств ПВО. О самолётах и речи нет. До 24.02 нам ничего особо не давали и очень медленно разворачиваются и после начала войны. А могли бы дать ещё год назад.
Слова о ЯО тоже ни на что не влияют. Специалисты прекрасно понимали, что если даже мы пойдём на это (что очень сомнительно, кто нам разрешит), то это очень долгая история.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 18 чер, 2022 17:27

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Я здивований, що хтось уходив під обстрілом

Я не знаю ситуацію конкретно по Кульбакіно (після війни я можу поцікавитись, зараз це не доречно) , але є багато різних варіантів.
1. Якісь машини були не в строю і їх терміново доводили. Тому вилітали , коли почалось.
2. Якісь пілоти (ясно, що це мова не про чергові сили) могли бути у відриві від бази, і поки доїхали..
3. іас могли не прибути вночі своєчасно по різним причинам, і не встигнути підготувати до вильоту.

Як зовсім такий собі варіант, проте теж не виключено.. Ті, хто перегнали машини ввечері кудись , терміново на авто повернулись за наступними.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2442 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 18 чер, 2022 17:31

detroytred написав:
  Камикадзе написав:Много специалистов в авиации появилась.
Задача максимум у раши на 24.02 была уничтожить авиацию на аэродромах, а задача минимум после взлета с близлежащих аэродромов, ПВО с крыма доставало до Кульбакино (Николаев). Наблюдал взлет с Кульбакино сразу после первых ударов по аэродрому. Уходили не по стандартной схеме, а правым разворотом после отрыва на предельно малой высоте (респект пилотам). Подняться выше на форсаже в тех условиях или лететь в сторону перешейка навстречку ПВО, это означило сразу погибнуть и потерять машину.

Я конечно не эксперт в современной авиации (последний раз понимал в небо бэкфаер в 1991, тактику авиации изучал на примерах шестидневной и других войн 20 столетия), но считаю что авиаторы Кульбакино в той ситуации сработали правильно - главное сохранили машины, которые сейчас громят врага. Героизм не в том чтобы погибнуть самому, а в том, чтобы погиб твой враг.

Кгм...
Тоді питання: чому??? вони уходили під ударами??? Чого чекали?
Якщо ... знялися ще ввечері 23-го, ... бригада влетіла в 2 годині ранку.
Це тільки достоменно дві бригади. Впевнений, що вони не виключення з загального.

Я здивований, що хтось уходив під обстрілом.

Дело в том, что никто НЕ ЗНАЛ однозначно даже о вторжении, а тем более как, откуда, какими силами и другие детали, необходимые для принятия конкретных решений. Задним умом конечно все умны.
Готовились к разным вариантам. Часть авиации и БПЛА вывели заранее, после удара по аэродрому через несколько минут взлетали дежурные борта (судя по времени из готовности №1), за ним из готовности №2.
Камикадзе

Подякував: 589 раз.
Подякували: 954 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 18 чер, 2022 17:33

Goodman написав:
  Hotab написав:Я чесно не все зрозумів, що ви написали.
Особливо про колони на початку.

Особливо були фееричні відосики як оператори байрактарів громили БУКи. Спецом першими вишукували в колонах , які стояли на "призьбі" і громили. Як пускові , так і ТЗМ.
Все від дурості і недолугості RU командування.
==============================================
БУК не застав, зате гарно вивчали ПВО СВ "КРУГ М1".
Скажу одне, комплекси міняються, зате тактика не міняється.
Ніколи, бо це вояки. А ще коли влазять дилетанти політикани - то взагалі - ховайся.
Шкода MH-17, шкода невинних, загинули не за що.

МН-17 -- врятував Україну (і увесь світ?).
Бо якби москвини збили, як і планували, моск.літак, то така війна почалась ще 8p тому. І наслідки могли бути страхітливими... :(
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 13591360136113621363 ... 14609>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему