detroytred написав:Від імені народу говорить хто?))) Влада. І активісти. Крапка. Лише вони і є народ))) Справа тільки коли вони усіх інших правильними громадянами зроблять.
От тут собака і зарита... Ніхто з правильних не буде витрачати свої сили на те щоб переробити неПравильних... Цим не правильним , дадуть можливість йти своїм хибним шляхом і потихеньку зменшувати свій відсоток у загальній кількості суспільства. Все просто і описано мільйонами років еволюції.. Ті хто не змогли модернізуватись під зміну умов - загинули.
архіпелаг ГУЛАГ? Чи про яку еволюцію "мільйонами років"?
andrijk777 написав:Я вважаю умови нормальні і потрібно погоджуватись. Але хто ж мене питає?
Просто надієшся що відкриють кордони і ти втечеш? А я думаю що ні.. Адже після здачі-Захід не повинен надавати притулок, тому кордон тоді закриють з свого боку
А смысл закрывать? - если уберут "поддержку" - у людей останется два варианта: или работать или вливать в экономику свои сбережения. От обоих вариантов стране только плюс, вроде? 🤔
Давайте зафіксуємо ці умови на сьогодні. 23 квітня 2025 року. Якщо порівнювати їх з Стамбульськими - то вони значно кращі для України. Зокрема немає роззброєння ЗСУ. Я радий що Трамп добре попрацював і зумів добитись таких умов.
Пропоную голосування з питанням: "Україна повинна прийняти ці умови чи відхилити?".
Гарантии не очень понятные. ЗАЭС, если правильно понимаю, будет американская и поставлять ээ как нам, так и РФ, вероятно, "по мировым ценам", прибыль - американская. "порівнювано з Стамбульськими" - там не было территориальных требований. Ограничивать армию нам придётся самим - на большУю армию у нас денег не хватит. Но принимать эти требования, скорее всего, придётся. Плохо, что сорвана встреча в Лондоне. Похоже, что летняя кампания неизбежна.
Після літньої кампанії умови можуть ще погіршитись і то значно. Але Зе задовольнять тільки кордони 91 або 2022, бо розуміє, що втрати територій після 22-го - його вина і після "мир - вибори - втрата влади" чекає відповідальність за це. А от якщо довоювати країну до ручки по сценарію УНР, то чекають лише маєтки, завчасно придбані у...
Xenon написав:Украина нанесла удар по заводу по производству БПЛА типа "шахед" в г.Елабуга (Казань) Похоже завод либо уничтожен полностью или сильно поврежден. Было более 10 попаданий - БПЛА + авиобомбы 250 кг
flyman написав:архіпелаг ГУЛАГ? Чи про яку еволюцію "мільйонами років"?
Прискорювач еволюції -- не пійонером тощо бути ти не можеш)) Тільки правильним. Громадянином.
Імхо. Тому краще да хоч деми з лгбт, *воно* і т.д. Або бариги. Тільки не ідейні.... Всі ідейні рано чи пізно прийдуть до якогось кольору галстуків... Які повинен носити кожний. Нехай би самі й носили, але ключове - повинен кожний. Інакше - неправильний, клеймо і "ату його, неправильного". Звісно, що визначення правильності і хто правильний-неправильний, ці функції вони візьмуть на себе. І як схочєтьцо...
Бо! Ресурсу не вистачатиме. Що б вони ідейні не будували.
ЛАД написав:"порівнювано з Стамбульськими" - там не было территориальных требований.
Звідки така інформація? Там додатком до Стамбульських йшла мапа(сказано в тексті). Я тої мати не бачив. Схоже ніхто не бачив(публічно). Думаю на в цій мапі і були закладені "территориальні требования".
ЛАД написав:Ограничивать армию нам придётся самим - на большУю армию у нас денег не хватит.
До чого тут деньги? Там були реальні вимоги - танків - стільки-то, САУ - стільки-то і не більше. Як на мене це була неприйнятна умова.
Xenon написав:Украина нанесла удар по заводу по производству БПЛА типа "шахед" в г.Елабуга (Казань) Похоже завод либо уничтожен полностью или сильно поврежден. Было более 10 попаданий - БПЛА + авиобомбы 250 кг
ЛАД написав:"порівнювано з Стамбульськими" - там не было территориальных требований.
Звідки така інформація? Там додатком до Стамбульських йшла мапа(сказано в тексті). Я тої мати не бачив. Схоже ніхто не бачив(публічно). Думаю на в цій мапі і були закладені "территориальні требования".
Не могу обсуждать то, чего "ніхто не бачив". Хотя, думаю, там речь шла о ЛДНР.
ЛАД написав:Ограничивать армию нам придётся самим - на большУю армию у нас денег не хватит.
До чого тут деньги? Там були реальні вимоги - танків - стільки-то, САУ - стільки-то і не більше. Як на мене це була неприйнятна умова.
Там были несогласованные вимоги, с которыми мы спорили (предлагали бОльшие цифры). Сегодня, допускаю, не будет таких ограничений (не факт), но будут ограничения из-за наших возможностей (денег). Это что-то принципиально меняет? Вам не всё равно их-за чего будут ограничения? Или вы ожидаете, что в ближайшие 10-20 лет в Украине так сильно укрепится экономика, что мы сможем содержать очень большую и хорошо вооружённую армию?
Спасибо. Хотя странно, такие цели должны достаточно легко обнаруживаться и сбиваться, а завод по производству Шахедов должен бы хорошо охраняться, в т.ч. и с воздуха.
Востаннє редагувалось ЛАД в Сер 23 кві, 2025 15:08, всього редагувалось 1 раз.
які танкосау, ще би про ЯЗ скіглили. дрони рішають