andrijk777 написав:Я вважаю умови нормальні і потрібно погоджуватись. Але хто ж мене питає?
Просто надієшся що відкриють кордони і ти втечеш? А я думаю що ні.. Адже після здачі-Захід не повинен надавати притулок, тому кордон тоді закриють з свого боку
А смысл закрывать? - если уберут "поддержку" - у людей останется два варианта: или работать или вливать в экономику свои сбережения. От обоих вариантов стране только плюс, вроде? 🤔
Обмеження на робочі візи - були завжди. Це міф що німці чи французи - сплять і бачать як наші з своїм менталітетом створюють в маленьких містечках райони з компактним проживанням приїзжих... А приїзжі ЗАВЖДИ будуть гуртуватись навколо собі подібних. Тому Одне діло відкривати кордони людям які БОРОЛИСЬ за Європейський світоглядд І зовсім другий це відкривати кордони для любетелів совка, які просрали СВОЮ країну і хочуть отримати субсидії за рахунок податків інших....
ЛАД написав:Спасибо. Хотя странно, такие цели должны достаточно легко обнаруживаться и сбиваться, а завод по производству Шахедов должен бы хорошо охраняться, в т.ч. и с воздуха.
Уже выложили видео в тг каналах, как возле этого завода кацапские Панцири стреляют по этим беспилотникам и не попадают. Такое вот оно аналоговнетное пво
ЛАД написав:Статья отнюдь не комплиментарная и, по-моему, достаточно объективная.
стаття на мій погляд не нейтральна, всі факти у статті мені відомі (а зустріч з Кирилом в Гавані це факап, навіщо було туди пертися)
як на мене християнство у світі (і католицизм і православіє) у великому занепаді по двом причинам: 1) втрата авторитету (педофіли що там, що там, тяга до розкішного життя ієрархів церкви) 2) агресивна ісламізація Європи і решти країн, де панувало християнство
в США домінування протестантів ( це виправдано реальністю життя), мені їх догми більш подобаються, але не бажаю бути у когось в підпорядкуванні (може засную власну церков колись, якщо буде цікаво)
budivelnik написав:От тут собака і зарита... Ніхто з правильних не буде витрачати свої сили на те щоб переробити неПравильних... Цим не правильним , дадуть можливість йти своїм хибним шляхом і потихеньку зменшувати свій відсоток у загальній кількості суспільства.
Угу))) Наздоженуть і ще раз дадуть. Хтось тут вже витрачає свої сили. Суто на ентузязізмі. А надати інструменти, то залюбки й до стіночки перевиховувати буде. Завзято))
ЗМУСИТИ - це совково-гебешний підхід... Показати можливості.. але при цьому не звертати увагу як людина просирає ці можливості- це Європейський.
Хочеш - роби Не хочеш - подихай в картонній коробці під мостом, ніхто переживати не буде, але мисочку з супчиком-як надоїсть вмирати під мостом - можеш прийти отримати... і все, далі що робиш - те й отримаєш.
ПС повір мені на слово Я навіть своїм дітям даю право робити те що хочуть Тому твоя теза що якщо мені дати автомат - то я буду тобі пуляти під ноги щоб ти йшов в потрібному напрямку - це маразм. Я нічого не маю проти того , щоб ти протирав штани на дивані і нічого не робив. Адже чим менше ти робиш - тим більше шансів в тих хто хоче зробити... єдина проблема, щоб нероби менше вимагали собі на прогодування.
budivelnik написав:Прийдуть хлопці з фронту і спитають Хто тут голосував за капітуляцію Що тоді?
агітуєш за розкол суспільства, щоб справдились наративи про "громадянську війну" ? твоїх синів теж спитають, і їхні бумажки та квитанції про донати будуть до лампочки хлопцям з птср та зайвою гранатою в багажнику
Де ти побачив АГІТАЦІЮ ?Я задав ЗАПИТАННЯ ЧИМ ти займався під час війни? І від твоєї відповіді - залежить ТВОЄ майбутнє в країні яка бореться з останніх сил. Тепер про донати Від моїх донатів - ЗАЛЕЖИТЬ скільки буде людей з ПТСР ( чим більше донатів-тим менше поранених) І ті хто їх отримував , гранату в своєму багажнику припасуть для тих хто дурня валяв.
Так що Не копай яму ближньому-сам в неї потрапиш.
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 23 кві, 2025 15:22, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Просто надієшся що відкриють кордони і ти втечеш? А я думаю що ні.. Адже після здачі-Захід не повинен надавати притулок, тому кордон тоді закриють з свого боку
А смысл закрывать? - если уберут "поддержку" - у людей останется два варианта: или работать или вливать в экономику свои сбережения. От обоих вариантов стране только плюс, вроде? 🤔
Обмеження на робочі візи - були завжди. ....
Были. Уже давно нет. Ну и "Обмеження на робочі візи" - это не совсем "стена из колючей проволоки" -- как с бульбашами
budivelnik написав:Одне діло відкривати кордони людям які БОРОЛИСЬ за Європейський світоглядд І зовсім другий це відкривати кордони для любетелів совка, які просрали СВОЮ країну і хочуть отримати субсидії за рахунок податків інших....
вот же ж дурня повна. мільйони арабів/африканців впустили дві третини з яких терористи, ісламісти-фундаменталісти, бандити і просто тунеядці що ненавидять білих, а проєвропейських білих словян поміркованих та законослухняних непустять бо ж "просрали країну"
І барига Порошенко - так... Тільки люмпен андрійчик з боягузом летусорком- ті справжні патріоти Ні хвилини на фронті Ні копійки бійцям... Але патріоти..
ЛАД написав:Спасибо. Хотя странно, такие цели должны достаточно легко обнаруживаться и сбиваться, а завод по производству Шахедов должен бы хорошо охраняться, в т.ч. и с воздуха.
Уже выложили видео в тг каналах, как возле этого завода кацапские Панцири стреляют по этим беспилотникам и не попадают. Такое вот оно аналоговнетное пво
Такие цели должны достаточно легко сбиваться даже средствами ПВО времён 2МВ. И Панцирь ещё советская разработка. Ссылку на видео не дадите?
Командование филиала «подтверждает применение БПЛА большой дальности, способного нести 250-килограммовую авиабомбу и дальность полета до 2000 километров с возможностью возвращения.
detroytred написав:Імхо. Тому краще да хоч деми з лгбт, *воно* і т.д. Або бариги. Тільки не ідейні.... Всі ідейні рано чи пізно прийдуть до якогось кольору галстуків... Які повинен носити кожний. Нехай би самі й носили, але ключове - повинен кожний. Інакше - неправильний, клеймо і "ату його, неправильного". Звісно, що визначення правильності і хто правильний-неправильний, ці функції вони візьмуть на себе. І як схочєтьцо...
Тепер до ТЕБЕ дійшло -ідейні це погано. А БАРИГИ це -добре Бо вся різниця між першими і другими полягає в меті.. Ідейні навязують СВОЇ ідеї(те що ідея може бути тупою і частенько веде манівцями) ідейним не ясно. Те що ідея може бути передчасною , або запізнілою - ідейним також не ясно... вони ж за РЕЗУЛЬТАТ не відповідають... вони відповідають за ІДЕЮ..
А от в Бариг - все простіше... Висунув перед собою фальшиву ідею-залишився без штанів-більше нічого висувати не можеш. Якщо ж зробив щось добре - отримав можливість це добре-просувати. Просунув(якщо серед тих серед когось просовував ця ідея отримала підтримку - суните разом Не отримала - разом збанкрутували... А так як свято місце пусто не буває - то місце збанкрутувалих - зайняли успішніші.. і все далі по колу.
Якщо розумні - то зробили десять поколінь шведів/швейцарців одні і ті ж кола - і живуть як шведи/швейцарці Якщо ж дурні - вибрали ідейних і давай то вікно в європу прорубувати , то залізним занавісом від європи закриватись,то продавати газ на Захід , то заморожувати захід( і назло собі вуха відморожуючи продавати в три рази менше по в два рази нижчій ціні на схід)
Будь який барига -з такими ідеями вже б був банкрутом ще на першому колі... Але Вапм же зрозуміти не виходить що ідейні це зло.. Вам правильних ідейних подавай... А хто з вас знає який критерій правильності цього ідейного...