|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 23 кві, 2025 15:34
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 кві, 2025 15:34
prodigy написав: ЛАД написав:Статья отнюдь не комплиментарная и, по-моему, достаточно объективная.
стаття на мій погляд не нейтральна, всі факти у статті мені відомі .......
Я даже не о фактах, а о взглядах и чем они объясняются.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 23 кві, 2025 15:36
budivelnik написав: detroytred написав: budivelnik написав:От тут собака і зарита... Ніхто з правильних не буде витрачати свої сили на те щоб переробити неПравильних... Цим не правильним , дадуть можливість йти своїм хибним шляхом і потихеньку зменшувати свій відсоток у загальній кількості суспільства.
Угу))) Наздоженуть і ще раз дадуть. Хтось тут вже витрачає свої сили. Суто на ентузязізмі. А надати інструменти, то залюбки й до стіночки перевиховувати буде. Завзято))
ЗМУСИТИ - це совково-гебешний підхід... Показати можливості.. але при цьому не звертати увагу як людина просирає ці можливості- це Європейський. Хочеш - роби Не хочеш - подихай в картонній коробці під мостом, ніхто переживати не буде, але мисочку з супчиком-як надоїсть вмирати під мостом - можеш прийти отримати... і все, далі що робиш - те й отримаєш. ПС повір мені на слово Я навіть своїм дітям даю право робити те що хочуть Тому твоя теза що якщо мені дати автомат - то я буду тобі пуляти під ноги щоб ти йшов в потрібному напрямку - це маразм. Я нічого не маю проти того , щоб ти протирав штани на дивані і нічого не робив. Адже чим менше ти робиш - тим більше шансів в тих хто хоче зробити... єдина проблема, щоб нероби менше вимагали собі на прогодування.
Ну насмішив, так насмішив. Да це ти ж тут зі штанів вистрибував з вимогами, щоби я на фронт. Про присягу (ще й з совдепівським текстом) голосив. Навіть прямо брехав, що за срібники пишу -- тобто прямо звинувачував у важкому злочині. За який саме за грати (майже до стіночки) треба кидати. За працю на ворога. (От тільки перевірити в СБУ та відповісти за свою брехню грошима - постійно зливався. Обсихав, а потім знов вистрибував, як нічого не бувало). А тепер перевзувся -- типу тобі все рівно до інших. Все рівно, що роблять інші. Ніякої стіночки. В тебе лише інструменту нема отак, як оті гєбєшники нквдісти трійки, зі стелі стряпати-вигалувати дєла на неправильних. Яких ти сам визначив. Бо схотілося. Комедія та й годі. Про *все рівно* заспівав. Європейський підхід. *Не звертати увагу* тоннами брехливих закидів-претензій-вимог тощо. Я реально з тебе і Ко офігєваю)) Навіть оком не моргаєте. Брешете, що дихаєте.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 кві, 2025 15:45
detroytred написав:В тебе лише інструменту нема отак, як оті гєбєшники нквдісти трійки, зі стелі стряпати-вигалувати дєла на неправильних. Яких ти сам визначив. Бо схотілося.
Якщо я агресивно показую дурню шляхдо ЙОГО кращого(правильнішого життя) витрачаючи на це 30 секунд в день, а він не менш агресивно відбивається - то чому цей дурень вирішив що в мене є бажання змінити свою прибуткову діяльність на батіг і витрати енергії на постійні шмагання дурнів батогом? Я ж прогресивний-історію знаю. Рабовласницький лад -читай шмагання батогом рабів - змінився на феодальний-читай забрали 10% а далі помирай як хочеш- а феодальний змінився на ще більш прогресивний - капіталістичний- дав тобі в оренду інструмент за використання якого ти сплатиш 300 процентів вартості цього інструменту.. І зверни увагу-ніяких батогів і витрат часу на переконання. Поки капітал(інструмент в мене) а ти голодранець - то голодранці встають в чергу за право ОТРИМАТИ цей інструмент покористуватись Ті хто не хочуть - ті як правило ночують в картонній коробці під мостом. Тому Те що ти так і не зрозумі що тобі хотіли пояснити це хіба проблема того хто пояснював? чи все таки твоя?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 23 кві, 2025 15:52
Знов про "а я мільйонер". А ти голодранець
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 кві, 2025 16:14
ЛАД написав: Спасибо. Хотя странно, такие цели должны достаточно легко обнаруживаться и сбиваться, а завод по производству Шахедов должен бы хорошо охраняться, в т.ч. и с воздуха.
та ладно, от так зразу "должньі"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2852 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 23 кві, 2025 16:15
flyman написав:які танкосау, ще би про ЯЗ скіглили. дрони рішають
ти такий розумний 3 роки назад ти б ще долар по 8 сьогодні купляв
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 23 кві, 2025 16:16
andrijk777 написав: flyman написав:які танкосау, ще би про ЯЗ скіглили. дрони рішають
ти такий розумний 3 роки назад ти б ще долар по 8 сьогодні купляв
біткоєн за $1, чьо тебе тригєрить як турбопотреотів?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1607 раз.
- Подякували: 2852 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 23 кві, 2025 16:20
Людина, яка 30 років робила все щоб приймати САМОСТІЙНІ рішення і за цих 30 років жодного разу не була помічена в спробах кимось керувати (тобто не була депутатом, чиновником, силовиком і так далі) , яка 30 років робила все щоб зменшити тиск на неї і закликала всіх зайнятись САМОВДОСКОНАЛЕННЯМ заради свого ж блага - то запідозрити таку людину в тому що в неї є бажання ТОБОЮ керувати і не керує вона тільки тому що не має інструментів - це ж яким треба бути дурнем.
ПС Тобою такі як я керують... Керують твоїми вподобаннями , керують витратами... ба більше - керують навіть доходами.. А ти нічого протиставити не можеш бо все життя шукав ПРАВИЛЬНОГО КЕРІВНИКА... от і дошукався, що ти багатій з доходом в 10 разів нижчим від бариги(ларьочника) бізнесом якого міг керувати будь-хто... Але чомусь в тебе в 10 разів менше Виходить ти будь/хто поділити на 10.
ППС так, ринок це конкуренція між капіталами(капіталістами) Ти до цієї конкуренції - яким боком? Ідей катма Розуму - катма Капіталів - катма...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1