друже, це звісно справа ваша, але шо у вас та так багато вільного часу? зайнялися б чимось справді, на даний момент вам корисним, щоб як колись казав мій інструктор, коли я готувався вперше стрибнути з парашутом, не обєднати два стрибки в одному - перший і останній. так і ви - щоб не обєднати (не дай боже) два бойових зіткнення, якщо доведеться, в одному. зброю вивчали б і прийоми поводження з нею, хоча б в теорії, якісь поради по ведення бою, і щось подібне. я скромно так думаю, що для вас в ситуації, що склалася на даний момент, це принесло набагато більше користі.
Я більше люблю практику Тож чекаю на практичні навчання.
Думаю, що завтра буде вільного часу менше Коли підйом 5-6 ранку?
До речі, по ядерному шантажу - в 2014 році Путін казав, що не порушував Будапештський меморандум, бо не застосовував ядерної зброї. Було б добре йому нагадати про це на перемовинах.
1. А что ему это даст?) Если уничтожить всю украинскую армию ядерными ударами, Европейская часть самой РФ и Беларусь на многие годы станет не приспособленной для жизни. Это цена, которую Путин готов заплатить? Если нанести один удар, ожидая, что мы сломаемся и сдадимся, то ведь не сломаемся и не сдадимся.) Тогда либо отказываться от продолжения, получив полный пакет неприятностей на личную голову, либо - смотри вариант один. 2. Давайте посмотрим процедурно на это решение. Чтобы осуществить применение ядерного оружия (даже тактического) необходимо, чтобы слаженно и взаимообусловленно действовали минимум семь человек - от самого Путина через командира в/ч - до непосредственных операторов вооружения. Сдаётся мне, что даже в случае такой команды, в этой цепочке где-нибудь произойдёт сбой. Ибо исполнители очень четко понимают, что последует за выполнением такого приказа - а именно - последует ответ тех, кто сам обладает ядерным оружием на действия маньяка.
Ось в мене є надія на п.2. Зрозуміло що путін маньяк, але не всі ж там такі. Натискання на ядерну кнопку - це ж фактично смертний вирок собі. Того хто приймав рішення світ не пожаліє. Я думаю в цьому випадку навіть Китай не буде соплі жувати. На п.1 в мене надії немає.
asti написав:Это да, но если русские захватят например всю Украину кроме западной, они могут принудительно мобилизовать наших парней и погнать их на запад перед своими основными частями, как это сделали в ордло/)
Докладаю оперативну обстановку з Донецька. Майже всі мамки донецькі поховали синів і онуків по хатам. Дураків вмирати за пуйла немає. Донецьк перетворився на місто пенсів. Немає води ніякої в кранах близько 6 днів. Вчора вночі опалення вимикали. Вдень відновили, зараз знов немає. Так пістєть язиком, підтримуючи пуйла, це деякі можуть, яле якщо власної дупи справа торкається, то в кущі. Мобільного звязку немає водафон вже другий день. Українську пенсію тепер не можна буде вивести в готівку.
asti написав:Это да, но если русские захватят например всю Украину кроме западной, они могут принудительно мобилизовать наших парней и погнать их на запад перед своими основными частями, как это сделали в ордло/)
Докладаю оперативну обстановку з Донецька. Майже всі мамки донецькі поховали синів і онуків по хатам. Дураків вмирати за пуйла немає. Донецьк перетворився на місто пенсів. Немає води ніякої в кранах близько 6 днів. Вчора вночі опалення вимикали. Вдень відновили, зараз знов немає. Так пістєть язиком, підтримуючи пуйла, це деякі можуть, яле якщо власної дупи справа торкається, то в кущі. Мобільного звязку немає водафон вже другий день. Українську пенсію тепер не можна буде вивести в готівку.