Чудо, свершилось чудо - на моей памяти budivelnik впервые признал, что прав кто-то другой, а не он:
budivelnik написав:Методологічно - Ви праві
Как говорят в таких случаях
Щось в лісі здохло!
Полез в Инет - к сожалению *уйло еще жив.
А теперь серьезно. Вы написали
Якщо люди віком 18-25 років МАЮТЬ право внести свої данні в РЕЗЕРВ+, але не зобовязані цього робити
Но вот это
МАЮТЬ право внести свої данні в РЕЗЕРВ+, але не зобовязані
прямо противоречит законодательству Украины:
Чи можна вважати Резерв+ електронним кабінетом військовозобов’язаного? Так, застосунок Резерв+ є електронним кабінетом військовозобов’язаного. ... Чи можна не оновлювати свою контактну інформацію? Громадянам України, які перебувають на військовому обліку, необхідно було уточнити адресу проживання, номер телефону, адресу електронної пошти згідно з законодавством України. Це потрібно було зробити протягом 60 днів з 18 травня 2024 року. ... Чи достатньо оновлення даних через Резерв+ для виконання норми закону про мобілізацію про необхідність оновлення даних протягом 60 днів? Так. Військовозобов’язані мали до 16 липня 2024 року уточнити: Адресу проживання Контактний номер телефону Адресу електронної пошти (за наявності) Усе це могли зробити в застосунку Резерв+.
ЗАКОН УКРАЇНИ Про Єдиний державний реєстр призовників, військовозобов'язаних та резервістів ... Стаття 143. Електронний кабінет ведення персонального обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів 1. Електронний кабінет ведення персонального обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів - це персональний кабінет (захищений відокремлений веб-сервіс), призначений для ведення персонального обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів, передбаченого статтею 34 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу".
ЗАКОН УКРАЇНИ Про військовий обов'язок і військову службу ... Стаття 14. Взяття громадян України на військовий облік призовників ... 3. Щороку з 1 січня до 31 липня громадяни України чоловічої статі, яким у рік взяття на військовий облік виповнюється 17 років, беруться на військовий облік призовників із внесенням відповідних відомостей до Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов'язаних та резервістів шляхом:
проходження електронної ідентифікації та уточнення своїх персональних даних засобами електронного кабінету призовника, військовозобов'язаного, резервіста в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України;
особистого прибуття до районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки з поданням необхідних документів, перелік яких встановлюється Міністерством оборони України.
Кому НЕ потрібно встановлювати застосунок? - чинним військовослужбовцям; - жінкам, які не стоять на військовому обліку; - громадянам віком до 18 та старше 60 років; - іншим особам, які не є військовозобов'язаними, призовниками та резервистами.
Тут вы правы только в том, что они могут не обновлять данные через Резерв+, но в таком случае они ОБЯЗАНЫ сделать это лично придя в ТЦК.
А от в нормальному життя - ви швидше за все постійно терпите невдачі.... Бо скрупульозність-ворог інтуіції
Мягко говоря, вы попали пальцем в небо. У меня была любимая работа, на которой я пропадал и в выходные дни, и во время отпуска, были встречи с интереснейшими людьми с которыми я разговривал на равных (к примеру в моей библиотеке хранится книга Дж. Даррелла с его автографом, книгами которого я зачитывался в детстве, которые в определенной мере повлияли на выбор мною профессии, и которому я проводил экскурсию), у меня чудесная семья, даже призыв по повестке на ЛПА на ЧАЭС оказался плюсом - появился круг людей, которые в случае чего всегда придут на помощь.
ПС це випадково не ви критикували рік-два тому мій підхід визначення наших втрат по кількості поховань на Личаківському цвинтарі? мотивуючи тим що ви працюєте в морзі і на ваш погляд смертей на порядок більше?
Ответ отрицательный - я никогда не работал в морге.
fox767676 *я прочитав 1 пост Ну почнемо з того що при владі в Україні була "Комуністична партія України", за яку голосували люди. В інших країнах також при владі була Комуністична партія? Квасневський - ніякий не комуніст. Те що він був в комуністичній партії не робить його комуністом. Після 1990 він кардинально змінився Кучма був класичним радянським управлінцем і таким і лишився будучи президентом. Про Кравчука взагалі мови немає - цей так і лишився "1 секретарем ЦК КПУ". В усіх цих країнах змінилась влада після незалежності - у нас ні. І т.д. Можна таке питання: А що таке "сфера впливу РФ" і як це виражається на практиці? Як це виражалось практично в 1991-2000?
detroytred написав:Самий треш, про який чомусь))) лише мимоходь вказав Портніков. Чого добивається Трамп --- Трамп хоче виборів в Україні (після зупинки війни, перемовин). Бо зміниться влада на а-ля проросійську. І погодиться на вимоги пу, потягне країну в азійський союз і т.д. Тобто все це відбудеться не з-за Трампа, а з-за самих українців. Самі українці це зроблять. Це треш трешовий в трешовому кубі... Що через вибори (нормальні демократичні вибори) нова українська влада та український народ забажає отакого.
На четвертому році війни... Навіть сама можливість отакого. А якщо це ще може бути дійсністю, то і овсі. Трешак трешаків. https://m.youtube.com/watch?v=UDQ6INHfkQI З 22.47 по 24.10 хв.
Дивитись Портнікова - це себе не поважати. Трамп хоче виборів - це 100%. Зеленський вже нікому не подобається. Зеленський не хоче йти на конструктивний діалог в питані миру(це я м'яко сказав), а ціль у нього одна - лишитись при владі. Не зрозумів чому влада має мінитись на проросійську? Я точно впевнений що ні. Не дуже слухайте що говорить Трамп. Він меле багато пурги, у нього такий стиль. Трамп робить багато для України і він реально хоче закінчити війну, але українці цього не цінять бо слухають Портникових.
detroytred написав:Самий треш, про який чомусь))) лише мимоходь вказав Портніков. Чого добивається Трамп --- Трамп хоче виборів в Україні (після зупинки війни, перемовин). Бо зміниться влада на а-ля проросійську. І погодиться на вимоги пу, потягне країну в азійський союз і т.д. Тобто все це відбудеться не з-за Трампа, а з-за самих українців. Самі українці це зроблять. Це треш трешовий в трешовому кубі... Що через вибори (нормальні демократичні вибори) нова українська влада та український народ забажає отакого.
На четвертому році війни... Навіть сама можливість отакого. А якщо це ще може бути дійсністю, то і овсі. Трешак трешаків. https://m.youtube.com/watch?v=UDQ6INHfkQI З 22.47 по 24.10 хв.
Дивитись Портнікова - це себе не поважати. Трамп хоче виборів - це 100%. Зеленський вже нікому не подобається. Зеленський не хоче йти на конструктивний діалог в питані миру(це я м'яко сказав), а ціль у нього одна - лишитись при владі. Не зрозумів чому влада має мінитись на проросійську? Я точно впевнений що ні. Не дуже слухайте що говорить Трамп. Він меле багато пурги, у нього такий стиль. Трамп робить багато для України і він реально хоче закінчити війну, але українці цього не цінять бо слухають Портникових.
Ви не зрозуміли суть повідомлення))
Ну і нехай.
Портніков... На рідкість дуже розумний...
В тому-то і справа, що українці не слухають Портнікова. А якщо і слухають іноді, то роблять з почутого отакі висновки, як ви. Замість побачити, що саме було ключовим в його мові. Наприклад, в даному випадку Трамп взагалі до лампочки. Ключове абсолютно інше.
Пурга в Портнікова саме тому, що він лише підсвічує корінці... Свідомо. А на передньому плані залишає другорядне. Бо розумний. Дуже розумний.
Імхо. Якщо є більш менш добра своя база знань, то достатньо слухати лише Портнікова. На жаль, наприклад, мені він не подобається суто по людські)), тому лише іноді раз-два і не кожен місяць на нього випадково потрапляю та послухають, що розповідає.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 19 тра, 2025 18:15, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777 написав:fox767676 *я прочитав 1 пост Ну почнемо з того що при владі в Україні була "Комуністична партія України", за яку голосували люди. В інших країнах також при владі була Комуністична партія? Квасневський - ніякий не комуніст. Те що він був в комуністичній партії не робить його комуністом. Після 1990 він кардинально змінився Кучма був класичним радянським управлінцем і таким і лишився будучи президентом. Про Кравчука взагалі мови немає - цей так і лишився "1 секретарем ЦК КПУ". В усіх цих країнах змінилась влада після незалежності - у нас ні. І т.д. Можна таке питання: А що таке "сфера впливу РФ" і як це виражається на практиці? Як це виражалось практично в 1991-2000?
КПУ не було при владі в незалежній Україні, може епізодично якісь окреми пости при Ющенко\Януковичу. З 1991 (при Крачуку) до літа 1993 взагалі була заборонена. В Грузії, Азербайджані влада змінилася на націонал-радикалів Гамсахурдію та Ельчибея, було розчарування та відкат до радянських Шеварнадзе та Алієва, щось схоже на прикладі Квасневського було по всьому соцтабору. Стосовно настроїв населення - більшість південної Європи долучили до НАТО проти думки населення, налаштованого лівацькі. Сфера впливу - мабуть щось між сучасними Грузіею та Білоруссю. Саме прикре що Захід тоді погодився на це(є достатньо матеріалів дискусій Кісінжера-Метлока, Ніксона-Клінтона, Буша-Байдена які показують справжній стан справ на то час). Вони були безумно раді воз'єднанню Німеччини, та дозволу приєднату східну Німеччину до НАТО, і готові були віддячити москві. Тому багатовекторність Кучми то мабуть найкраще що можно було проводти тоді
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 19 тра, 2025 18:20, всього редагувалось 2 разів.
Зокрема, Офіс президента пропонує ввести талони на їжу і роздавати їх через додаток «Дія». Про це розповів у коментарі агентству Interfax радник президента України Олег Устенко. "В офісі президента позиція більш ніж чітка: перш за все, повинні отримати підтримку найбільш вразливі і незахищені верстви населення. Як-варіанти будуть розглядатися. Це можуть бути і додаткові виплати для компенсації зростання цін, і введення food stamp в системі "Дія" - так званих "продуктових чеків", як це практикується в США. Але це антикризові заходи, які можуть впроваджуватися за необхідності", - зазначає Устенко.
Які думки , мій прогноз що прямо всіх на талони переведуть, так і боротимуться з тіньовою економікою та з ухилянтами, немаєш резрв + не маєш талонів = не маєш як купити їсти Геніально і що тоді будем робити із доларами золотом овдп та іншим ?
yama написав:"В офісі президента позиція більш ніж чітка: перш за все, повинні отримати підтримку найбільш вразливі і незахищені верстви населення.
Кроме глубоких стариков с мизерной пенсией, которые не только не в состоянии купить смартфон, но и кнопочным телефоном пользуются с трудом. Какая, нахрен, дия для социалки? Я местами понимаю их желание загнать всех в дию, но принцип "не осилил - подыхай" - это перебор.