andrijk777 написав:На щастя(для мене) ми втримали демократію. Білорусь і РФ скотились в диктатуру.
Демократія саме і призвела до того, що жоден колаборант, що роззброїв країну - не поніс відповідальності. Вільне існування колаборантів навіть після 2014 року взагалі - нонсенс.
andrijk777 написав:Военные закупки 8'328.02 млн. евро. І це рік в рік!! Немаленька сума. Можна було б прикупити побільше зброї. Я просто до того що корупція там така нефігова(я так думаю). Зрозуміло німці не будуть розказувати нам про свою корупцію. У них корупції немає і бути не може.
Ви цінники на західну зброю бачили? 8 млрд це мабуть 10 танків.
Ми напевно живемо в різних реальностях. Перше що знайшов: https://www.techinsider.ru/weapon/33699 ... -segodnya/ Можна купити більше 1000 Абрамсів. Але в німців є свій танк! Можна самому зробити, та ще й підняти свою економіку.
не аргумент...есть разные рынки поп и кино индустрии (вы в курсе что южнокорейские сериалы смотрит больше 2мрд населения планеты, при том самые крупные страны потребители продукции: Китай, Япония, Индонезия, и сама Юж.Корея)
Zebra написав:Демократія саме і призвела до того, що жоден колаборант, що роззброїв країну - не поніс відповідальності. Вільне існування колаборантів навіть після 2014 року взагалі - нонсенс.
Роззброювали, в основному, бариги, а не колаборанти, частково диверсанти. Основне не демократия, а те, що ми ні з ким не збиралмсь воювати, навіть коли війна вже почалась в 2014, і навіть в січні 2022, коли партнери прямим текстом сказали - готуйтесь.
Amat написав:1) Какая разница какие "тактические" задачи решает армия рашки и на сколько километров они продвинулись... если вся промышленность и логистика востока и юга больше не работает... 2) Какая разница сколько будет длиться "активная" фаза, а сколько "пассивная" если - см. пункт 1
3) Что значит "ЗУ у горизонті 3-5 років буде логістично та економічно частиною Європи (Польщі)" ???? Типа паляки у нас отожмут территории ? Или мы их "подарим", с вашей точки зрения? Что бы экономика жила, нужно что-то производить... при том так, что бы это что-то можно было еще и продать... Пока не вижу что может производить ЗУ (дополнительно) на экспорт в перспективе 3-5 лет. Логистично можно быть частью чего-угодно. Главное приносит тебе это доход или нет.
Криворіжсталь робе. Заводи Дніпра та Запоріжжя не зупинялись.
Про ЗУ те, що я мав на увазі. І таких новин вистачає. Прі відкритій границі ЗУ стане центром інвестицій що з Польщі, що з ВУ.
Amat написав:Я полностью согласен с rjkz, что говорить об "инвестициях" в недвижимость в нашей стране в данный момент времени полное безумие. Дно, даже в Киеве будет не раньше лета 23. Но это не точно, после этого могут еще и снизу постучать. Сложно сейчас что-то говорить.
vitaliian написав:если не печатать, в тыкву превратится перемога
Я думаю не одна війна виграна емісією. Головне щоб війна була не довга. Емісія - це просто така форма податку. Забираєте в усіх - віддаєте куди потрібно. Нічого страшного в цьому немає.
тим паче що пенсіонери (діти інваліди та інші малозабезпечені) взагалі не виживуть якщо не платити (нехай навіть з верстака)
andrijk777 написав:На щастя(для мене) ми втримали демократію. Білорусь і РФ скотились в диктатуру.
Демократія саме і призвела до того, що жоден колаборант, що роззброїв країну - не поніс відповідальності. Вільне існування колаборантів навіть після 2014 року взагалі - нонсенс.
це так, і такі відомі як одесит Марков тільки на цьому тижні отримав підозру (який 8 років "бамбасів" на раша-тв) , а таких відомих тисячі
той же Кива , "майор" Євген Червоненко і тд
а всі зрадники з каналів (112,newsone,наш, Інтер) які різко перезвулись (як Вася Голованов, Тигран Мартиросян)
Не розумію до чого тут "демократія"? Люди чомусь в слово "демократія" вкладають все підряд. Рівень життя наприклад. Демократія - це в першу чергу справедливі вибори. І все. "не поніс відповідальності" - це судова система напевно.
Востаннє редагувалось andrijk777 в П'ят 24 чер, 2022 12:06, всього редагувалось 1 раз.
Zebra написав:Демократія саме і призвела до того, що жоден колаборант, що роззброїв країну - не поніс відповідальності. Вільне існування колаборантів навіть після 2014 року взагалі - нонсенс.
Роззброювали, в основному, бариги, а не колаборанти, частково диверсанти. Основне не демократия, а те, що ми ні з ким не збиралмсь воювати, навіть коли війна вже почалась в 2014, і навіть в січні 2022, коли партнери прямим текстом сказали - готуйтесь.
боялись навіть окопи рити на кордоні якщо побачать-не пробачать (казуз белі)
Правоохоронці викрили наркоугруповання, яке курувалося спецслужбами Російської Федерації та розповсюджувало наркотики серед українських військовослужбовців.
Як повідомляє Державне бюро розслідувань, ДБР спільно з Київською міською прокуратурою викрили та припинили діяльність міжрегіонального етнічного наркоугруповання, яке контролювало розгалужену мережу виробництва та розповсюдження наркотичних засобів: метадону, амфетаміну, марихуани та інших наркотиків – насамперед серед військовослужбовців Збройних сил України та інших військових формувань, які протистоять російським військам на сході України.