|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 23 чер, 2022 15:08
Кто хотел купить - рекомендую это делать сейчас. Сейчас дно. Я понимаю военные риски, но их не сравнить с рисками вложения в котлован, вы ж до этого так делали, а я переплачивал по 50 куе, за готовые, потому что считаю, надёжнее деньги в метро на турникете хранить ИМХО
-
Бетон
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2022 15:30
beee написав:Кто хотел купить - рекомендую это делать сейчас. Сейчас дно.
Чому ви вважаєте, що дно зараз? Я не бачу дешевих пропозицій, хіба падіння ринку хоча б на рівень 16-ого року. Якщо зараз дно, то через декілька місяців буде ріст? Сумніваюся. Люди налякані, та будуть налякані купувати ще довго. Пригадуючи 14-15 роки, коли було незрівнянно легша ситуація, ціни падали рік-два, та це падіння значною мірою корелювало зі зростанням курса. Коли проводити аналогії, ми зараз як у червні 14-ого (після того, що трапилось у лютому 14). Таймінг схожий. Ціни майже не впали, курс впал на 20 відсотків, ніхто не знає, чим все закінчиться. Один в один, тільки банкопада нема.
-
Vlad442
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 2203 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 23 чер, 2022 15:56
-
striped
-
-
- Подякував: 3622 раз.
- Подякували: 733 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2022 15:56
Vlad442 написав: beee написав:Кто хотел купить - рекомендую это делать сейчас. Сейчас дно.
Чому ви вважаєте, що дно зараз? Я не бачу дешевих пропозицій, хіба падіння ринку хоча б на рівень 16-ого року. Якщо зараз дно, то через декілька місяців буде ріст? Сумніваюся. Люди налякані, та будуть налякані купувати ще довго. Пригадуючи 14-15 роки, коли було незрівнянно легша ситуація, ціни падали рік-два, та це падіння значною мірою корелювало зі зростанням курса. Коли проводити аналогії, ми зараз як у червні 14-ого (після того, що трапилось у лютому 14). Таймінг схожий. Ціни майже не впали, курс впал на 20 відсотків, ніхто не знає, чим все закінчиться. Один в один, тільки банкопада нема.
Депозитов населения, если всё посчитать в долларе, в 2 раза меньше чем было в 14 Сейчас нет депопузыря, но и сбережений у населения сейчас тоже не густо. Это если верить данным НБУ. Участники крипто пирамиды тоже почему то в депресняк ушли.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 23 чер, 2022 16:01
Vlad442 написав:Пригадуючи 14-15 роки, коли було незрівнянно легша ситуація, ціни падали рік-два, та це падіння значною мірою корелювало зі зростанням курса. Коли проводити аналогії, ми зараз як у червні 14-ого (після того, що трапилось у лютому 14). Таймінг схожий. Ціни майже не впали, курс впал на 20 відсотків, ніхто не знає, чим все закінчиться. Один в один, тільки банкопада нема.
Не поспішайте - усьо буде. З нашими керманичами економікою буде і банкопад і курс і "зимаблизько". На превеликий жаль - перемога у війні це вже меньше ніж 50% від того, щоб Украіна почала відновлення. Повторюю - на превеликий жаль 
-
striped
-
-
- Подякував: 3622 раз.
- Подякували: 733 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 23 чер, 2022 16:14
vitaliian написав: Феодал написав:Не советовал бы вообще пригород рассматривать после того что там произошло
в Киеве трагедия Бабиного Яра произошла, тоже не рассматривать?
то что было в киевской области может очень легко повторится, я никого не отговариваю=)
-
Феодал
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 100 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 23 чер, 2022 16:16
Damien написав: beee написав:Не советовал бы вообще пригород рассматривать после того что там произошло
Свято место пусто не бывает. Уйдут одни, придут другие, непуганые войной. В Буче знакомая живёт, говорит не всё так плохо.Вокзальная, да, а так - нормально
На днях был в Буче-Ирпене, впервые с начала войны. Покатался по разным улицам для понимания ситуации. Хорошего, конечно, мало, но не "ужас-ужас", рассчитывал увидеть гораздо более мрачную картину
просто все расцвело и позеленело, это скрашивает ситуацию и отвлекает
-
Феодал
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 23 чер, 2022 16:18
beee написав:Проехал по Горенке с пущи водицы. Да, есть разрушения. Но тоже не прямо ужасающе. Ожидал страшнее
все самое интересное уже убрали, коммунальные службы потихоньку работают
-
Феодал
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 23 чер, 2022 16:21
beee написав:Кто хотел купить - рекомендую это делать сейчас. Сейчас дно. Я понимаю военные риски, но их не сравнить с рисками вложения в котлован, вы ж до этого так делали, а я переплачивал по 50 куе, за готовые, потому что считаю, надёжнее деньги в метро на турникете хранить ИМХО
сейчас не дно, думаю к концу осени мы увидим более интересную картину
-
Феодал
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 23 чер, 2022 16:23
Феодал написав:сейчас не дно, думаю к концу осени мы увидим более интересную картину
Влітку 23-ого. Не раніше.
-
Vlad442
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 2203 раз.
-
-
Профіль
-
-