Letusrock написав:........ Від Бобуа були ідеї евакуації країни трохи вище по Дунаю, під прикриттям відступаючих ЗСУ )) Імпотентів з ЄС можна дозволу не питати, влаштуємо їм весну 1945-го .......
Вариант исключительно фантастический.
єдиний альтернативний варіант перемовинам тут і зараз кожен день війни крім того що ламає людські долі ще й робить Україну все більш токсичним активом з т.з. євроінтеграції врешті-решт Захід залюбки скине предпенсійний афганістан східної Європи на росію відчинення кордноів 18-22 тільки підкриплює ці страшні здогадки
_hunter написав:Снова дешёвые манипуляции... Я даже больше скажу: прямо этой ночью в Киеве 13 человек погибло Что никак не преуменьшает 50 только озвученных из тцк
13 людей не погібло, а було вбито. росіянами. і масові вбивства ваших сусідів в бучі це не маніпуляція, це трагедія. про яку треба памятати, щоб не добороти випадково ТЦК до її повторення. і десятки тисяч вбитих в маріуполі росіянами це трагедія. але чомусь дурак, вистрибуючий із бусіка вам дорожчий (звідки вже їх 50 штук намалювали?), ніж вони.
trololo написав:давай так. якщо завтра перестануть мобілізовувати людей - скільки протримається фронт? і які будуть наслідки, коли він посипеться?
Я десь писав що потрібно перестати мобілізовувати людей? Навіщо ти ці питання задаєш мені? Ці питання потрібно задавати вищому керівництву України, які привели нас у сьогоднішню ситуацію. Я ж ще 2 роки тому писав що потрібно закінчувати війну. Тоді це було дуже-дуже не популярно, за таке банили. Сьогодні це вже розуміють фактично усі. Нажаль вище керівництво України не прораховує ситуацію наперед, а думає як "день продержаться и ночь простоять".
Letusrock написав:........ Від Бобуа були ідеї евакуації країни трохи вище по Дунаю, під прикриттям відступаючих ЗСУ )) Імпотентів з ЄС можна дозволу не питати, влаштуємо їм весну 1945-го .......
Вариант исключительно фантастический.
єдиний альтернативний варіант перемовинам тут і зараз кожен день війни крім того що ламає людські долі ще й робить Україну все більш токсичним активом з т.з. євроінтеграції врешті-решт Захід залюбки скине предпенсійний афганістан східної Європи на росію відчинення кордноів 18-22 тільки підкриплює ці страшні здогадки
Кто б спорил... А о евроинтеграции (в смысле членства в ЕС) можно пока что просто не думать. Полагаю, минимум лет 10.
andrijk777 написав:Я ж ще 2 роки тому писав що потрібно закінчувати війну. Тоді це було дуже-дуже не популярно, за таке банили. Сьогодні це вже розуміють фактично усі. Нажаль вище керівництво України не прораховує ситуацію наперед, а думає як "день продержаться и ночь простоять".
а кому ви писали про те, що потрібно закінчувати? всі хочуть закінчення, і військові, і цивільні, і вата. і зеленський я впевнений хоче закінчення, і навіть трамп. але є одна проблемка.. треба пояснити яка?
Востаннє редагувалось trololo в Чет 28 сер, 2025 12:33, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:*У мну есть только одна часть в Уравнении, которую я не могу понять...
Если в Украине сохраняется: - Армия (на уровне не ниже Армии США)... - РСМД (с технологиями)... - ВПК (с инвестициями... там они таки окупаются)... - Военные поставки... - Разведданные... И... возможно (но не важно)... иностранный контингент и его прикрытие со стороны США...
То... это ЗНАЧИТЕЛЬНО ... на много порядков ХУЖЕ для РФ... если Украина не в НАТО.
НАТО в таком случае служит сдерживающим фактором и гарантией для самой РФ...
В противном случае... РФ получает на границе то же самое НАТО, но в кубе, да еще и без "предохранителей" НАТО против РФ...* (С)
То, что вы перечислили "Если..." из области даже не фантастики, а фэнтези.
Цього автора не треба розуміти буквально. Треба звертати увагу на напрям думки.
_hunter написав:Снова дешёвые манипуляции... Я даже больше скажу: прямо этой ночью в Киеве 13 человек погибло Что никак не преуменьшает 50 только озвученных из тцк
але чомусь дурак, вистрибуючий із бусіка вам дорожчий (звідки вже їх 50 штук намалювали?), ніж вони.
Странно: точно помню, что 50 видел, но сейчас только цифру 25 нахожу
Почему дороже? -- просто есть 120я Статья - которая "почему-то" игнорируется. И вот это игнорирование Закона меня очень беспокоит.
Xenon написав:по Артема за время войны прилетело уже наверное под несколько десятков балистических ракет, под сотню всяких х-101 и хз сколько шахедов; и досих пор туда кацапы целятся..
и вот теперь резеонный вопрос - какой ущерб могут нанести наши БПЛА по кацапским заводам, когда попадает 1-5 штук с боевой частью 10-50 кг. ? (НПЗ отдельная тема, там есть чему гореть, достаточно даже маленькой боевой части)
Дуже слушне зауваження! Відповідь очевидна - мізерний урон. Є і інший доказ - під час 2СВ були коврові бомбардування німецьких міст(що значно потужніше ніж пару десятків ракет) і нічого, німці справлялись і промисловість працювала. Тому в черговий раз говорю - ключове це сухопутна війна на лінії фронту - це вирішує долю війни а не ракети і шахеди.