Letusrock написав:........ Від Бобуа були ідеї евакуації країни трохи вище по Дунаю, під прикриттям відступаючих ЗСУ )) Імпотентів з ЄС можна дозволу не питати, влаштуємо їм весну 1945-го .......
Вариант исключительно фантастический.
єдиний альтернативний варіант перемовинам тут і зараз кожен день війни крім того що ламає людські долі ще й робить Україну все більш токсичним активом з т.з. євроінтеграції врешті-решт Захід залюбки скине предпенсійний афганістан східної Європи на росію відчинення кордноів 18-22 тільки підкриплює ці страшні здогадки
_hunter написав:Снова дешёвые манипуляции... Я даже больше скажу: прямо этой ночью в Киеве 13 человек погибло Что никак не преуменьшает 50 только озвученных из тцк
13 людей не погібло, а було вбито. росіянами. і масові вбивства ваших сусідів в бучі це не маніпуляція, це трагедія. про яку треба памятати, щоб не добороти випадково ТЦК до її повторення. і десятки тисяч вбитих в маріуполі росіянами це трагедія. але чомусь дурак, вистрибуючий із бусіка вам дорожчий (звідки вже їх 50 штук намалювали?), ніж вони.
trololo написав:давай так. якщо завтра перестануть мобілізовувати людей - скільки протримається фронт? і які будуть наслідки, коли він посипеться?
Я десь писав що потрібно перестати мобілізовувати людей? Навіщо ти ці питання задаєш мені? Ці питання потрібно задавати вищому керівництву України, які привели нас у сьогоднішню ситуацію. Я ж ще 2 роки тому писав що потрібно закінчувати війну. Тоді це було дуже-дуже не популярно, за таке банили. Сьогодні це вже розуміють фактично усі. Нажаль вище керівництво України не прораховує ситуацію наперед, а думає як "день продержаться и ночь простоять".
Letusrock написав:........ Від Бобуа були ідеї евакуації країни трохи вище по Дунаю, під прикриттям відступаючих ЗСУ )) Імпотентів з ЄС можна дозволу не питати, влаштуємо їм весну 1945-го .......
Вариант исключительно фантастический.
єдиний альтернативний варіант перемовинам тут і зараз кожен день війни крім того що ламає людські долі ще й робить Україну все більш токсичним активом з т.з. євроінтеграції врешті-решт Захід залюбки скине предпенсійний афганістан східної Європи на росію відчинення кордноів 18-22 тільки підкриплює ці страшні здогадки
Кто б спорил... А о евроинтеграции (в смысле членства в ЕС) можно пока что просто не думать. Полагаю, минимум лет 10.
andrijk777 написав:Я ж ще 2 роки тому писав що потрібно закінчувати війну. Тоді це було дуже-дуже не популярно, за таке банили. Сьогодні це вже розуміють фактично усі. Нажаль вище керівництво України не прораховує ситуацію наперед, а думає як "день продержаться и ночь простоять".
а кому ви писали про те, що потрібно закінчувати? всі хочуть закінчення, і військові, і цивільні, і вата. і зеленський я впевнений хоче закінчення, і навіть трамп. але є одна проблемка.. треба пояснити яка?
Востаннє редагувалось trololo в Чет 28 сер, 2025 12:33, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:*У мну есть только одна часть в Уравнении, которую я не могу понять...
Если в Украине сохраняется: - Армия (на уровне не ниже Армии США)... - РСМД (с технологиями)... - ВПК (с инвестициями... там они таки окупаются)... - Военные поставки... - Разведданные... И... возможно (но не важно)... иностранный контингент и его прикрытие со стороны США...
То... это ЗНАЧИТЕЛЬНО ... на много порядков ХУЖЕ для РФ... если Украина не в НАТО.
НАТО в таком случае служит сдерживающим фактором и гарантией для самой РФ...
В противном случае... РФ получает на границе то же самое НАТО, но в кубе, да еще и без "предохранителей" НАТО против РФ...* (С)
То, что вы перечислили "Если..." из области даже не фантастики, а фэнтези.
Цього автора не треба розуміти буквально. Треба звертати увагу на напрям думки.
_hunter написав:Снова дешёвые манипуляции... Я даже больше скажу: прямо этой ночью в Киеве 13 человек погибло Что никак не преуменьшает 50 только озвученных из тцк
але чомусь дурак, вистрибуючий із бусіка вам дорожчий (звідки вже їх 50 штук намалювали?), ніж вони.
Xenon написав:по Артема за время войны прилетело уже наверное под несколько десятков балистических ракет, под сотню всяких х-101 и хз сколько шахедов; и досих пор туда кацапы целятся..
и вот теперь резеонный вопрос - какой ущерб могут нанести наши БПЛА по кацапским заводам, когда попадает 1-5 штук с боевой частью 10-50 кг. ? (НПЗ отдельная тема, там есть чему гореть, достаточно даже маленькой боевой части)
Дуже слушне зауваження! Відповідь очевидна - мізерний урон. Є і інший доказ - під час 2СВ були коврові бомбардування німецьких міст(що значно потужніше ніж пару десятків ракет) і нічого, німці справлялись і промисловість працювала. Тому в черговий раз говорю - ключове це сухопутна війна на лінії фронту - це вирішує долю війни а не ракети і шахеди.