Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 14985149861498714988>
Повідомлення Додано: Вів 02 вер, 2025 21:35

В Пекине президент России Владимир Путин встретился с премьер-министром Словакии Робертом Фицо , и за последние несколько минут они сделали краткие заявления для СМИ.

В своем выступлении Путин заявил, что Москва никогда не выступала против возможного членства Украины в Европейском Союзе, и отверг утверждения о том, что Москва каким-то образом планирует напасть на Европу.

В комментариях, опубликованных агентством Reuters, он утверждал , что с расширением НАТО на восток альянс стремится охватить всё постсоветское пространство, и Россия просто обязана защищать свои интересы. Он также повторил, что членство Украины в НАТО было бы неприемлемо для России .
........Фицо неоднократно подчеркивал приверженность Словакии ЕС, но сетовал, что не понимает некоторых его решений .

В своих комментариях он выступил за нормализацию экономических отношений с Россией и раскритиковал Украину за нападения на критически важную газовую инфраструктуру, транспортирующую российский газ в Словакию и Венгрию.

Он также рассказал о предстоящем важном решении о членстве Украины в ЕС и подчеркнул, что, хотя «каждая страна имеет право на европейскую перспективу [членства], «Украина должна выполнить все условия для вступления в ЕС», чтобы «политические критерии не могли преобладать над критериями подготовки» к присоединению к блоку.

Он также повторил свою давнюю позицию, что Украине нельзя позволять вступать в НАТО.
https://www.theguardian.com/world/live/2025/sep/02/russia-ukraine-war-putin-china-visit-europe-live-news-updates?CMP=share_btn_url&page=with%3Ablock-68b6be0c8f08b1090245ff19#block-68b6be0c8f08b1090245ff19
ЛАД
2

Подякував: 5348 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 02 вер, 2025 21:35

❗️Навіть якщо завтра буде припинення вогню, мобілізація не припиниться, — заступник глави ОП Павло Паліса.

Протягом певного часу цей процес іще триватиме, тому що нам все одно потрібно підтримувати на належному рівні міру готовності ЗС, — заявив він.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 вер, 2025 21:45

Banderlog написав: 2/3 життя готувався, робив за копійки... і зараз наступив момент
коли
за його уміння платять...

Істина посередині. Не за копійки, але й не за великі гроші.
Тому кумедно виходить: одні тмцяють, що за копійки; другі голосять, як ото Василь, про кисельні береги.
Ну дійсно... Це треш.

По друге і головне: в мене є чим займатися. І вибору нема. Тому й право на відстрочку.

В третє: якщо б я отак переймався грошима, зароблянням грошей, то ... пішов би туди, де заробляють гроші, як мета. І у вільний час не цікавився цікавими для мене речами, а займався зароблянням грошей.

Про смаки не спорять.
Хоча отой раб капіталу, що відпочиває отак... після 30+ років важкої праці за його ж словами, як на мене кумедний - протирічить сам собі.
І це мені ще ліньки знайти його пісні-цитати про те, як не складно-важко займатися підприємництвом.

І коли це з мого боку було про "офігенного спеціаліста"-то?
Було спростування брехні про протирання штанів, тільки цмудив бюддетну цицю тощо.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 02 вер, 2025 21:56, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 вер, 2025 22:25

Шаман, к вопросу: "В Польше не говорят об опасности, т.к. там нет русского языка".
Польша, 2 сентября (Рейтер) - Польша подписала контракт стоимостью 5,8 млрд злотых (1,6 млрд долларов США) с консорциумом PGZ-Narew на поставку 46 пассивных радаров локации для систем ПВО и ПРО малой дальности, сообщил во вторник министр обороны Польши.
Польша тратит большие средства на оборону из-за того, что, по ее словам, она считает возросшей угрозой со стороны России, и планирует потратить 4,8% валового внутреннего продукта (ВВП) на оборону в 2026 году.
https://www.reuters.com/business/aerospace-defense/poland-signs-16-billion-deal-with-pgz-narew-46-radars-2025-09-02/
ЛАД
2

Подякував: 5348 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 02 вер, 2025 22:27

detroytred написав:
  Banderlog написав: 2/3 життя готувався, робив за копійки... і зараз наступив момент
коли
за його уміння платять...

Істина посередині. Не за копійки, але й не за великі гроші.
Тому кумедно виходить: одні тмцяють, що за копійки; другі голосять, як ото Василь, про кисельні береги.
Ну дійсно... Це треш.

По друге і головне: в мене є чим займатися. І вибору нема. Тому й право на відстрочку.

В третє: якщо б я отак переймався грошима, зароблянням грошей, то ... пішов би туди, де заробляють гроші, як мета. І у вільний час не цікавився цікавими для мене речами, а займався зароблянням грошей.

Про смаки не спорять.
Хоча отой раб капіталу, що відпочиває отак...

І коли це з мого боку було про "офігенного спеціаліста"-то?

не бачив як він відпочиває, я відпочиваю на пасіці)
років 10 тому зустрічав на фінансових форумах дядька, що увлєчонно писав як купляв плавлені сирки по акціях,
тут в нас теж присутні неелої, прихильники піших прогулок лісом а ще є мєчтатєлі про філіпінок.)
Кожен др-че, так як хоче)

це з мого боку, про офігенного спеціаліста. без підколів. Дефіцит людей в армії.
І взагалі зараз час полковників.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 02 вер, 2025 22:27

Україна, ймовірно, вперше вдарила "Фламінго" по російській цілі
Заявлені потужності ракети "Фламінго" - дальність у три тисячі кілометрів та бойова частина вагою понад тонну - було би легше оцінити, якби вона пролетіла більшу відстань.

https://www.bbc.com/ukrainian/articles/cj0y50lpgy3o
якась будівля погранців та декілька катерів на узбережжі на відстані до 200 км від фронту, які можна було ушкодити і з магура - це і є "успішно-потужний успіх" трьох рожевих ракет з бч тонна+ і дальністю 3000 км?
sergey_stasyuk555

Подякував: 37 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 вер, 2025 22:30

Re: Напад росії і білорусі на Україну

sergey_stasyuk555 написав:це і є "успішно-потужний успіх" трьох рожевих ракет з бч тонна+ і дальністю 3000 км?

Сам то що зробив, що гегочиш? Нагадую що ці ракети зробила приватна фірма.
Василь-Рівне

Подякував: 7019 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Вів 02 вер, 2025 22:31

Василь-Рівне написав:
  sergey_stasyuk555 написав:це і є "успішно-потужний успіх" трьох рожевих ракет з бч тонна+ і дальністю 3000 км?

Сам то що зробив, що гегочиш? Нагадую що ці ракети зробила приватна фірма.

"нагадиватєль", хто заплатив за це знаєш?
я не регочу, а питаю у псевдопатріотів таких як ти.
sergey_stasyuk555

Подякував: 37 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 вер, 2025 22:33

flyman написав:
  _hunter написав:Кормить? - при закрытых-то кордонах?.. :lol:

тому що фортеця
Чи ти про $500 ойро кожному бобуа з бандерлогом на баварське пиво з сосисками?

Я больше про - "Зарплату? - а я думал 'дали пистолет - и крутись как хочешь'" :)
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 02 вер, 2025 22:35

Banderlog написав:ладно, просто перерахувати пенсію.

Без всякого подвоха, интересно за счет каких составляющих ?
Допустим выслуга лет увеличится - несколько процентов в расчет добавится. Но как бы есть планка - не более 70% ? Вроде всякие боевые расценивают как разовые выплаты и в расчет не идут ? Есть у вас жизненные примеры с военпенсами, которым сделали новый расчет и сумма значительно увеличилась ?

PS Хотя надо было мне заглянуть в закон. Возможно планка для фронтовиков поднята выше 70%.
Востаннє редагувалось tumos в Вів 02 вер, 2025 22:47, всього редагувалось 1 раз.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

#<1 ... 14985149861498714988>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор