Тільки ПЕРСОНАЛЬНО ТОБІ на двох гілках ПОЯСНЮВАЛИ..
Те що ти нащадок славетних Де-Білів - не говорить про те що ти не можеш запамятати з одинадцятого разу...
Тепер розумієш ХТО КОЛИ і СКІЛЬКИ тобі особисто повернув?budivelnik написав:
А давай Мухи окремо - котлети ОКРЕМОflyman написав:
ну це тільки ПДВ, більш розширений спрощений розрахунок ще враховує ПДФО з мінзара та ЄСВ з нього. в 40 років "борг державі сплачено".budivelnik написав:1 Це трошки не коректно , але нехай ти правий
2 Ти живеш 60 років і 302400*3=907200... що в 1,5 раза менше ніж примітивно розраховані мною 1500000..
3 Все що ти купуєш НЕОФІЦІЙНО , тобто продавець за твою покупку не звітує в податкову - жодними податками не обкладено , ба більше , якщо таких покупців неофіційного +/-30% - то це дозволяє продавцю документально обнулити свій прибуток.
Так що в тебе ще не все втрачено - шукай цифри далі
Для серзара в 30.
І це ще без "надр, води, повітря, радіочастот, копалин" та інших "народних богатств" що "належать народу"
Не набридло розказувати байки про "неоплачений священний борг"?
1 Отже те що ти отримуєш від Держави товарів/послуг/субсидій на 1,5 млн +/- грн - ми ніби погодились
Я вважаю що ця цифра більше, але уточнювати не буду чому я так вважаю
2 Тепер про податки
Я не погоджуюсь що ти платиш ПДВ при покупці...
З іншого боку
Я погоджуюсь що ти платиш ПДВ коли працюючи на підприємстві платнику ПДВ - з офіційно отриманої зарплати.
Отже
У випадку коли ти на протязі 30 років в середньому отримував нехай 10000(250 доларів а не 150 як припустив ти) грн і сплачував з них (20% ПДВ+22% ЄСВ+18% ПДФО)=6000 грн * 30 років*12місяців=2млн грн
Як бачиш ти те що заплатив - те й отримав...
Тому ти НЕ МОЖЕШ заявляти що тобі ДЕРЖАВА щось винна ( а разом з тобою це не можуть заявляти і всі інші подібні до тебе)
3 Тепер про форс-мажор..
а - ти платив рівно стільки скільки Держава тобі повертала
б - внаслідок цього Держава не змогла сформувати запаси на випадок війни (амуніцію,спорядження,зброю,підготувати людей)
Тому як тільки виник цей форс-мажор ( і так як ти в певній мірі винуватий що Держава не має військової стійкості) то ти ПОВИНЕН збільшити виплати для тих хто ТЕБЕ і твої підвали захищає.
Тобто ти не винен Державі
Ти винен тим хто тебе зараз захищає.