|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 17 лют, 2026 19:11
_hunter написав:Странно, что это нужно объяснять: "иногда" наиболее оптимальный способ защитить свою жизнь - держаться от окопа как можно дальше.
Расскажи это тем, кто погиб от обстрелов рашистов в городах
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 17 лют, 2026 19:11
Hotab написав: держаться от окопа как можно дальше.
Такий спосіб існує. Але він ніяк не пояснює неконституційність примусового вкидання хантерів в окоп, де вони виконують вимоги ЗУ, які ніяк , як зʼясували , не протирічать вимогам конституції
Я же писал: само "вкидання" - может и не "протирічать". А вот запрет из того окопа куда подальше выбираться - як зʼясували - протирічать...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 17 лют, 2026 19:13
як зʼясували - протирічать...
Хтось вже бачив висновок КС з цього питання? Невже Хантер тут фантазує? 
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2571 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Вів 17 лют, 2026 19:19
Hotab написав: як зʼясували - протирічать...
Хтось вже бачив висновок КС з цього питання?
Петросянистая "шутка": я просто напомню про другую Статью Стаття 25. Громадянин України не може бути позбавлений ...... права змінити громадянство.
А что в реальности? - все никак время не найдет подписать заявы...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 493 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 17 лют, 2026 19:23
й живуть люди, й розвиваються. чи їм вже можна? лише Україні не пощастило 16 січня 2026 року Кароль Навроцький заявив, що однією з цілей Росії, окрім переслідування власних громадян, «є територіальна експансія, масові вбивства та напади на цивільні об'єкти, включно з лікарнями та школами».
«Польща, яка століттями межує з Росією, усвідомлює загрозу з боку Москви, як мало хто інший. Тільки шляхом збільшення обороноздатності всіх союзників і нашої єдності можна стримати Росію», — підкреслив Навроцький.
Він додав, що Росія не відмовиться від подальшої експансії після закінчення війни в Україні.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1737 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 17 лют, 2026 19:40
prodigy написав: ЛАД написав:Стоит признать, что вероятность гибели/инвалидности достаточно высокая. Для более-менее объективной оценки, понятно, информации нет. Но очень грубо - пусть около 100 тыс. погибших и 2 млн, прощедших армию. В таком случае вероятность - 5%. Не очень мало. У пехоты может быть заметно выше.
багато залежить від армії(командуючих), в червоній армії навіть 44-45рр піхотинець в штурмах від 20 до 40 днів, бо "бабы нарожают"
Вам ещё не надоело вспоминать РККА? Мы говорим о сегодняшней войне и о нашей армии.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 17 лют, 2026 19:41
ЛАД написав: prodigy написав: ЛАД написав:Стоит признать, что вероятность гибели/инвалидности достаточно высокая. Для более-менее объективной оценки, понятно, информации нет. Но очень грубо - пусть около 100 тыс. погибших и 2 млн, прощедших армию. В таком случае вероятность - 5%. Не очень мало. У пехоты может быть заметно выше.
багато залежить від армії(командуючих), в червоній армії навіть 44-45рр піхотинець в штурмах від 20 до 40 днів, бо "бабы нарожают"
Вам ещё не надоело вспоминать РККА? Мы говорим о сегодняшней войне и о нашей армии.
Так вот откуда идёт расчёт динамики ... Что не нравится, то отбрасываем ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 546 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 17 лют, 2026 19:45
prodigy написав:За інформацією видання, для захисту повітряного простору Києва та Київщини було сформовано ескадрилью, що складається з українських, американських та нідерландських пілотів. Вони залучаються для боротьби з російськими крилатими ракетами, зокрема «Калібрами» та Х-101, а також ударними безпілотниками.
Intelligence Online стверджує, що у підрозділі служать американські пілоти з бойовим досвідом в Афганістані. Ще один пілот нещодавно брав участь в операціях на Близькому Сході, після чого приєднався до захисту України. ......... Жодних підтверджень цієї інформації від Командування Повітряних Сил ЗСУ, Генштабу чи Міноборони України не було.
Сегодня читал, что было опровержение Генштаба (по-моему, на УНИАН).
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5384 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 17 лют, 2026 19:57
Hotab написав:Коли ви стали це право держави заперечувати?
Я не заперечую права держави обмежувати певні права громадян під час війни. Але я не можу зрозуміти чому примушувати чоловіків воювати чи закривати їх у державі можна, а залазити в гаманці громадян - ні? Це - таке ж саме обмеження прав. Я заперечує лише те, що є якісь особливі громадяни, які мають беззаперечне право на життя, а є громадяни, які повинні іншим це право забезпечувати. Усі ці штучні критерії - стать, вік, посада чи робота - не повинні мати значення, якщо мова йде про життя громадян. Ми усі маємо бути у рівних умовах. Я вже неодноразово писав, що, як суспільство, ми повинні мати взаємні права і обов'язки. Якщо умовний я щось комусь винен, то я хочу знати що інші винні мені. Мені здається, що це не повинно викликати якісь питання. Якщо є можливість (а вона є) залучати людей до армії на добровільній основі за гроші, то цією можливістю необхідно користатися. Ви кажете, що ми не можемо собі це дозволити, а я кажу, що можемо. Просто, дехто перестане чухати Європами і чілити на пляжах Іспанії і почне фінансувати безпеку країни. Що саме Вас не задовільнить у такому варіанті?
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 лют, 2026 20:03
апд
Востаннє редагувалось Прохожий в Вів 17 лют, 2026 20:05, всього редагувалось 1 раз.
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 934 раз.
- Подякували: 1465 раз.
-
-
Профіль
-
-
1