Puente написав:Schmit Ну - вона навіть не "однофамілець" ... А так цілком згоден . Бо про Порошенка зараз мови ж не було - правда ? От до речі - на всіх виборах президентів , які були , я тільки одного разу голосував за того , якого і вибрали - якраз за Порошенка вперше . Але потім до нього накопичилося стільки претензій , що ні Томос , ні тим більше безвіз це скомпенсувати не міг . Ну а натягування на себе "плаката" єдиного і головного патріота на всю країну - дратує вже до неможливості ...
Добре, не ПО, забудьте. Тоді чому не Смешко, Безсмертний, Наливайченко, Гриценко?... (більш ніж компетентні люди, з досвідом). Чому не юлєнька врешті решт?, а Даннінг-Крюгер - Зе з олігархом бабусею за плечима.
От до речі із цього переліку 2 були в моїх "вішлистах" - Смешко і Гриценко . І що ? Про вибори Зеленського взагалі не говорю . Але зараз у мене до нього претензій немає . Що хтось там у владних структурах мутять і ловлять рибку - і не сумніваюся . Але основні обов"язки президента на даний момент він виконує . От просто спробуйте глянути вузько - " зараз , оборона і зовнішня політика " . Без історії до 24 лютого .
lapay написав:Микола Вересень дисиденту Йосифу Зісельсу: "- От у вас Мойсей сорок років водив народ по пустелі, тільки тоді було їм щастя, а коли воно буде у нас? - У вас десять років будуть правити комуністи, десять комсомольці, десять піонери, десять жовтенята, і тільки тоді буде щастя."
Наразі головна, після війни, проблема - пережити піонерів:
Богдан Буткевич
...12 січня особисто директор ЦРУ чітко виклав вже повний план з подробицями. В обличчя Зе. З ударом з Білорусі на Київ і на Маріуполь з Криму - в тому числі. Тим не менше, за кілька днів Зеленський заявить про знамениті шашлички у травні.
Вони свідомо не вірили США. Бо в глибині душі - просто не люблять американців. Як їх вчили ще в радянській школі, яку вся ця Зе-шобла закінчувала. Натомість, в глибині душі вони не вірили, що ментально близькі їм росіяни таки нападуть. Бо ж вся війна до того - це просто барига Порошенко заробляв. Вони ж реально в це вірили, без жартів.
Так само, Зеленський чітко показав нарешті, що у нього в голові. Він не хотів переводити країну на військові рейки, бо боявся втратити владу. Бо ж його шлункова аудиторія його вибрала якраз для того, щоб він цю війну закінчив. Єрмак його впевнив, що якщо він втратить владу, то все, країні гайки. Що якщо почати готуватися до війни, то буде хаос. Ось так. Дуже просто. І примітивно...
В этой заметке правильна, главным образом, последняя фраза в Вашей цитате: "І примітивно". Если применить её именно к этой заметке. И такое пренебрежение, если не презрение к народу... "шлункова аудиторія", "равлики у людській подобі". Ну и, простите, "знищенні десятки тисяч життів цивільних" откуда взято? С потолка? Почему бы сразу не написать "миллионы"?
що цей персонаж сказав про евакуацію. Мовляв, якби сказали раніше про війну, то всі втікли б за кордон. Це про людей, які під танки самі ставали 24 числа.
Ещё пример демагогии. Сколько у нас ВПЛ? Вроде, 14млн. Из них 5-6 млн. за границей. И сколько ещё выехало бы мужчин, если бы разрешали? О том, сколько возмущений по поводу запрета, думаю, Вы слышали. И здесь пишут. И сколько попыток выехать нелегально. Кто-то вставал под танки. Тем не менее, сегодня военкоматы "ловят" людей, а Bobua и Успіх регулярно пишут о том, что ротации нет и не предвидится. Автор брызгает слюной в бессильной злобе. Уже много раз писал, сегодня такие "патриоты" - враги Украины.
Hotab Да, я ночью ответил Вам, как Путин может "объяснить народу" нападение на Украину - viewtopic.php?p=5476298#p5476298. Надеюсь, видели. Это тоже к вопросу о "пробачити російську". Не за что пробачати.
Schmit написав:Знову все звели до Порошенка. Зверніть увагу, це ви, я про нього у пості не написав ні слова.
Та так виходить , бо чомусь весь час скрізь його вуха стирчать . Ну займається він зараз реальною допомогою армії - молодець . Займайся . Для чого кожного разу розрекламовувати свої здобутки . КУпа народу робить це тихенько . Політичні чисто оці всі ігри та нагадування про себе - кому потрібні ?
Кто нибудь может объяснить ситуацию со спутником от притулы? Что это за спутник за 600 лямов? Где он? Он реальный или виртуальный? В общем я так толком и не понял на что ушло 600 лямов, прочитал на патриотических сайтах,что это ну ооочень круто
ЛАД написав:Каким президентом был бы Чорновил можно только гадать. Может, прекрасным, а, может, и нет.
Ядерну зброю точно б не здав, по крайній мірі тактичну.
Не известно.
ЛАД написав:5 лет был президент, который Вас, вроде, устраивал. Есть заметные улучшения? (Только не надо о томосе и безвизе).
Вам важко проаналізувати, в якому стані він отримав країну і в якому передав наступнику? Тому так і живем.
Насчёт "стана" уточните,. что Вы имеете ввиду - экономику, внешнеполитическое положение, армию? Но, вообще-то не хочу опять начинать этот разговор. Специально именно по этой причине сразу же удалил свой пост, но Вы успели на него ответить.
hume написав:Кто нибудь может объяснить ситуацию со спутником от притулы? Что это за спутник за 600 лямов? Где он? Он реальный или виртуальный? В общем я так толком и не понял на что ушло 600 лямов, прочитал на патриотических сайтах,что это ну ооочень круто
В телеграм-канале посвященного космосу портала Alpha centauri отметили, что спутник фонда Притулы предоставили в аренду. Аренда спутника ICEYE бессрочная, а полный пакет данных компании приобретен на год. потом можно продлевать хотя, надеюсь, что за год ЗСУ управиться https://ru.espreso.tv/fond-prituly-kupi ... bayraktary
ЛАД написав:5 лет был президент, который Вас, вроде, устраивал. Есть заметные улучшения? (Только не надо о томосе и безвизе).
Вам важко проаналізувати, в якому стані він отримав країну і в якому передав наступнику? Тому так і живем.
Звичайно йому важко. "Якукович був непоганим президентом, за нього економіка росла і розвивалась!" - це не стьоб. Це реальні тези які обговорювались на цьому форумів 2014/2015 роках. А, згадав ТОП-тезу: "Що це Майдан винен у втраті Криму і Донбасу". На цю тему рубились "не по детски" в той час. З прямими образами і переходом на особистості. Це сьогодні ці тези неактуальні, бо очевидна їх абсурдність.
І ЛАД точно був учасником, і очевидно на чиїй стороні він був. А ви хочете від нього об'єктивного аналізу(оцінки)? Цього ви ніколи не дочекаєтесь.