wadimk написав:Я не сомневался, что переciчнi никогда правды не узнают. Это как МАК. Как "кукуруза". Я для себя выводы сделал. Херовые они. Даже война ничего не поменяла.
Я розумію, що вам потрібні сенсації, які б підтвердили , що "нам фсьо равно правды не скажут".
Але про те, що т н "чорний ящик" можливо постраждав, це не закинута кимось версія, щоб готувати суспільство, що їм правди не скажуть. Це моя особиста думка з побаченого. Тобто не потрібно вам поспішати з цими істериками "нам не скажуть"
Може там все ціле, і все вам скажуть. А що, у вас є переконання, що там така причина, що треба від вас сховати правду? Яка ж це причина на вашу думку?
Польща знову посилила тиск на Німеччину після того, як та відмовилася прийняти рішення про передачу Україні основних бойових танків німецького виробництва з європейських країн.
Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький пообіцяв створити “меншу коаліцію” країн, готових відправити танки та іншу техніку, назвавши позицію Німеччини “неприйнятною”, – повідомляють Економічні новини з посиланням на агентство PAP.
“Я намагаюся зважувати свої слова, але скажу прямо. Україна і Європа виграють цю війну – з Німеччиною чи без неї”, – сказав Моравецький.
wadimk написав:Я не сомневался, что переciчнi никогда правды не узнают. Это как МАК. Как "кукуруза". Я для себя выводы сделал. Херовые они. Даже война ничего не поменяла.
Я розумію, що вам потрібні сенсації,
Да какие сенсации? Я же далеко не мальчик. В большинстве все понимаю.
Hotab 50 оттенков серого. Вот и вся правда. Я могу рассказать одну историю. В 2013 году в челябинске упал метеорит. В озеро чебаркуль. О нем заявили задолго до прилета. Все обсерватории мира пытались его увидеть. Увидели?! А если отмотать историю назад на пару месяцев, то можно найти, что из себя представлял этот "метеорит". И я точно понимаю, почему за ним следили все обсерватории мира. Уже был такой. Имя ему «Космос-954». Этот назывался по другому. У него сработала штатная система самоликвидации. РИТЭГ etc. ИМХО. Я и кажу - брешуть. ЗЫ: Я честно удивлен, что вы были на месте проишествия. Но восхищен. Снимаю шляпу...
Востаннє редагувалось wadimk в Пон 23 січ, 2023 02:31, всього редагувалось 1 раз.
Ви так і не відповіли на мої питання. Яка ж там "схована" правда?
wadimk написав:честно удивлен, что вы были на месте проишествия.
Я хочу враховувати чужі помилки. Краще вчитись не на своїх. Загалом, льотний склад завжди вивчає всі аварії і катастрофи. Інколи через багато років , навіть, молодь вивчає що колись було. А ще я був на прощанні з екіпажем в Ніжині. Вчора. Це теж звична практика.