sashaqbl написав:Цікаво. У Львові вчора/сьогодні почали набагато активніше відключати світло. В мене протягом дня не було ні вдома, ні на роботі. Ще хтось таке помітив? Є якісь ідеї, чому так? Останніми днями ніби не було масованих ракетних атак...
є таке, на суб'єктивно +25 +35% довше почало не бути світла
На наступних засіданнях розглянуть питання про штрафи до Львівобленерго, Тернопільобленерго, Закарпаттяобленерго, ДТЕК Київські регіональні електромережі та Полтаваобленерго.
sashaqbl написав:Цікаво. У Львові вчора/сьогодні почали набагато активніше відключати світло. В мене протягом дня не було ні вдома, ні на роботі. Ще хтось таке помітив? Є якісь ідеї, чому так? Останніми днями ніби не було масованих ракетних атак...
на Закарпатті якийсь парадокс, як тільки закінчились дощі і світить сонце то почалися аварійні виключення (!??) Це при тому що область на 2 місці по кількості СЕС
lara_08 написав:От що вони там боронять мені не зрозуміло.
вони боронять ТЦК від штурму добровольців (сумний жарт), а якщо чесно то скоріше навпаки. На Закарпатті військових патрулів (виловлювачів) більше як пішоходів чоловічої статті))
Hotab написав: від якого чекають захисту своєї держави.
а що таке держава? це коли формується батальйон монако? який потім як закінчиться війна повернеться і буде розказувати хто хазяїн життя? коли вимагати обов’язку то вимагати від всіх а не вибірково. якщо флуман повинен піти на фронт то батальйон монако повинен бути позбавлений всього. і статків в тому числі. інакше обов’язок якийсь вибірковий.
Я тільки ЗА. Але як це зробити на практиці, не порушуючи основ Конституції та елементарних законів? Відповідь "вони самі порушують" не приймається, якщо дійсно порушують - звертайтесь до суду.