Hotab написав:Казав уже.. Треба одну кавалірочку пожалувати успіху, щоб він розумів за що він кабани носить в саушку. І мені ще одну. Бо я класний. І котись під 3 чорти.
Ні, якщо б Флай(чи хтось інший) запропонував би мені: а) переписати на мене свою кавалірку б) вже наступного місяця мене підмінити(а я - додому) То я - ні секунди би не розмірковував, а зразу б чітко відповів, що обираю варіант "б"!
Hotab написав:Казав уже.. Треба одну кавалірочку пожалувати успіху, щоб він розумів за що він кабани носить в саушку. І мені ще одну. Бо я класний. І котись під 3 чорти.
Ні, якщо б Флай(чи хтось інший) запропонував би мені: а) переписати на мене свою кавалірку б) вже наступного місяця мене підмінити(а я - додому) То я - ні секунди би не розмірковував, а зразу б чітко відповів, що обираю варіант "б"!
detroytred написав:Думка ГК Залужного: "Валерій Залужний дав зрозуміти журналістам TIME, що готовий до тривалої та важкої війни, а також до того, що перемога України не поставить у ній крапку.
«Знаючи те, що я знаю про росіян не з чуток, [можу сказати, що] наша перемога не буде фіналом, – сказав він американському журналу. – Наша перемога дасть змогу перевести подих і підготуватися до наступної війни». https://grivna.ua/publikatsii/zapah-viy ... tatti-time
Надіюсь українців хватить для наступної війни. Чомусь я боюсь що в наступній війні Залужний буде воювати пенсіонерами і пенсіонерками.
*Я на 100% переконаний що ніякої "наступної" війни не буде, ми не Чечня. Але давайте краще завершимо цю війну, а вже потім будемо думати про "наступну".
В Україні законодавчо закріплене право на відстрочку від мобілізації для учнів коледжів та ЗВО денної форми навчання, чим і користуються чоловіки, які не хочуть йти до армії
Чоловіки призовного віку масово штурмують університети. Так українські вищі навчальні заклади фіксують небувалий приріст студентів-контрактників. Порівнюючи з минулим роком кількість нових студентів платної форми навчання зросла майже на 40%, а якщо виокремити лише чоловіків – то на 82%. У деяких університетах кількість нових студентів-чоловіків зросла вдесятеро і більше.
Приміром, на Дніпропетровщині кількість чоловіків, що хочуть отримати освіту, зросла за останній період вдвічі. Різко – у рази – зросла кількість студентів віком 30-50 років. Мова про десятки тисяч чоловіків, які раптом вирішили здобути вищу освіту. І це зовсім не означає, що чоловіки під час війни захотіли отримати нову професію чи знання. Секрет простий – студентський квиток гарантує відстрочку від мобілізації у період військового стану. Цим скористалося чимало українців. Про це пише видання «Наші Гроші». https://ngl.media/
andrijk777 написав:Надіюсь українців хватить для наступної війни. Чомусь я боюсь що в наступній війні Залужний буде воювати пенсіонерами і пенсіонерками.
так побільше таких заяв від нашого керівництва (про те як ми ще довго і успішно будемо воювати з москалями) і в момент відкриття кордонів черга на виїзд з країни буде десь до Житомира..
цікаво на скільки відсотків "ростуть" внутрішні інвестиції після постійних заяв такого плану.