хотабу, фрізу, долярчику: та іншим "отнять і подєліть" з 50хв
|
|
Re: Напад росії і білорусі на Україну хотабу, фрізу, долярчику: та іншим "отнять і подєліть" з 50хв
Будівельник
Навіщо мені твої творчі роздуми? Ти можеш нескінченно перестрибувати, вигадувати, генерити. Я не збираюсь безкінечно тицяти тебе у це нове і нове. Тим паче не було мови про твої хфантазії де я застряг; про якусь винуватість. Був конкретний предмет, конкурентні твердження, конкретні цитати. І твоє оце свіже: "простий працівник - в маленького ефективного керівника самим собою... і так далі" Зайвий раз підтверджує, що я мав рацію. Будівельник чекає, що (умовно всі) обивателі стануть активними. Бо в Україні (умовно всі) працівники і т.д. А перехід їх в маленькі ефективні керівники самими собою = перехід в активні, набуття статусу і суті активних. Коротше - не сміши і не вигадуй нове.
Re: Напад росії і білорусі на Україну
На "Новичок" анализы не делали? Я это все знаю лучше вас, поверьте. Но, к сожалению, в Америке полно "зрадофилов", причем даже среди благополучного среднего класса. Которые ни основе такого пиара поднимут хайп о свободе слова и т.п. И уже поднимают, и это может обернуться большим вкладом в копилку респов. Популярность этого Fuckera почти как у Опры Уинфри в свое время. flyman ,
Подивився з 50 до 53-Ї, це дуже багато як для твоїх помийних відосіків, зазвичай взагалі не відкриваю їх. Що там треба зрозуміти? Що саме заважає тебе, не інваліда і без дітей інвалідів розкулачити, якщо ти ухиляєшся від своїх обовʼязків по захисту держави, і одночасно не надаєш ніякої допомоги ЗСУ? Востаннє редагувалось Hotab в Сер 26 кві, 2023 20:50, всього редагувалось 1 раз.
Навіть не пробуй маніпулювати і не потрібно буде тобі крутитись як вуж на сковорідці. 1 Ти як мінімум 25 років протирав штани... 2 Як мінімум були воєначальники яких ти вважав розумними Можеш пояснити чому ти не догнав розумних воєначальників? Якщо ти совок - то відповідь буде стандартно-совкова У генерала свої діти... Якщо ж в тебе є хоч якийсь натяк на клепки в голові - то відповідь буде - були розумніші і кращі від мене... Так от Якщо клепок немає - далі можеш не читати Якщо ж є...то 1 Чи може найвидатніший полководець зробити з УСІХ солдатів - хоча б єфрейторів? Відповідь- ні. А чи може будь-який солдат , при власному бажанні стати єфрейтором при поганому полководці - так може... Тому й пояснюю Не має ні в кого чарівної палички щоб перетворити всіх штрафбатівців у генералів... Але є варіанти коли з 1000 штрафбатівців - 500 стануть нормальними солдатами З цих 500 содат - 100 стане сержантами З цієї сотні сержантів - 20 стане лейтенантами З цих 20 лейтенантів - 10 капітанів-3 полковника-1 генерал... Так чия в цьому буде заслуга? генерала ? чи цих 500 , кожен з яких став на пів голови кращим від сослуживців ? Тепер доганяєш в чому різниця між совком і розвинутим суспільством В совку чекають казкаря з чарівною паличкою В нормальному суспільстві в чарівну паличку не вірять , казкарів не обирають...а кожен для себе щось майструє в міру своїх сил/знань/можливостей. Тому ти й пенсіонер бо до сьогодні чекаєш казкаря з паличкою..і як мініму проголосувавши за пятьох - так нічого й не отримав.. Я в свою чергу казкам не вірив.
Але ж можна було щось схоже зробити! Та кому це потрібно???!Ще раз кажу - мені не потрібні твої кавалірки, навіть, всі разом взяті! Мені потрібно, щоб ти мене підмінив Ще б гарний варіант був би, як пропонував Бобуа(шкода, що він вже 2міс.не пише/не дається чути) - це щоб кожен побував місяць на фронті (так би мовити - виконав свій держобов'язок) і далі знову вільний ще на рік часу (і так доти, доки не завершиться війна) Шкода, що такого нема і, напевно не буде... Будівельник
Генерити дурню ти можеш нескінченно. Читай свої цитати, які я тобі надав. Схочеш приписати мені всякі дурниці, як ото вище, то надавай мої твердження, а не приписуй. Якщо ти не розумієш, що наразі кожен і так "кожен для себе щось майструє в міру своїх сил/знань/можливостей" і головне ВЛАСНИХ БАЖАНЬ І ХАРАКТЕРУ -- то, хто ж тобі дохтор? Чекай поки кожен осознає, що треба йому робити більше. Стати активним. Самому змінити власні бажання і характер. Кожному лише треба за твоєю порадою підійти до дзеркала і див. свій алгоритм з 5 пунктів наче))) Це і є твоя чарівна паличка. Чекай поки до кожного дотягнеться. І кожен (умовно всі) зміняться. Це і було в моєму твердженні. А ти кажеш, що я збрехав про тебе. З.и. ти в свою чергу, не схотів продовжити служити. Служити в ЗСУ. А от совку і в ГСВГ хотів. Добровільно і свідомо прапором. Звільнився, як ти казав по причинах, що країна (совок) розпалася і контакт (служити совку) скінчився. Став мільйонером. Тепер повчаєш, як збагатшати, і порівнюєш тепле з м'яким. Отямся)) Востаннє редагувалось detroytred в Сер 26 кві, 2023 21:31, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||