Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 41064107410841094110 ... 14748>
Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 17:25

Denik в квітні знайшли 2 трлн. "неочікуваних" платежів, і ще знайдуть. Ну а буде Юань не по 11 а по 15 рублів, то не біда...
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 17:29

andrijk777 написав:
  Shaman написав:моя особиста думка така. за останні 20 років Китай значно розвинувся. але й накопичив дуже багато протиріч. взагалі капіталізм, як хтось влучно сказав - це періодичні кризи.
основні проблеми:
- величезний розмір боргів (навіть США відпочиває)
- таке позитивне сальдо торгівлі. ІМХО, це негативний фактор (але не всі погодяться з цим). чому негативний? бо під всю цю валюту центробанк емітує власну валюту, в цьому випадку це юані. тобто кількість юаней в країни зростає значно швидше, ніж товари й послуги - надуваються цінові бульбашки (в тій же нерухомості). але це явище потрібно окремо досліджувати.
- а темпи зростання економіки все зменьшуються. інфраструктурні проєкти вже побудовані, а саме вони давали значну доля цього зростання.

"періодичні кризи"? Які кризи? Наберіть в гуглі "ввп китаю" я на графіку ніяких криз не бачу, а в США бачу.
- це абсолютна брехня: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... ernal_debt
- це просто брєд. Позитивне зовнішнє сальдо - це прекрасно і всі країни до цього прагнуть. Ви просто біле назвали чорним.
- темпи зменшуються це правда, але вони залишаються в рази вищі ніж в США.

Всі ваші "аргументи" - в топку, відповідно дальше читати не має змісту.

як завжди - пафосу багато, а по суті - вже нецікаво :(

кризи - це взагалі про капіталізм. й те, що в Китаї ще не було криз - то це ознака, що в них молодий капіталізм. скоро побачимо.

коли я кажу про високу заборгованість Китаю - то мається на увазі не тільки зовнішній борг, а й внутрішній. а там зовсім інша картина. якщо ви так добре орієнтуєтесь в гугл, то цифри самі знайдете ;)

про позитивне сальдо. як я казав, думка не всім сподобається, але чекаю аргументованих доводів, а не - цього не може бути бо не може бути. бо постійне позитивне сальдо має свої недоліки - поки не буду витрачати час на повторення. якщо сказати дуже спрощено - хтось продає продукцію за папірці - й це працює до певного рівня (як раз у дусі російськомовних теорій змов :D - але ці теорії теж базуються на деякому фактажі). ці країни Китай, Раша, ннафтові монархії - але зробити повноцінний аналіз це час та чималий досвід, чого бракує тим, хто полюбляє прості рішення. до речі, при постійному профіциті іноземної валюти, курс місцевої має постійно зміцнюватися. в РФ ця модель була більш збалансована, ніж у Китаї.

не читайте мої висновки, я не заперечую 8)

а порівняння темпів зростання - особисто я взагалі це не роблю, бо це чиста математика, має дуже опосередкований зв'язок з причинами та наслідками, порівнювати краще абсолютні значення. так от - зростання ВВП Китаю - це було їх шалене будівництво, в тому числі й інфраструктури - але воно ж здається закінчилось. а далі що? внутрішнє споживання ще не росте такими темпами.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 17:56

Shaman написав:
  andrijk777 написав:"періодичні кризи"? Які кризи? Наберіть в гуглі "ввп китаю" я на графіку ніяких криз не бачу, а в США бачу.
- це просто брєд. Позитивне зовнішнє сальдо - це прекрасно і всі країни до цього прагнуть. Ви просто біле назвали чорним.

як завжди - пафосу багато, а по суті - вже нецікаво :(

кризи - це взагалі про капіталізм. й те, що в Китаї ще не було криз - то це ознака, що в них молодий капіталізм. скоро побачимо.

коли я кажу про високу заборгованість Китаю - то мається на увазі не тільки зовнішній борг, а й внутрішній. а там зовсім інша картина. якщо ви так добре орієнтуєтесь в гугл, то цифри самі знайдете ;)

про позитивне сальдо. як я казав, думка не всім сподобається, але чекаю аргументованих доводів, а не - цього не може бути бо не може бути. бо постійне позитивне сальдо має свої недоліки - поки не буду витрачати час на повторення. якщо сказати дуже спрощено - хтось продає продукцію за папірці - й це працює до певного рівня (як раз у дусі російськомовних теорій змов :D - але ці теорії теж базуються на деякому фактажі). ці країни Китай, Раша, ннафтові монархії - але зробити повноцінний аналіз це час та чималий досвід, чого бракує тим, хто полюбляє прості рішення. до речі, при постійному профіциті іноземної валюти, курс місцевої має постійно зміцнюватися. в РФ ця модель була більш збалансована, ніж у Китаї.

не читайте мої висновки, я не заперечую 8)

а порівняння темпів зростання - особисто я взагалі це не роблю, бо це чиста математика, має дуже опосередкований зв'язок з причинами та наслідками, порівнювати краще абсолютні значення. так от - зростання ВВП Китаю - це було їх шалене будівництво, в тому числі й інфраструктури - але воно ж здається закінчилось. а далі що? внутрішнє споживання ще не росте такими темпами.

І що я(ми) маю побачити? Я бачу що в США лопаються банки один за одним. А що поганого в Китаї? Просвітіть мене, "небачачого".

Відкрию вам Америку :D : внутрішній борг США - це велика проблема для США тому що рівень життя в США сильно впаде у разі проблем. А внутрішній борг Китаю - це взагалі не проблема для Китаю. Надрукують юані, обійдуться інфляцією і все, ніяких проблем. Ну впаде рівень життя - це не проблема для Китаю.

про позитивне сальдо - тут без коментарів. Читайте курси з економіки. Про РФ - економіка РФ зараз тримається тільки тому що у них було сильно позитивне сальдо. Якби у них сальдо було негативне перед війною - то економіці РФ вже би прийшов п****ц, рубль би був 200+ і т.д.

ок, зростання ВВП Китаю - це їх шалене будівництво. Допустимо, хоч я і не згідний з цим. А що таке зростання ВВП США? Це просто друк зеленого паперу і більше нічого. Нажаль ви цього не розумієте.

Нічого, як ви сказали - "скоро побачимо". Не знаю чи скоро чи не скоро буде криза в США(дехто дає оцінку до року), але можу гарантувати вам що наступна велика криза точно буде в США, а не в Китаї.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Пон 08 тра, 2023 18:03, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 17:58

mephala написав:
  ЛАД написав:И да, Красная армия воевала с вермахтом, т.е. с немцами, а не с абстрактным нацизмом

забавно.
воевали против немцев а празднуем победу над фашизмом (нацизмом).
только один вопрос - а почему победу только в этой войне нужно праздновать?

Тому що ця війна була вже за часів комуняк та гебні.
sergey_sryvkin

Подякував: 634 раз.
Подякували: 671 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 18:29

Shaman написав:як завжди - пафосу багато, а по суті - вже нецікаво :(

Я бачу пафос у вас, у мене факти
Ось факт 1:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... ernal_debt
Ось факт 2:
https://ru.investing.com/economic-calen ... se-cpi-459
https://ru.investing.com/economic-calendar/cpi-733

Велетенський зовнішній борг + велетенська інфляція(як для світової валюти) - це США(наслідок друку долара).
Мізерний зовнішній борг + нормальні інфляція - це Китай.
Висновки кожен робить сам.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 18:47

andrijk777 написав:
  Shaman написав:
  andrijk777 написав:"періодичні кризи"? Які кризи? Наберіть в гуглі "ввп китаю" я на графіку ніяких криз не бачу, а в США бачу.

як завжди - пафосу багато, а по суті - вже нецікаво

коли я кажу про високу заборгованість Китаю - то мається на увазі не тільки зовнішній борг, а й внутрішній. а там зовсім інша картина. якщо ви так добре орієнтуєтесь в гугл, то цифри самі знайдете

про позитивне сальдо. як я казав, думка не всім сподобається, але чекаю аргументованих доводів, а не - цього не може бути бо не може бути. бо постійне позитивне сальдо має свої недоліки - поки не буду витрачати час на повторення. якщо сказати дуже спрощено - хтось продає продукцію за папірці - й це працює до певного рівня (як раз у дусі російськомовних теорій змов - але ці теорії теж базуються на деякому фактажі). ці країни Китай, Раша, ннафтові монархії - але зробити повноцінний аналіз це час та чималий досвід, чого бракує тим, хто полюбляє прості рішення. до речі, при постійному профіциті іноземної валюти, курс місцевої має постійно зміцнюватися. в РФ ця модель була більш збалансована, ніж у Китаї.

не читайте мої висновки, я не заперечую

І що я(ми) маю побачити? Я бачу що в США лопаються банки один за одним. А що поганого в Китаї? Просвітіть мене, "небачачого".

Відкрию вам Америку : внутрішній борг США - це велика проблема для США тому що рівень життя в США сильно впаде у разі проблем. А внутрішній борг Китаю - це взагалі не проблема для Китаю. Надрукують юані, обійдуться інфляцією і все, ніяких проблем. Ну впаде рівень життя - це не проблема для Китаю.

про позитивне сальдо - тут без коментарів. Читайте курси з економіки. Про РФ - економіка РФ зараз тримається тільки тому що у них було сильно позитивне сальдо. Якби у них сальдо було негативне перед війною - то економіці РФ вже би прийшов п****ц, рубль би був 200+ і т.д.

ок, зростання ВВП Китаю - це їх шалене будівництво. Допустимо, хоч я і не згідний з цим. А що таке зростання ВВП США? Це просто друк зеленого паперу і більше нічого. Нажаль ви цього не розумієте.

Нічого, як ви сказали - "скоро побачимо". Не знаю чи скоро чи не скоро буде криза в США(дехто дає оцінку до року), але можу гарантувати вам що наступна велика криза точно буде в США, а не в Китаї.

не бачите, чи не бажаєте бачити? ;) бо бачу людину, якій не подобається Америка - а висновки вже під це робимо.

криза з забудовником Evergrande пройшла повз вас? й до речі, так й не пам'ятаю, як її вгамували - відійшла на задній план.

внутрішній борг й рівень життя - ви жонглюєте словами, але напряму вони не пов'язані, дуже складні та опосередковані зв'язки. й з приводу рівня життя США та Китаю - як там - поки товстий сохне, худий здохне? й ситуація з внутрішнім боргом у Китаю набагато гірша, ніж у США. знайду цифри, покажу якось

про значний та постійний позитивний баланс - дайте посилання на такі курси чи спробуйте самі поясніть. насправді, ні те, ні інше не зробите - бо це треба самому робити аналіз чи шукати в спеціалізованих виданнях - в стандартних курсах це не розглядається ;)

коли ви пишете "зростання ВВП США - Це просто друк зеленого паперу" показує, що саме ви нічого не розумієте. економіка США набагато складніша, складніша навіть ніж у Китаю ;)

а я вам гарантую, що кризу в Китаї ми побачимо ще в цьому десятиріччі. 8)

а в США кризи будуть. капіталізм - це періодичні кризи - читайте курси з економіки :lol:
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 08 тра, 2023 18:57, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 18:54

andrijk777 написав:
  Shaman написав:як завжди - пафосу багато, а по суті - вже нецікаво :(

Я бачу пафос у вас, у мене факти
Ось факт 1:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... ernal_debt
Ось факт 2:
https://ru.investing.com/economic-calen ... se-cpi-459
https://ru.investing.com/economic-calendar/cpi-733

Велетенський зовнішній борг + велетенська інфляція(як для світової валюти) - це США(наслідок друку долара).
Мізерний зовнішній борг + нормальні інфляція - це Китай.
Висновки кожен робить сам.

а щось не російське є? бо інет відкриває, але дуже тупить...

індекс цін це добре, але яке це має відношення до стану економіки???

а що це джерело даних каже про рівень заборгованості країн? ;)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 19:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 19:24

самого главного мифа нет, что воевали не с нацизмом. До 22.06.1941 претензий к идеологии Гитлера не возникало. С ним торговали и проводили совместные парады. "Борьбу с нацизмом" позже придумают историки, чтобы не унижать немцев поражением. Воевали с Германией и немцами, что четко видно по советским фильмам про войну, и по тому, как в них называют врага.
Фрі́ц, або Фри́ц (нім. Fritz) — німецька власна назва, чоловіче ім'я, прізвище. Скорочена зменшувальна форма імен Фрідріх (нім. Friedrich), Фредерик (нім. Frederick), Фрідолін (нім. Fridolin). «Фри́ци» — зневажлива назва німців у Великій Британії, Росії та країнах Східної Європи, що поширилася в часи Першої Світової війни.
Польща передала Україні 10 винищувачів МіГ-29, які обіцяли передати в рамках військової допомоги. Про це заявив заявив міністр оборони країни Маріуш Блащак, передає журналіст Якуб Павловський.

У місті Скадовськ відзначено згортання діяльності районної та міської адміністрацій. Так, в ніч з 6 на 7 травня, окупанти завантажили в автомобільний транспорт документацію, оргтехніку та інше майно державних установ, а вже на ранок 7 травня, разом із сім’ями, місто залишила значна частина російської окупаційної адміністрації.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 08 тра, 2023 19:37, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 08 тра, 2023 19:36

pesikot написав:
  detroytred написав:
  pesikot написав:Для вас обох

Для тебе одного -- ти не зрозумів про що мова.

Про спина до спини я вже чув.
Тепер ще б почути, як обирати будеш чим займатися.
В загальному випадку реала, а не а-ля Тарас Тополя чи кіно. Або на виключення сподіватися.

Я зрозумів про що мова - хтось не хоче вбивати взагалі нікого
Ну ок, можно не вбивати

Але можна вивозити своїх

А оце ти і не зрозумів

І в реалі Тарас вивозив поранених, але для тебе це кіно
Ось що тобі и про тебе треба знати

Признайся вже, що ти не хочешь приймати участь в військових діях взагалі
А от отримувати пенсію, як військовий - так хочешь

Признай це на весь форум

От диви, я тобі відповім на всі твої питання. А ти? Знайди, що я хотів від тебе почути і надай відповідь. (Щоб не злився, нагадаю: "Про спина до спини я вже чув.
Тепер ще б почути, як обирати будеш чим займатися.")

1. Мова була не про хтось хоче не хоче вбивати взагалі нікого (на війні).
Мова була про дивні рішення суддів. Про суддів.
А хіт полягав у тому, що одному (бізнесмену) достатньо було просто заявити в суді і не визнавати провину - умовно отримав; а другому (безробітному) не вистачило навіть визнання провини та каяття (термін дали).
Зрозумів?

2. Про Тараса Тополю я чув ще більше місяця тому. Про кіно я вказав не стосовно нього, а стосовно згаданого тобою кіно Гібсона. Ти ж зрефлексив.

3. Я вже не раз це визнавав. Всі, хто хоче потрапити до участі у бд, потрапляють. Хоч ким: хоч у добробати (офіційні й напівофіційні), хоч військо.
Це особиста справа кожного. По бажанню - є по бажанню.
Усі інші мають свої причини самі різноманітні. Свою я пояснив: визначать мобісти-фахівці потребу в моєму призові, то призвуть.
Але поки необхідні отакі, як ти, стрільці, гранатометники і т.д. Успіха я не можу замінити (навіть якщо б бажав), закони не дозволяють (а твою відповідь на його запитання теж хотів побачити).
Пенсія за вислугу років. За бувше. Ніякого в кредит (наперед) в нас нікому не платять.

З.и. тепер бажаю отримати твою відповідь: як ти там перед війною співав про станемо "спина до спини", до речі, з супер необхідним зараз старшиною-розвідником (який після ковіду на лижах бігає; пропонує позмагатися в стрільби; плаває і т.д., але ж давлєніє...).
І - як ти бачиш пропонування тобі займатися в вчастині тим, що тобі хочеться; а не тим, що визначить тобі нач-к ТЦК, в якого заявки та план туди-то стільки-то).
Ти ж не Тарас Тополя. Звісно можеш потрапити у виключення, і отримаєш, як Саша... декілька варіантів на вибір.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 08 тра, 2023 19:45, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 41064107410841094110 ... 14748>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор