budivelnik написав:Повернемось до мого опису структури суспільства ( за валютної гілки на правах вихідного дня) Отже є Творці Копіпастери Виконавці Дотаційні
Якщо дати волю диктатору( тобто тому хто має ідеологію і цю ідеологію вважає вищою над потребами суспільства ) то виходить наступне Диктатор вказує кому і що робити. Копіпастерам стає гірше - бо замість вільного вибору вони змушені виконувати ідеологічні захцянки ......
fler , коли будуть F16, збитих Су-35 буде більше, «хороших и разных». Ну і можна трішки покошмарити шкарабанки в Чорному морі. Протикорабельними ракетами. Цікавий час наближається. Ціна перебування орків на території України росте і росте. А жирок в мордорі все тане і тане.
Но никто не говорит о том, что будет с экономикой Украины, если война продлится ещё год-два. И что есть уже сегодня
Згідно ваших тез в Україні вже давно нема економіки, тільки «бахча». Ну так не можна втратити те, чого нема. Навіщо ви хвилюєтесь.
Hotab написав:...нема там /у Бахмуті/ нічого для оточення , капкану , мишоловці і оті всі слова. Більше того, зараз звільнені сили в місті перейдуть на околиці...
Давать такую характеристику дел при наличии ряда активных фаз как бы неправильно. Ещё с января постепенно готовили, что ситуация очень тяжёлая там и при необходимости данный населённый пункт будет оставлен. Принесут ли захваченные фланги желаемый результат — покажет время. Для чего-то такая попытка предпринималась же. Тут руководству должно быть виднее. Аналогично по официальным комментариям, они почему-то дают такие комментарии.
Так это ж в СМИ рассказывают про окружение Бахмута. А на карте Дипстэйт и близко похожего нет 😧
На решті карт також. Я розумію, що перемогу хочеться швидше, але вимордування 200+ днів армію мордора біля одного міста - це теж перемога. Крім всього іншого, що я писав раніше, це дало зрозуміти рашиському суспільству тупиковість їх агресивної війни. Якщо витрачати такі ресурси на одне невелике місто, то як далі брати Харків, Дніпро, Запоріжжя, про які вони так мріяли ще нещодавно? А також прийшло похмілля і до тих, хто заявляв, що Бахмут відкриє кудись там двері і «вот тогда то мы устремимся, вот тогда-то мы вознаградимся за все потраченные усилия». Нема нічого, ніяких бонусів. Нема виходу на оперативний простір, оточення чи ще чогось.
молимся
Скоріше за все ви тут в переносному значенні, але не можу змовчати))
ЛАД написав:Можно уточнить, когда, по Вашему мнению, всё это произойдёт? Сколько лет, по-вашему, ещё продлится война? Если на первые 2 вопроса сроки больше года (2?), что будет с Украиной, если война ещё столько продлится?
я гадаю, буде більш-менш зрозуміла ситуація восени. а до осені Україна втримається
Україна втримається і довше. К счастью, помощь нам оказывают большую. Но я писал не об этом. Denik хорошо показывает, как ухудшается и будет ухудшаться ситуация в РФ. Но всё это сработает не завтра. Но никто не говорит о том, что будет с экономикой Украины, если война продлится ещё год-два. И что есть уже сегодня.
погано буде. хоча як показує цей рік, економіка потроху адаптовується.
але чому Denik пише про Рашу, й я теж. таке враження, що ви не враховуєте, що ми захищаємося, й не від нас залежить, коли закінчиться війна. а рашковани нападають - й ми дивимось, коли в них закінчиться можливість нападати - тільки тоді ми зможемо зайнятися своєю економікою.
чи це такий завуальований натяк, що годі опиратися, фіксуйте як є - бо далі буде гірше. так це чисто рашистський наратив - бо краще за нас розуміють, у якій вони сраці, це їм потрібен перепочинок.
тобто питання дійсно стоїть, яка країна раніше виснажиться - я вірю в Україну. а на яку країну ставите ви, Лад?!