Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 43644365436643674368 ... 14736>
Повідомлення Додано: Сер 21 чер, 2023 23:15

Faceless написав:КХ зараз в США

Виходить, що не в окупації (як тут передбачали) й не на фронті.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 чер, 2023 23:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:
  Faceless написав:КХ зараз в США

Виходить, що не в окупації (як тут передбачали) й не на фронті.
Хитрый жук, момент истины, сколько было молитв и цитат библии, сколько слов о любви к родине, и в трудную минуту слинял.
Руки не подам, чтобы не замараться.
Всяким Винникам, Ямам, Потапам, Ломаченко.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Чет 22 чер, 2023 00:16

detroytred написав:Може це наш Козак-характерник?
Правда про війну і події на фронті - свідоцтво захисника України // 07.05.2023, церква Благодать
https://m.youtube.com/watch?v=3ZXDyi710w4

Та КХ нічого, окрім свого горщика із золотом, не бачив навкруги.

Щодо мого попереднього допису - ви, на жаль, не зрозуміли моєї думки.
А я, в свою чергу, сприйняв ваш опис дій Порошенка як іронію.
Яка, до біса, гідна відсіч, якщо агресори в перші дні захопили південь, ЗАЕС та ледве не дійшли до Запоріжжя? Були майже на околицях Києва, роз'їжджали по вулицях Харкова, який потім знищували артилерією та літаками? Якщо була окупована практично вся Луганщина, де загинули мої родичі?

Те, що зробив Порошенко - було, може, досить для оборони Донбасу, але ж ніяк для повномасштабної війни. (Взагалі до нього у мене одна, але дуже велика претензія - дуже невдале проведення АТО із самого початку. Замість спецназу - авіаційні наліти та інше подібне. Тщатільнєє треба було в регіонах, де 90% завжди голосувало за комуністів, а потім за ригів. На свинарчуків та липецьку фабрику мені було і є нас..ти - це дрібниці, роздуті шарієподібними найємами та бігусами перед виборами з подачі свого хазяїна, дуже ображеного ПАПом).

І якщо Зеленський та його команда дійсно повірили в "малой кровью, могучим ударом" - тим гірше обернулося для усіх нас. Звідси і моя гіпербола про адвоката.

Але будемо обережними - ми не знаємо, що там було "за кулісами" весь період з 14 року. Не виключаю, що зі Сходу було попередження на кшталт ультиматума-21. А з боку Заходу було як завжди - "не раздражать медведя и выполнять минские соглашения, а то Северный поток под угрозой, бюргеры могут замерзнуть".
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 22 чер, 2023 00:58

V2 написав:Не словом, а ділом!
Хоча промови пишуть гарні, але діла говорять про зовсім інші речі.

Або як преЗедент порушує український закон та толерує рашистам:

Чому Володимир Зеленський вперто не підписує закон, який забороняє імпорт і розповсюдження видавничої продукції з Росії та Білорусі
Важливо, щоб цей текст прочитали якнайбільше людей, у т.ч. - в найвищих владних кабінетах.

Відповідь Володимира Зеленського на мою петицію "Захистити український культурний простір від "русского міра" – невідкладно підписати Закон 2309-ІХ про заборону ввезення і розповсюдження видавничої продукції "держави-агресора" - відверто розчаровує.

Нагадаю, ідеться про закон, який забороняє імпорт і розповсюдження видавничої продукції з Росії та Білорусі; передбачає видання книг в Україні мовою оригіналу або в перекладі на українську мову, мови ЄС чи корінних народів України; перекриває можливості ввезення видань антиукраїнського змісту.

Закон розроблений спільно представниками громадянського суспільства, видавничої спільноти та влади й одностайно ухвалений парламентом (за – 306 голосів, проти – 0, утримались – 0) ще 19 червня 2022 року (!)

Президент мав 15 днів, щоб його підписати або накласти вето, однак не зробив ні того, ні іншого.

І от 20 червня 2023 року, напередодні відкриття у Києві "Книжкового Арсеналу" і рівно через рік відтоді, як закон було подано йому на підпис, президент дав відповідь на петицію. На жаль, ця відповідь залишає стійке враження, що її готували люди, на яких мають безпосередній вплив лобісти російських інтересів.

Хочеться спитати у президента кілька важливих речей:

1. Володимире Олександровичу, Ви справді не усвідомлюєте, що кожен день не підписання Вами Закону 2309-ІХ несе пряму вигоду державі-агресору і нікому більше?

2. Для чого Ви згадуєте зауваження МЗС і Мін'юсту річної давнини з пропозиціями накласти вето на закон? Адже Ви не скористалися правом вето, яке у Вас було до 5 липня 2022 року, і правильно зробили. Адже вето на цей закон неминуче викликало б обурення в суспільстві.

3. Чому, згадуючи зауваження МЗС і Мін'юсту, Ви забуваєте згадати про позитивні висновки на законопроєкт Міністерства культури й інформполітики, Інституту книги, Мінекономіки, Мінфіну, профільного комітету парламенту та одностайне його ухвалення конституційною більшістю Верховної Ради? Чому не згадуєте про подання Кабміну, який ще у липні минулого року запропонував Вам, відповідно до Конституції, підписати Закон? Я вже не кажу про безліч закликів підписати закон від українських видавців, письменників, правників, експертних організацій, громадських і політичних діячів. Чому сумнівні зауваження двох міністерств річної давнини для Вас важливіші за позицію парламенту, уряду, книжкової спільноти, громадянського суспільства і прямі норми Конституції?

4. У чому сенс відправляти Закон до Єврокомісії, яка цього не просила? Причому, робити це аж зараз і з формулюваннями, які, по суті, спонукають комісію виступити на боці російських лобістів під приводом буцімто порушення прав меншин?

5. Для чого взагалі підтримувати російські фейки, буцімто закон забороняє російськомовні книжки? Він не забороняє видавати чи ввозити книги (крім виданих у РФ і Білорусі) жодною мовою оригіналу, у т.ч. й російською. А видання перекладів західної літератури саме українською, а не російською мовою є важливою передумовою становлення самодостатнього українського книжкового ринку і захисту від спроб Росії захопити його зсередини.

6. І найголовніше. Яким чином будь-які зауваження будь-кого скасовують Ваш обов’язок підписувати Закони?! Частина третя статті 94 Конституції України визначає: якщо президент протягом 15 днів не підписав закон чи не повернув його до парламенту з зауваженнями, "закон вважається схваленим Президентом України й має бути підписаний та офіційно оприлюднений".

Чи можуть бути у законі вади, які потребують виправлення? Звичайно, закон можна вдосконалювати. Але робити це виключно у передбачений Конституцією і законодавством спосіб.

Це означає, що президент має, відповідно до ч. 3 ст. 94 Конституції, підписати Закон 2309-ІХ. А вже потім новим законом до нього можуть бути внесені зміни, з урахуванням будь-яких слушних пропозицій, які відповідають національним інтересам України. Це можна зробити дуже швидко.

Лише такий шлях може запропонувати Кабінет Міністрів України на виконання президентського доручення. Це дозволить і вдосконалити закон, і дотриматися Конституції й верховенства права, і надійно захистити наш культурний простір від "русского міра".

Джерело
Про автора. Тарас Шамайда, співкоординатор руху добровольців "Простір свободи"
https://espreso.tv/shist-zapitan-i-odna ... prezidentu

Тому що Зеленський і особливо його оточення повністю російськомовні. До виборів він і його оточення говорили виключно російською мовою. Якщо він і перейшов на українську - то оточення ні.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 чер, 2023 07:01

detroytred написав:От Ви ж самі своїми руками перетворюєте (намагаєтеся знизити рівень дискусії до футбольного).

У Вас якась манія посилатись на цитати посадових осіб, і носитись з ними, як дурень з писаною торбою.
Сказав колись Зеленський про шашлики, Замана про Крим чи Порошенко про армію, значить так і повинно бути, а реальність це фейк? Та мало хто що каже і при яких обставинах?
Пишіть про факти і дії, а не про слова, і не буде дурного срача на кілька сторінок.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 чер, 2023 07:24

Starikan написав:Але будемо обережними - ми не знаємо, що там було "за кулісами" весь період з 14 року. Не виключаю, що зі Сходу було попередження на кшталт ультиматума-21. А з боку Заходу було як завжди - "не раздражать медведя и выполнять минские соглашения, а то Северный поток под угрозой, бюргеры могут замерзнуть".

Та отож.
Бо, наприклад, заморожування ракетної програми, яка була вкрай необхідна при існуючих розкладах, нічим іншим пояснити не можна.

На мою сьогодняшню думку, це звичайно не вплинуло б кардинально на хід подій; да і вважаю, що ніякі вундервафлі (в тому числі Ф-16 або Атамакс-си тощо), якщо вони не в нереально великих об'ємах постачань (що є малоймовірним), не є ключевим елементом майбутньої перемоги.

Славетні Сили Оборони, "стікаючи кров'ю", зараз виграють час. Для:
- переформатування країни на боряться з ворогом усі (уся країна) по повній, по максимуму. Бо тільки так боксер легковик має шанс перемогти важковика. Якщо по максимуму. На межі. Усі;
- шпійони, розвідка, підкуп, дипломатія, закуліси і т.д. партнерів.

Ну і все ж таки сподівання на *козирі*, про які ми навіть не здогадуємося))
Ще є оті розрахунки, прогнози колеги Denika. Чудово було б, щоб вони не тільки здійснилися, а ще й зіграли впливову роль.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 чер, 2023 07:42

lapay написав:
  detroytred написав:От Ви ж самі своїми руками перетворюєте (намагаєтеся знизити рівень дискусії до футбольного).

У Вас якась манія посилатись на цитати посадових осіб, і носитись з ними, як дурень з писаною торбою.
Сказав колись Зеленський про шашлики, Замана про Крим чи Порошенко про армію, значить так і повинно бути, а реальність це фейк? Та мало хто що каже і при яких обставинах?
Пишіть про факти і дії, а не про слова, і не буде дурного срача на кілька сторінок.

*Факти і дії* тільки від мене -- це буде сугубо моя (дуже суб'єктивна) думка (бачення, оцінка цих фактів, подій).

Таких "фактів-дій" є тисячі. Хто й як їх побачив.
Але той же президент, НГШ і т.д. - один.

Саме тому приходиться враховувати їх бачення фактів, дій.
Тобто моя думка випливає з урахуванням їхньої.

Якщо їх слова голі, то я на це звертаю увагу.
Наприклад, шашлики.
Але факти (див. дані з арміяінформ, Дефенс і т.д., а також знайомі ж розповідають-то) вказували, що щось робилось-то.

Причина срача лише одна --- невміння декого вести обговорення або наявність мети не розглядати питання, а переходити на особистості.
Сорян, є ще одна (і не в одного)) -- місії на хфорумі.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 чер, 2023 07:42

detroytred написав:- переформатування країни на боряться з ворогом усі (уся країна) по повній

Чудово, круто, я так розумію Ви вже почали, розпишіть більш докладно будь ласка як Ви по повній боретеся з ворогом, ну крім з дивану і на цьому форумі звісно, ми цей весь флуд і так бачимо, а ще де і як? :wink:
Василь-Рівне

Подякував: 7016 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Чет 22 чер, 2023 07:59

Василь-Рівне написав:
  detroytred написав:- переформатування країни на боряться з ворогом усі (уся країна) по повній

Чудово, круто, я так розумію Ви вже почали, розпишіть більш докладно будь ласка як Ви по повній боретеся з ворогом, ну крім з дивану і на цьому форумі звісно, ми цей весь флуд і так бачимо, а ще де і як? :wink:

Чудово круто було б, якщо Ви читали б мої дописи. Навіть з Вами.
То б не прийшлося б вкотре повторювати -- я теж зараз по мінімуму: донати, допомога знайомим, родичам, які у війську.

У мене навіть вклади в банках є))
Працюють на економіку країни. По мінімуму!!!
Але прийняття рішення посадовими особами, які згідно своїх прямих посадових обов'язків відповідають за (див. обов'язки президента, РНБО, Ради, голови СБУ і т.д.) про залучення всіх і по максимуму -- я цілком зрозумію. Та прийму. Оте по максимуму.

Назначайте-обирайте мене отим з вище і на мені буде відповідальність. Я буду зобов'язаний...
До речі, буду ще за це отримувати відповідну з-п, преференції, льготи.

А поки я в межах законів, правил. Які претензії-то?
Навіть Вам відповідати - це моє хочу не хочу.

Це я Вам розписав, але міг коротко -- на круто я не претендую.
Навіщо Ви з таким критерієм до мне, поясніть.
Це ж Ви підкреслюєте, як багато робите...
А не я.

З.и. флуд - це ваш оцей перехід на особистості. А не моє оте обговорення бачення рішень для перемоги над ворогом. В мене все по темі.
Краще б розписали тут своє бачення данних рішень. Це було б по темі.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 22 чер, 2023 08:10, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 чер, 2023 08:09

detroytred написав:В мене все по темі.

А тема одна - який поганий Порошенко і який хороший боневтік. :mrgreen:
P.S. Наші наробили дірок на чонгарському мосту - одна дуууууже солідна і це явно не хаймарс. Вангую що в найближчий час шановному Фрізу прибавиться роботи, а може і навпаки :wink: ми всі пам'ятаємо про жести доброї волі - я волів би другий варіант :)

Зображення
Востаннє редагувалось Василь-Рівне в Чет 22 чер, 2023 08:35, всього редагувалось 3 разів.
Василь-Рівне

Подякував: 7016 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
  #<1 ... 43644365436643674368 ... 14736>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему