Ходжес: В України є шанс прорвати російські позиції і досягти окупованого Кримського півострова до кінця літа, однак для цього їй знадобиться військова підтримка Заходу, зокрема - ракетні системи великої дальності ATACMS. Таку думку висловив Newsweek колишній командувач армією США в Європі Бен Ходжес. https://www.unian.ua/war/hodzhes-zayavi ... 02097.html
Орки ж розраховують на прості речі -- їхню кількість, побудову заводів по виробництву продукції шахедів, ракет, гармат. І ЯЗ, як останній хід для спасіння. Ну і додатково (хоча Ходжес вважає навпаки: не додатково, а єдина їх надія) - на втому та проблеми в самого Заходу (в наших партнерів).
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 22 чер, 2023 11:32, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:- переформатування країни на боряться з ворогом усі (уся країна) по повній
Чудово, круто, я так розумію Ви вже почали, розпишіть більш докладно будь ласка як Ви по повній боретеся з ворогом, ну крім з дивану і на цьому форумі звісно, ми цей весь флуд і так бачимо, а ще де і як?
Можете розписати детально як саме "Ви по повній боретеся з ворогом, ну крім з дивану і на цьому форумі звісно". Дуже-дуже цікаво.
detroytred написав:Славетні Сили Оборони, "стікаючи кров'ю", зараз виграють час. Для: - переформатування країни на боряться з ворогом усі (уся країна) по повній, по максимуму. Бо тільки так боксер легковик має шанс перемогти важковика. Якщо по максимуму. На межі. Усі; - шпійони, розвідка, підкуп, дипломатія, закуліси і т.д. партнерів.
Ну і все ж таки сподівання на *козирі*, про які ми навіть не здогадуємося)) Ще є оті розрахунки, прогнози колеги Denika. Чудово було б, щоб вони не тільки здійснилися, а ще й зіграли впливову роль.
реальний кейс під час війни 2023 рік 1. підприємство з переліку великих платників податків яким володіє держава 2. відділ кадрів розсилає на всіх листа що в країні скрута і потрібно економити фонд зарплати 3. проводять скорочення працівників 4. через місяць після скорочення керівництву піднімають зарплати
то питання - хто переформатувався то? як була каста обраних так і залишилася. ця каста ніколи не піде на фронт кров’ю стікати. хай інші йдуть.
Напад росії відбувся не тільки у військовому плані.
Захист мовного та культурно середовища є не менш важливим. Тому не зрозумілі дії преЗедента щодо толерування російському книгодрукуванню та модераторів, які видалили відповідний пост:
А ще важливо не допускати корупції при комплектуванні сил оборони та вести боротьбу з цим: "Батальйон Іспанія": ЗМІ показали маєток та офіс родини одеського військкома Борисова. ВIДЕО Мати одеського військкома Євгена Борисова володіє маєтком в Іспанії на 3 млн євро, а дружина - офісним приміщенням на головній вулиці Марбельї. Джерело: https://censor.net/ua/v3426192
Чому модератор з цим не згодний - питання!!!
Не менш важливо концентрувати максимальну ресурси на допомогу армії, а не розпорошувати їх на не зовсім потрібні в умовах війни речі: Держпідприємство "Ліси України" витратить 5 мільйонів гривень на піар Джерело: https://biz.censor.net/n3426111
mephala написав:але не будуть всі переформатовуватися скільки б не стікала кров’ю армія. каста тільки про себе дбає.
Мені пригадався спогад одного з ригів. По смислу: "Знаєте коли я зрозумів, що ми програємо (під час Майдану)? Коли побачив, як солдатики, які нас захищають, сплять на голому полу в коридорах. А ми їм навіть кабінети з диванами не повідчиняли, а не те що перини, червоної ікри з домівок привезти."
Так що сподівання, що щось в можновладців зміниться в головах, в мене є. Нехай не особисто до крові з носа, а може на роботу по максимуму перейдуть. Але мене часто звинувачують в занадтому оптимізмі в поглядах)))
detroytred коли одні гинуть на фронті і в цей же час на підприємстві, яке у власності держави, керівництво піднімає собі зарплати викинувши з роботи інших - я не маю настільки рожевих окулярів.
mephala написав:але не будуть всі переформатовуватися скільки б не стікала кров’ю армія. каста тільки про себе дбає.
і не тільки каста.. Переформатуватись зможе тільки частина суспільтва, причому суттєво менша частина. Максимальна згуртованість була перші 2-3 місяці, коли навть пенсіонери с пенсії донатили, а зараз все більше людей або немає з чого донатити або повертається до відкладених покупок. Такі скандальні речі як купівля барабанів тільки підштовхують людей "жити для себе"
Неможливо з України зробити новий Афган, де половина бігає з автоматами все життя, а інші без вихідних у три зміни пашуть на патронних заводах