|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 28 чер, 2023 16:52
detroytred написав:Так ви дописали, як робити краще для ринку далі. Як розвивати далі. Чиновникам робити. Які рішення їм приймати далі. Щоб мільйони вкладали ...
Якщо в дітей чиновників цих мільйонів немає - то жодний закон який допоможе ці мільйони вкласти -прийнятий не буде. Тому і є кілька простих тверджень , наприклад Я можу відчитатись за кожен доллар...але з другого заробленого мільйону..( тобто перший зароблявся точно незаконно) чи У питанні офшорів в 2014-2019 роках , підприємець Порошенко довів Президенту Поршенко - що працювати без офшорів неможливо... От і виходить Чим менше влади в чиновників - тим більше свободи в підприємців, а чим більше свободи в підприємців - тим більше населення захоче цим займатись - а чим більше населення захоче цим займатись - тим більше партій буде відстоювати це право.... І точно так само навпаки Чим більше чиновник буде впливати - тим менше... Я ж Вам описав Станом на сьогодні ВСІ працюють під ковпаком нормативів з допомогою яких ВСІХ можна закрити Не закривабють не тому що не можуть Не закривають вибірково Але для того щоб 20-30 років створювати капітал знаючи що тебе в будь-яку мить закриють - треба бути з залізними нервами і максимальним авантюристом( з кулеметом під ліжком і розумінням що при потребі ти цей кулемет( родича суддю) ти приміниш + максимально широко розповсюджувати цю тезу... Чи багато Ви знаєте людей які будуть з одного боку відбитими на всю голову а з другого профі в галузі? Тобто ще раз Ми не пройшли ще стадії формування підприємництва як класу...бо 70 років цей клас вистрілювали, а 30 років різні лади тягнули назад до системи розстрільних команд... Тепер лади програли , залишились Ви...які точно так само як лади тягнули назад - ви пробуєте переступити через еволюційну сходинку що прийняти закони/рішення розвинутих..і до вас ніяк не дійде якщо в індії кастова система - то в ній не буде працювати шведська модель капіталізму..поки всіх індійців не нагодують до рівня шведів. Якщо в Україні 4000 доларів ВВП на людину (15000 на працюючого ) то вона НЕ ДОЖЕНЕ США в якої в 4 рази вище якщо будуть введені закони США. А от якщо в Україні ввести закони США 1950 року випуску - то шанси зявляться...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 28 чер, 2023 16:53
Хотаб В мене щось переклинило на пенсії)) і я зацікавився глибше.
А для практики, згоден, цього не потрібно, да і складно (неможливо) реалізувати.
Але тут же хфорум... Можна дозволити отаке.
Ну і на всяк випадок нагадаю -- на істину в останній інстанції я не претендую. Будь-які заперечення тільки вітаю.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 чер, 2023 16:56
hume написав: detroytred написав:[ Але коли не виконує свою функцію НАБУ, або отой п-к сам бере хабарі, то ВСЯ система втрачає функціонал.
Кстати, взяли какого-то главу СИЛЬРАДЫ на взятке в 120 Куе, на секундочку... Глава села даже вымагает больше 100 Куе, о чем можно говорить если человек сидит на постоянном потоке. Нужны показательные наказания. У нас чиновники с цепи сорвались, они даже на камеру спорят, что в условном пгт на 10 тысяч человек нужен стадион за 150 млн грн. И это в то время когда военные по сотне собирают на условные дроны, авто, прицелы, протезы и ТД.
Тобто чиновник сільради приймає рішення вагою в 150 млн... Питання на засипку А чи зміг би він вимагати хабар в 100 000 доларів, якби його право приймати рішення було б обмежено сумою в 1 млн грн? Звичайно при цьому виникне питання Якщо в сільради є 150 млн - а голова приймає рішення на 1 млн - то що робити з 149 млн які залишаться.. і ось тут і випливає моя теза Якщо чиновник обрізаний в праві прийняття рішень ..то виходить що ці рішення мають приймати мешканці... Хоче чиновник прийняти рішення на 150 млн...нехай переконає мешканців сільради надати йому САМЕ на ЦЕ рішення - повноваження... Ви ж розумієте що самі цифри - умовні... А якщо в сільраді чим більше сплатив податків тим пріорітетніший маєш голос - так тут взагалі комунізм попре.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 28 чер, 2023 16:59
Будівельник *Я ж Вам описав Станом на сьогодні ВСІ працюють під ковпаком нормативів з допомогою яких ВСІХ можна закрити*
Так і я про те ж саме. Про реальні цілі регуляторів ринку. Можновладців. Посадовців. Управлінців.
Якщо пересічні завжди бажають жити краще. Самим. То можновладці теж саме. Але відносно пересічних, держави, суспільства мають варіанти: - співпадіння своїх і їх інтересів; - неспівпадання.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 чер, 2023 17:01
detroytred написав:В мене щось переклинило на пенсії)
неужели приходит понимание? вопрос риторический...
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 28 чер, 2023 17:02
detroytred написав:діяла б оця ваша чарівна паличка (форумчанин розповідає, що нехай ти підійдеш до дзеркала...), то нею давно б скористалися. А так ви навіть патентувати не збираєтеся.
1 Чарівної палички - нема 2 Не все потрібно патентувати , часто вигідніше отримувати надприбутки не відкриваючи секретів 3 Вихід на рівень сплати в 100 000 грн в рік податків( в еквіваленті з сьогоднішніми ) - в мене пішло перших 15 років Мій молодший вийде на 100 000 в цьому році І в 2024 я бачу що буде ріст в 2 рази до 200 000-250 000 грн/рік Отже зеркало діє Патенти працюють Але у вас немає ні грошей щоб їх купити , ні розуму щоб зрозуміти. Отже Чого бідний..бо ..і далі по тексту.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 28 чер, 2023 17:05
Прохожий написав: detroytred написав:В мене щось переклинило на пенсії)
неужели приходит понимание? вопрос риторический...
Невже зраділи, що знайшли до чого причепитися? Питання риторичне...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 чер, 2023 17:12
budivelnik написав: hume написав: detroytred написав:[ Але коли не виконує свою функцію НАБУ, або отой п-к сам бере хабарі, то ВСЯ система втрачає функціонал.
Кстати, взяли какого-то главу СИЛЬРАДЫ на взятке в 120 Куе, на секундочку... Глава села даже вымагает больше 100 Куе, о чем можно говорить если человек сидит на постоянном потоке. Нужны показательные наказания. У нас чиновники с цепи сорвались, они даже на камеру спорят, что в условном пгт на 10 тысяч человек нужен стадион за 150 млн грн. И это в то время когда военные по сотне собирают на условные дроны, авто, прицелы, протезы и ТД.
Тобто чиновник сільради приймає рішення вагою в 150 млн... Питання на засипку А чи зміг би він вимагати хабар в 100 000 доларів, якби його право приймати рішення було б обмежено сумою в 1 млн грн? Звичайно при цьому виникне питання Якщо в сільради є 150 млн - а голова приймає рішення на 1 млн - то що робити з 149 млн які залишаться.. і ось тут і випливає моя теза Якщо чиновник обрізаний в праві прийняття рішень ..то виходить що ці рішення мають приймати мешканці... Хоче чиновник прийняти рішення на 150 млн...нехай переконає мешканців сільради надати йому САМЕ на ЦЕ рішення - повноваження... Ви ж розумієте що самі цифри - умовні... А якщо в сільраді чим більше сплатив податків тим пріорітетніший маєш голос - так тут взагалі комунізм попре.
Немного разная ситуация. Городской голова города на 10 тысяч человек продвигает проект на 150 млн, с высокой долей вероятности, чтоб поиметь откат. Логично предположить, что проект такого уровня немного несоответсвует уровню самого города. И в то же время глава сильрады вымагает у предпринимателя 120 Куе за подписание документов, здесь уже имеем просто обнаглевшего чиновника.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 28 чер, 2023 17:18
detroytred написав:Будівельник *Я ж Вам описав Станом на сьогодні ВСІ працюють під ковпаком нормативів з допомогою яких ВСІХ можна закрити* Так і я про те ж саме. Про реальні цілі регуляторів ринку. Можновладців. Посадовців. Управлінців.
Це не так. Можливо навіть навпаки. А загалом, без держави буде набагато гірше.
-
vt313
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 28 чер, 2023 18:06
Військкома Євгена Борисова звільнили з посади начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Про це розповіла начальниця координаційного пресцентру сил охорони та оборони Півдня Наталя Гуменюк, передає «24 канал».
«Рішення Ставки верховного головнокомандувача, прийняте 23 червня, реалізували: полковник Борисов звільнений з посади начальника обласного територіального центру комплектування Одеської області. Відбувається процедура передачі посади та подальшої планової реалізації офіцера, яка займає певний час», – зазначила Гуменюк.
Зазначається, що наразі ЗСУ не втручається в роботу правоохоронних органів, ті порушення та провадження, які були порушені, вони продовжуються, правоохоронні органи працюють, доказова база збирається.
Очолює одеський ТЦК зараз заступник начальника.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2