Hotab написав:В ил-22 подполковник, в ка-52 - подполковник, явно комэск или выше, инструктор. На правой чашке на «кашке» майор, старший штурман-инструктор (думаю старший штурман этой же эскадрильи) Пригожин, ты мой герой. На ми-8 комплекс РЭБ, дорогая игрушка. )) Интересно, хотели заглушить им связь, или наоборот прослушать и понять , кто курирует весь этот движ.
📦 Экипаж ИЛ- 22 успешно демобилизированы благодаря вагнеровцам:
- подполковник Артем Милованов; - майор Геннадий Белякин; - майор Александр Свиридов; - капитан Виктор Попов, - капитан Артем Шароглазов; - капитан Игорь Волочилов; - лейтенант Никита Голубев - старший сержант Алексей Скрыков; - старший сержант Виктор Подрепный; - старший прапорщик Сергей Старушок;
Hotab написав:В ил-22 подполковник, в ка-52 - подполковник, явно комэск или выше, инструктор. На правой чашке на «кашке» майор, старший штурман-инструктор (думаю старший штурман этой же эскадрильи) Пригожин, ты мой герой. На ми-8 комплекс РЭБ, дорогая игрушка. )) Интересно, хотели заглушить им связь, или наоборот прослушать и понять , кто курирует весь этот движ.
📦 Экипаж ИЛ- 22 успешно демобилизированы благодаря вагнеровцам:
- подполковник Артем Милованов; - майор Геннадий Белякин; - майор Александр Свиридов; - капитан Виктор Попов, - капитан Артем Шароглазов; - капитан Игорь Волочилов; - лейтенант Никита Голубев - старший сержант Алексей Скрыков; - старший сержант Виктор Подрепный; - старший прапорщик Сергей Старушок;
prodigy написав: 90% народу (навіть у нас в країні) ідіоти (зовсім не по медичним параметрам), вони мало інформовані (мінімальна ерудиція навіть на рівні початкової школи),-не буду надавати прикладів, скажу це стосується "природознавства" за 3й клас радянської школи безпечні, байдужі, невиховані, інколи агресивні
ЗСУ, волонтери, а також патріотичні журналісти(форумчані) -це менше 5% картина не змінилась майже за 500 днів війни
пс вчора знов свято у "гостинному домі" і десяток нетверезих (жінок і чоловіків 40/45) волають в караоке "рюмка водки", минулого тижня було молоде покоління (за яким майбутнє країни-відбудова, стандарти як у ЕС)-артем кинг та інша московська попса
Почекайте, от з'являться Бальцерович та Лі Куан з великим бажанням все змінити "по максимуму" (с) - усі стануть як вихованці Ітонів та Оксфордів
а не много ли привелегий для этого вора военкома что на него сколько времени тратит през и Залужный,народ уже пальцы стёр по клавам куярить коменты пишит везде,новости два месяца каждый день по телекам телеграмам марафонам.....РАЗВЕ ТАК ДОЛЖНО БЫТЬ....я думаю он должен был висеть где-то на столбе через 30 секунд после того как про него вышла инфа в СМИ а через минуту мы все его должны были забыть и заниматься более важными делами
Starikan написав:Почекайте, от з'являться Бальцерович та Лі Куан з великим бажанням все змінити "по максимуму" (с) - усі стануть як вихованці Ітонів та Оксфордів
Зачекайте, трошки не так. Оті бальцеровичів, лі куани працювали з тими пересічними, які є. А не чекали, поки вони дотягнують до вихованців Ітонів чи Оксфордів. Або не робили цих пересічних спочатку такими, а вже потім реформи.
І до того ж! Одним з головних факторів, завдяки чому лі Куань зміг скористатися отим вікном можливостей, стало його навчання і зв'язки, які він отримав в оксфордах. Оксфорди (вчитися, мінятися) треба, в першу чергу, не пересічним, а можновладцям.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 28 чер, 2023 20:08, всього редагувалось 1 раз.
konstantin kirovograd написав:а не много ли привелегий для этого вора военкома что на него сколько времени тратит през и Залужный,народ уже пальцы стёр по клавам куярить коменты пишит везде,новости два месяца каждый день по телекам телеграмам марафонам.....РАЗВЕ ТАК ДОЛЖНО БЫТЬ....я думаю он должен был висеть где-то на столбе через 30 секунд после того как про него вышла инфа в СМИ а через минуту мы все его должны были забыть и заниматься более важными делами
Мабуть краще буде все ж залишатися з такими воєнкомами і баригами, ніж з такою пропозицією рішення проблеми. Бо якось можна і самому на стовпі опинитися за 30 сек.))
Якщо що, то я завжди був за -- краще бариги, ніж ідейні. Бо ідеї змінюються... і глибоко затягують.
В ідеє Заходу лежить обиватель. Безідейний. Ось це і є ідея - відсутність ідеї. Лише права і обов'язки обивателя. Будівельника ринку. При законах.
konstantin kirovograd написав:а не много ли привелегий для этого вора военкома что на него сколько времени тратит през и Залужный,народ уже пальцы стёр по клавам куярить коменты пишит везде,новости два месяца каждый день по телекам телеграмам марафонам.....РАЗВЕ ТАК ДОЛЖНО БЫТЬ....я думаю он должен был висеть где-то на столбе через 30 секунд после того как про него вышла инфа в СМИ а через минуту мы все его должны были забыть и заниматься более важными делами
А давай тебя повесим, потому что ты мне не нравишься Почему нет ? ...
Ты там с какого дуба упал ?
военкома нужно судить по закону, дать ему много-много лет бесплатного 3-х разового питания в закрытом помещении.
Но вешать его по-беспределу - заткни свое хлебало
А то вы вешатели разойдетесь и полстраны перевешаете, ебаньки