Успіх, у меня друг 14 месяц на передке. В первый раз приехал Домой на 10 дней. Еле говорит. Первые 3 месяца был в киевской области. За всё время он написал мне раза 4. уходит в СЗЧ, но это его дело Как у тебя столько энергии на общение, хз
Успіх , ну якщо навіть ти вже не відкриваєш його відосікі))) Ти був останнім, хто це робив)
Мазда5, так де ви там? )що там у вас трапилось, що ви пішли шукати відповіді в 2013 рік? І які додаткові питання виникли? А то це наче з балкона щось незрозуміле викрикнули перехожому і зразу в кімнату, вимкнувши світло. Я не розчув питання, що вас цікавить?
Успіх написав:Ну і повертаючись до вчорашньої теми...
Я теж би не проти контрактної армії в майбутньому!(і не на стільки чисельної, як більш професійної)
Але зараз йде війна і потрібно виходити з того, що маємо.
Тому треба вибрати "здоровших" серед тих всіх тилових-непридатних, в тому числі цілком здорових ухилянтів)) - і створити певний резерв, з якого... А далі думаємо/вибираємо/і шліфуємо найкращий варіант: 1. 3міс служиш - 12років вдома 2. 6міс служиш - 6років дома 3. Рік служиш - рік вдома 4. Півроку служиш - півроку вдома Якщо неподобається жоден варіант - то, будь ласка, накидайте своїх 2-3варіанти?
Ні, ну от чесно - не може бути так, що одні по окопах сніг/дощ/спека... і ще в будь-який момент може прилетіти щось на голову, чи поруч... А інші по кафешках/ресторанах у Львові і по Закарпатті/Карпатах в колибах і басейнах "втомлюються від війни"?
Тож, давайте свої варіанти - конструктивно обговоримо - "як краще?"
Hotab написав:maza5 , сформулируйте точнее вопросы? Что вы хотите сказать цитатами? Кто набил карманы? По сокращению в 2013 году: что вам не нравится? Что не расширяли? Так в стране, где все по налогам оптимизированы, откуда взяться армии на 1 млн с техникой?
З. Ы Когда я говорю, что 200к для такой страны недостаточно с точки зрения обороноспособности , это не означает, что я требую 1 млн в мирное время. Его нечем содержать стране с такой экономикой.
Ще восени 2021 року Данілов знав, що буде велике вторгнення. Готувались, що напад буде з таких напрямків :харківський, сумський, донецький, луганьский, крим, але не очікували , що попруть ще з білорусії. https://youtu.be/pnxs7SIps24?t=232 П.С. січень 2022 Зі США в Україну прибуде понад 40 авіарейсів зі зброєю. https://ua.korrespondent.net/ukraine/44 ... i-zbroieui
beee написав:Успіх, у меня друг 14 месяц на передке. В первый раз приехал Домой на 10 дней. Еле говорит. Первые 3 месяца был в киевской области. За всё время он написал мне раза 4. уходит в СЗЧ, но это его дело Как у тебя столько энергии на общение, хз
Я вже писав - тут психолог з'являється на 1год. в 3-4міс! Тому використовую форум в корисних цілях - як гуморестично-розважальну площадку
Успіх написав:Ну і повертаючись до вчорашньої теми...
Я теж би не проти контрактної армії в майбутньому!(і не на стільки чисельної, як більш професійної)
Але зараз йде війна і потрібно виходити з того, що маємо.
Тому треба ...
З боку влади поки начасі не про сьогоднішнє, а про саме майбутнє. Бачать так: *Після завершення війни Україна відмовиться від призову в тому вигляді, як він існував до війни. Основою нашої оборони стане професійна армія. Одночасно буде створено два компоненти резерву. Всі військовозобов’язані будуть постійно проходити обов’язкові навчання за визначеними військовими спеціальностями», - написав Шмигаль. https://varta1.com.ua/news/ukrayina-vid ... 67423.html Тобто буде і професійна армія. І резервна)) з усіх військовозобов'язаних.
Тільки що нового-то? Окрім того, що всіх військовозобов'язаних дійсно почнуть залучати до навчань, зборів. А якщо тих військовозобов'язаних, хто ще не має ВУСу виділять окремо з довшим строком *навчань*, то це буде для них та же строкова служба.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 07 лип, 2023 22:13, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:А до нього є черги? Проблема , що він рідко, чи що він нафіг не потрібний і наші люди заливатись звикли, а не з психологом спілкуватись?)
Проблема що він рідко... - бо от сьогодні зайшла тема за аватаризм від комбата... то один воїн(який рідко вживає) каже - а що тут дивного, що люди знаходять розраду в цьому? От де психолог? Каже - я тут і під обстрілами і на днях чуть не згорів(зайнялось поле і потім загорілась посадка - і все дуже швидко... так як вітер був) - тому і не дивно, що нерви здають!
п.с. І може дивно, але наш психолог теж такої комплектації тіла, як і цей у відео а може наш і ще трошки крупніший