Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 46894690469146924693 ... 14784>
Повідомлення Додано: П'ят 21 лип, 2023 16:42

jump написав:Джонсон про звільнення Пристайка: Він був чудовим послом[/b]
Колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон із сумом сприйняв повідомлення про відставку посла України у Великій Британії Вадима Пристайка, оскільки той був чудовим послом.

Джерело: Джонсон у Twitter

Пряма мова Джонсона: "Сумно прощатися з Пристайком, який був чудовим українським послом і другом для цієї країни".
Деталі: При цьому Джонсон висловив сподівання, що звільнений амбасадор незабаром з′явиться "в іншій ролі".

Водночас редакторка Sky News з питань безпеки та оборони Дебора Гейнс вважає, що Пристайко був ефективним на посаді посла в Британії.

"Це дуже прикро, тому що посол України у Великій Британії був надзвичайно потужним і важливим прихильником зусиль України, спрямованих на отримання більшої кількості озброєнь…Його дуже поважають. Він був неймовірно ефективним як посол України", – зазначила вона.

... ще одна сексологиня буде черговим послом :lol: :oop:

У нас началась эра криворожской дипломатии. Министерство иностранных дел это было последнее место, где редко можно было встретить совсем уж случайных людей, но нет, им и это удалось. Дипломаты начали назначаться по протекции людей не имеющих отношения к дипломати, просто лояльных к власти. Надеюсь остальные служащие дип миссий назначаются не по такому принципу.

Посла в Германии опустившегося до оскорблений первых лиц государства направляют в "ссылку" в Бразилию. В Болгарию едет мутная мадам, в Израиле выкатывают претензии, что Израиль маловато помогает и тд и тп, список можно продолжать бесконечно.
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 21 лип, 2023 16:48

ЛАД написав:
Несмотря на то, что с начала 2023 года украинцы стали меньше донатить на оборону, в июне произошел рекорд, когда было собрано почти половина от всех донатов с начала года.
...........
Всего за первые шесть месяцев 2023 года на счета трех крупнейших благотворительных фондов Украины поступило 8,35 млрд гривен. Для сравнения, это на 22% меньше, чем в течение второго полугодия 2022-го.
.........
в июне на оборону United24 получил 2,4 млрд гривен - это абсолютный рекорд. Кроме того, это почти половина от всех донатов на оборону в первом полугодии текущего года.

Предыдущий максимум - 2,24 млрд гривен - был собран этой платформой в июле 2022 года.

При этом, результаты сборов на ВСУ за июнь в 4,8 раза превысили показатели периода января-мая текущего года - тогда United24, в среднем, собирала на эти цели 0,5 млрд гривен в месяц.

Похожая ситуация и с двумя другими благотворительными фондами.

https://www.epravda.com.ua/rus/news/2023/07/21/702446/
Интересно, чем объясняется такая неравномерность?

А чем объясняется феномен Притулы? Который собирает сотни лямов за три дня. Возможно есть очень крупные донаторы, прямо очень крупные!
hume

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 21 лип, 2023 16:53

ЛАД написав:
  Hotab написав:ЛАД ,

Вам хочется поговорить?
Я задал конкретный вопрос.

Ні, ви не питання (конкретне) задали, а зробили протиставлення : «ти казав, що отак, а воно зовсім не так, а ось як.. ну що скажеш?»
Якщо питання поставлено саме так, то показуйте мої слова. Там може і самі зрозумієте своє незрозуміле.

Я не ставил вопрос, что "воно зовсім не так".
.

Ставив. Так само як і провокував «чи може про досвід це міф?», так само як і «не хочеш/не можеш». Внуків будете на «слабо» брати! «Щедрик» подивився??!!!
Але ок, хай буде, все ж відповідь вже була, мені не важко ткнути в своє посилання.

Напад росії і білорусі на Україну

В свою чергу, на 1000% відсотків переконаний, що ні з яких 6-7 км відшукати на полі бою танк (навіть незамаскований зовсім) при польоті чи висінні на ГМВ неможливо. Про замаскований хоч трішки навіть мови не йде. Там 1 тисячна кутова величина. Це як з відстані 1 км розгледіти палку 1 метр.
Навіть якщо хтось і допоможе цілевказати, треба з висячого положення (з тряскою) втримати мітку лазера на цілі. І тримати весь час прицілювання і польоту ракети (ракета 9к121 «Вихрь» вимагає тримати мітку до враження, не по принципу «пустив-забув») . Як відомо всім, хто знайомий з фізикою, , чим далі ціль , тим більша амплітуда розгойдування кінцевого відрізка променю лазера.
Коротше, якщо їм вдається це робити з 2-3 км - це їм повезло. А ПЗРК -ник з вказаної статті просто свої не завжди вдалі спроби в пошуку і знищенні завислого вертольоту пояснює великою дальністю.
Ясно, що якби в бойових порядках сухопутних військ їхало щось схоже на Панцирь, може і ПЗРК-нику було менше роботи. Про це він і натякає в статті.
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 21 лип, 2023 16:56, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 21 лип, 2023 16:54

Виступ пані Посла Великої Британії в Україні Дами Мелінди Сіммонс під час випускної церемонії своєї alma mater – Університету Ексетера.
........
Усе, що я читала, готуючись до цієї роботи, і всі, кого я слухала, учили мене, що йдеться не про те, чи Владімір Путін може вторгнутися в Україну, а про те, коли це може статися. Але я ніколи не думала, що я буду там. Я вважала, що це – більш тривала перспектива. Я була шокованою, як і всі, коли це насправді сталося. Як виявилося, існує велика різниця між тим, щоб очікувати чогось, і бути свідком, як це насправді відбувається.

https://blogs.pravda.com.ua/authors/simmons/64b7f588477eb/
Рекомендую для читання.
Дуже гарний виступ.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 21 лип, 2023 16:56

hume написав:А чем объясняется феномен Притулы? Который собирает сотни лямов за три дня. Возможно есть очень крупные донаторы, прямо очень крупные!

Конечно есть. Притулу поддерживает бизнес. Со временем, у Притулы хорошие шансы на парламент. Поэтому и нападки на Притулу от Порошенко - прямой конкурент, потенциальный собиратель голосов.
Уточню, были ))) я не считаю что сплыли, но не так ярко выражены )))
Востаннє редагувалось stm в П'ят 21 лип, 2023 16:57, всього редагувалось 1 раз.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лип, 2023 16:57

hume написав:
  ЛАД написав:
...........
Похожая ситуация и с двумя другими благотворительными фондами.

https://www.epravda.com.ua/rus/news/2023/07/21/702446/
Интересно, чем объясняется такая неравномерность?

А чем объясняется феномен Притулы? Который собирает сотни лямов за три дня. Возможно есть очень крупные донаторы, прямо очень крупные!

У Притулы такой же результат (там же):
Что касается фонда Притулы, то рост составил аж 37% - в июне украинцы задонатили 0,22 млрд гривен, тогда как в течение предыдущих пяти месяцев, в среднем, на счета заходило 0,16 млрд гривен.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 21 лип, 2023 17:00

Hotab
Дякую за відповідь.
На "провокації" Ви напросились самі.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 21 лип, 2023 17:04

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Помню заправки ОККО собирали 300 лямов для развед комплексов, заняло месяца 3-4. Отчисляли по 1 грн с литра. А Притула 300 лямов за сутки закрывает, сейчас дела хуже, за месяц 220 лямов. Задаваться вопросом сейчас не стоит, эти фонды действительно хорошо помогают ЗСУ, посмотрим в будущем
hume

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 21 лип, 2023 17:13

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Обсуждали сокращение расходов рф и было предположение, что они сократили расходы на войну. К сожалению они сократили другие расходы, сократили расходы на строительство новых дорог, подозреваю в других секторах то же самое. Порежут на 10%-15% все расходы и смогут ещё год воевать.
hume

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 21 лип, 2023 17:14

Yuri_61 написав:
  hume написав:Помню заправки ОККО собирали 300 лямов для развед комплексов, заняло месяца 3-4. Отчисляли по 1 грн с литра. А Притула 300 лямов за сутки закрывает, сейчас дела хуже, за месяц 220 лямов. Задаваться вопросом сейчас не стоит, эти фонды действительно хорошо помогают ЗСУ, посмотрим в будущем

краще запитайте у притули, а де зараз супутник і що цей супутник зараз робить :twisted: :mrgreen:

О, Боже, Юрий! Вы лично на спутнике сидите? )))
Из плюсов и Юнайтед, и Повернись Жывым, и Притула, и фонд Порошенко делают крутые вещи.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

#<1 ... 46894690469146924693 ... 14784>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор