Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 47734774477547764777 ... 14786>
Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 21:00

sashaqbl написав:
  pesikot написав:Але оптимізм fler ще якось можно зрозуміти. Я сам більш-меньш оптиміст
А ось песимізм оборонців закарпатського фронту не зрозуміло від слова "ніяк" - сидят далеко, майже нічого не прилітає, єлектрика є

Як на мене, це один фіг. Одна парить в космосі, розказуючи свої фантазії(головне, що чоловік непридаьтний), які на реальність схожі так само, як я на Шварцнегра. Інші плачуться, як все херово, холча в них там явно не херово.
ІМХО, і один, і нший шлях веде до чогось поганого.

Я так скажу, коли сидишь в оточеному місті, коли вже немає єлектрики, щось купити майже неможливо ...

А ви групою людей вирішуєте виїхати, то ви виїзжайте з малою часткою оптимізму, що кудись зможете доїхати

А з песимізмом можна навіть нікуди не їхати

Тому різниця між оптимізмом та песимізмом є і вона велика
Востаннє редагувалось pesikot в Сер 02 сер, 2023 21:04, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 21:01

sashaqbl написав:
  vt313 написав:Де це представники МО таке говорять?

А ви Маляр послухайте, про евакуацію поранених. Та й решту маяні. Ще резніков розказував, як правильно списувати фпв дрони. 10 моделей прийняли на озброєння.

і що?
https://www.zsu.gov.ua/new_page/64ca0f1 ... 20e0022949
Де тут маячня?
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 21:02

yama написав:що заважає зараз створити по 10-20 таких точок оп периметру кожного обласного центру

Якщо маєте знайомих в армії, поцікавтеся, скільки в них кулеметів у роті...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 21:06

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:Я так скажу, коли сидишь в оточеному місті, коли вже немає єлектрики, щось купити майже неможливо ...

Проблема в тому, що якщо послухати декого з тут присутніх, то електрика є, просто в вас запобіжник згорів, і не і місто оточене, а ворог оточений під містом.
Я за оптимізм, але проти шапкозакидування.
Проти віри в ЗСУ. ЗСУ не потрібна ваша віра. ЗСУ потрібні ЛЮДИ!!!
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 21:12

sashaqbl написав:
  pesikot написав:Я так скажу, коли сидишь в оточеному місті, коли вже немає єлектрики, щось купити майже неможливо ...

Проблема в тому, що якщо послухати декого з тут присутніх, то електрика є, просто в вас запобіжник згорів, і не і місто оточене, а ворог оточений під містом.

от, ти, хотаб наговорили багато паганих слів в сторону цивільних (і мобілізованих долярчиків), а тепер волаєте, що вам треба ЛЮДИ! Це наплювали, нагидили в криницю, а потім дивуються, чому вода недобра.
Вважаєте людей за бидло, а потребуєте ЛЮДЕй.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 02 сер, 2023 21:14, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 21:12

sashaqbl написав:

Проблема в тому, що ти не проти песимізму, для якого немає ніяких підстав

А оптимізм завжди має бути

І в ЗСУ треба вірити, там такі ж люди
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 21:14

Re: Напад росії і білорусі на Україну

sashaqbl написав:ЗСУ не потрібна ваша віра. ЗСУ потрібні ЛЮДИ!!!
Не вірно
Потрібні мотивовані люди
А просто набраних ми бачили в 2014 в Криму...
Було в ЗСУ в Криму 20 000 - а вийшло з Криму 8000 і це при всього одному загиблому.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 21:17

budivelnik написав:
  sashaqbl написав:ЗСУ не потрібна ваша віра. ЗСУ потрібні ЛЮДИ!!!
Не вірно
Потрібні мотивовані люди
А просто набраних ми бачили в 2014 в Криму...
Було в ЗСУ 20 000 - а вийшло з Криму 8000 і це при всього одному загиблому.

7999 чекали письмовий незлочинний наказ, а не виконували Устав!
Востаннє редагувалось flyman в Сер 02 сер, 2023 21:24, всього редагувалось 2 разів.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 21:23

pesikot написав:Проблема в тому, що ти не проти песимізму, для якого немає ніяких підстав

Вибачай, але коли в новинах читаєш, як маляр розказує, унікальну систему надання медичної допомоги, яка сама ахуєнна, а потім бачиш, що по факту відбувається - то тут не до оптимізму. Систему треба міняти, а не розказувати, яка вони ахуєнна.
Коли пишуть, що 80% військових після поранень повертаються на фронт, а потім бачиш цих військових і розумієш, що це не тому, що система настільки ахуєнна, а тому, що система настільки хуйова.
Коли міністр оборони пише, що мавіки - це весільні дрони, а комбат їбе, бо проїбали останній мавік - то що з цього привід для оптимізму?
Коли міністр оборони розказує, що прийняли на озброєння 30 типів дронів, а сержант видзвонює волонтерів, бо срочно треба дрона, що з цього привід для оптимізму?
UPD.: я не хочу, як долярчик, плакатися, що мене не міняють, чи що платять недостатньо, я розумію, що я тут на пару років(якщо проживу стільки, звісно), але все таки система працює трошки неправильно, і якщо на це закривати очі і казати, що все заїбісь, то хтось може в один прекрасний момент прокинутись не в тому місці, де б хотілося.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 сер, 2023 21:28

sashaqbl написав:
  pesikot написав:Проблема в тому, що ти не проти песимізму, для якого немає ніяких підстав

Вибачай, але коли в новинах читаєш, як маляр розказує, унікальну систему надання медичної допомоги, яка сама ахуєнна, а потім бачиш, що по факту відбувається - то тут не до оптимізму. Систему треба міняти, а не розказувати, яка вони ахуєнна.
Коли пишуть, що 80% військових після поранень повертаються на фронт, а потім бачиш цих військових і розумієш, що це не тому, що система настільки ахуєнна, а тому, що система настільки хуйова.
Коли міністр оборони пише, що мавіки - це весільні дрони, а комбат їбе, бо проїбали останній мавік - то що з цього привід для оптимізму?
Коли міністр оборони розказує, що прийняли на озброєння 30 типів дронів, а сержант видзвонює волонтерів, бо срочно треба дрона, що з цього привід для оптимізму?

Так не читай новини, а спілкуйся з тими, хто реально допомагає ЗСУ і допомагай їм

PS. Я ж кажу, ти своїх хлопців з закарпатського фронту не особливо засуждуєшь
Востаннє редагувалось pesikot в Сер 02 сер, 2023 21:30, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Профіль

2
2
  #<1 ... 47734774477547764777 ... 14786>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему