У Запоріжжі прогриміли два потужні вибухи, повідомляє джерело LIGA.net в обласному центрі. Пізніше стало відомо, що окупанти знову поцілили в об'єкт цивільної інфраструктури.
У Запоріжжі прогриміли два потужні вибухи, повідомляє джерело LIGA.net в обласному центрі. Пізніше стало відомо, що окупанти знову поцілили в об'єкт цивільної інфраструктури.
дві молоді дівчини (співачки) загинули
У Південному оперативно-територіальному об'єднанні Національної гвардії України розповіли, що одна із двох співачок, які загинули під час ракетного удару по Запоріжжю, - донька військовослужбовця.
Плацдарм на левом берегу Днепра у Козачьих Лагерей держится, все без изменений. Не знаю задумок нашего командования и тем более противника, но пока так. Ни один боец у нас не отказался отправиться на тот берег. Ни один.
freeze написав:Плацдарм на левом берегу Днепра у Козачьих Лагерей держится, все без изменений. Не знаю задумок нашего командования и тем более противника, но пока так. Ни один боец у нас не отказался отправиться на тот берег. Ни один.
спасибо! береги всех ВАС Бог! ждем позитивных новостей
freeze написав:Плацдарм на левом берегу Днепра у Козачьих Лагерей держится, все без изменений. Не знаю задумок нашего командования и тем более противника, но пока так. Ни один боец у нас не отказался отправиться на тот берег. Ни один.
ви всі справжні Герої важко щось до цього додати написати-ТРИМАЙТЕСЯ, подвійне значення наказ є наказ
але виникає запитання: як з підвозом БК і всього іншого? скільки треба протриматись? підтримує арта і авіація? щиро бажаю всім вціліти
Кацапи активно розганяють новину: 🦠 В мире быстро распространяется новый вариант омикрон-штамма EG.5 Чим не спосіб загнати бидло у стійло? І відволікти увагу від втрат на війні. ПС. Хотаб, навіть не думай;)
prodigy написав:але виникає запитання: як з підвозом БК і всього іншого? скільки треба протриматись? підтримує арта і авіація? щиро бажаю всім вціліти
Подвоз БК и сухпаев есть. Сколько надо продержаться - честно, я не знаю. Арта поддерживает, в основном РСЗО. С авиацией - не очень. Сегодня один раз наша авиация была.
fler написав:Кацапи активно розганяють новину: 🦠 В мире быстро распространяется новый вариант омикрон-штамма EG.5 Чим не спосіб загнати бидло у стійло? І відволікти увагу від втрат на війні. ПС. Хотаб, навіть не думай;)
На мене вчора накинулась на базарчику тьотя … ну як тьотя… крива, коса, погляд безумний , йшла за мною по всьому базару і кричала «коронавайрус!» Це точно Флуман дав наводку… Подумалось «да в тобі коронавайрус був би найменшим злом, з того, що в тобі живе»!
Бійцям на Лівобережжі респект.
С авиацией - не очень. Сегодня один раз наша авиация была.
Нашій авіації там дуже важко. У рашистів далекобійні ракети на винищувачах. А у нас нема таких. Бо вони під Ф16 є. А ф16 у нас нема.