Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 49834984498549864987 ... 14269>
Повідомлення Додано: Сер 06 вер, 2023 15:29

Hotab написав:ЛАД ,

Печально.
Даже не знаю, как должны реагировать солдаты на такие обвинения.

Ну крім Успіха такого нікому і не кажуть. Бо і я, наприклад, ні від кого, крім Успіха, не чув стільки
ниття за гроші. Бо з тих, кого знаю, якщо отримує мало (менше ніж хтось інший) , так він і не ризикує так сильно . Якщо ризикує, так і отримує нормально. Наш герой за переноску бусоля хоче отримувати як перша лінія атаки. І не просто мовчки хоче, а виносить всім мізки.

Успіх гораздо больше пишет о ротации (хотя бы), а лучше о демобилизации после какого-то определённого времени на фронте. Об этом пишут и другие, просто Успіх более разговорчивый.

Не представляю такого во время 2-ой мировой ни в СССР,...

А під час 2СВ були такі, хто озолотились на війні ? Я не про мародерів, які з Німеччини везли хто сумками, а хто і вагонами, а про саме бойові дії?
Може який супервдалий снайпер, легенда. Але щоб звичайний переносник бусоля з казна якої лініюї (може пʼятої ) за рік війни заробив на квартиру…
І при цьому , головне!!!! мало!

1. Не он назначил такую зарплату военным. И для него это не было стимулом пойти в армию. Пошёл по повестке. И пошёл бы и при более низкой оплате.
2. Он не писал, что этого мало. О деньгах он заговорил, когда в новом году хотели уменьшить оплату. Видел здесь недовольство и от других - уменьшение зарплаты никого не радует. Писал об этом и freeze - гораздо более рассудительный и спокойный человек, соответственно и писал спокойнее.

И уж, в любом случае, "Успіх кого-то обокрал и тринькает 18 месяцев чужие деньги" это за рамками и "Не представляю такого во время 2-ой мировой" я писал об этом, а не о доходах военных.

М-да...
Пробиваем дно.
Уже Успіх кого-то обокрал и тринькает 18 месяцев чужие деньги.
Печально.
Даже не знаю, как должны реагировать солдаты на такие обвинения.
Что-то мне кажется, что такие высказывания недопустимы и не звучали ни в одной стране, воюющей за свою свободу.
Не представляю такого во время 2-ой мировой ни в СССР, ни в США, ни в Великобритании.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 06 вер, 2023 15:36

ЛАД написав:Даже не знаю, как должны реагировать солдаты на такие обвинения.
понять и простить. вы никак не привыкните что общаетесь в интернете. Люди изливают сюда нефильтруя свои проблемы, обиды и комплексы. Если человек одно и то же пишет больше 3х раз это оно и есть. А здесь 70% пишут из года в год одно и то же.
  ЛАД написав:Не представляю такого во время 2-ой мировой ни в СССР, ни в США, ни в Великобритании.
всё же тогда свобод было глобально меньше у всех, не только в СССР. Демократия за 70 лет ушла вперёд и говорить стало можно что угодно. тем более кто будет искать интернет писаку?
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 06 вер, 2023 16:00

vitaliiangel написав:
  ЛАД написав:Даже не знаю, как должны реагировать солдаты на такие обвинения.
понять и простить. вы никак не привыкните что общаетесь в интернете. Люди изливают сюда нефильтруя свои проблемы, обиды и комплексы. Если человек одно и то же пишет больше 3х раз это оно и есть. А здесь 70% пишут из года в год одно и то же.
  ЛАД написав:Не представляю такого во время 2-ой мировой ни в СССР, ни в США, ни в Великобритании.
всё же тогда свобод было глобально меньше у всех, не только в СССР. Демократия за 70 лет ушла вперёд и говорить стало можно что угодно. тем более кто будет искать интернет писаку?

То, что пишет Успих одно и то же, могу понять. Но я говорю не о его обидах, а об обвинениях в его адрес. Такое прозвучало впервые. И это не "обиды" пишущего.
Демократия ушла вперёд но некоторые вещи недопустимы. Практика показывает, что при желании "интернет-писаки" находятся очень легко. Вы, насколько помню, тоже выкладывали видео, где такие просили прощения за свои слова чуть ли не через несколько часов.
Ну а на форуме всё ещё проще - есть модераторы. Мой пост шаману на другой ветке удалили практически моментально. :)
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 06 вер, 2023 16:25

sashaqbl написав:
  budivelnik написав:Нічого поганого в тому що в моменти крайнього напруження сил потрібно використовувати ефективні а не ефектні методи - я не бачу...
Ті хто вміє заробляти - не факт що будуть хорошими солдатами
В той час коли хороший солдат - не факт що хороший бізнесмен..
Виключення існують , але
Виключення тільки підтверджують загальне правило
Було б прекрасно, якби це так було. Але озвучу непопулярну в тилу думку.
На жаль, ви херню пишете. Правило якраз зворотнє: хто успішний в цивільному житті, розумний, освітчений, як правило, буде непоганим солдатом.
Хто до мобілізації шаройобився - з високою ймовірністю буде шаройобитися й тут.
Хто любив випити на гражданці - має значно більші шанси стати аватаром.
Тому питання найбільш ефективного використання людського ресурсу - це питання оптимуму функції з величезною кількістю змінних. Навряд чи воно має простий розвязок.
Кожен в кого досвіду менше ніж в мене , який пише що я пишу херню..відразу для мене стає хером...саме хером а не гером...
По порядку
1 В мене досвід 10 років служби , при чому я був не найгіршим військовослужбовцем і моя кваліфікація на момент служби була десь в 100 000 найкращих військових
2 В мене досвід підприємництва 30 років і я вважаю що вхожу в 5% найуспішніших...

Як думаєте я знаю про що говорю..
Тому лекція спеціально для поверхапайок.
Перше - підприємець це людина яка віддає накази(приймає рішення) , тому ясно що той хто вміє віддавати накази - легше навчиться ці накази виконувати
Друге - при цьому військові мають жорстку ієрархію віддачі/виконання наказів , при одночасній меншій відповідальності за якість самого наказу( в армії відповідальність несе той хто віддав а не той хто виконував) ,в той час коли підприємець несе відповідальність за те що зробив ..і по барабану бізнесу що Закон був не такий, чи податкова намутила...
Таким чином підприємець може адаптуватись до бездумного виконання..а може й не адаптуватись( бо все життя працював на результат)
Третє - тепер про простого військового..він і на гражданці виконував чиїсь накази і в армії виконує чиїсь накази, тому той хто вміє виконувати накази - стає хорошим солдатом
Хто не вміє - стає поганим солдатом...

Тепер беремо хорошого солдата і кидаємо в бізнес..а там йому ніхто наказів не віддає..тому хороший солдат перетворюється в пересічного цивільного..

Далі пояснювати чи вже голова закипіла?
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 06 вер, 2023 16:31

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Успіх кого-то обокрал и тринькает 18 месяцев чужие деньги

Перше - долярчики обкрадають самі себе
Друге - те що долярчикам дали право користуватись єдиним податком для того щоб вибити в них з голови совок і змусити перейти до розуміння капіталізму - не говорить про те що долярчики повинні
а - забрати в когось 500 000 грн на свою освіту
б - за 30 років повернути 720 000 грн
в - ще 20 років вимагати собі перференцій.
Третє - після 10 років єдиного ( які дозволили долярчику збагатити себе на 2 квартири( 2 млн грн) і заплатити Державі податків на 200 000 грн - долярчики ПОВИННІ зрозуміти , що ставлення МЕНІ ВСІ ВИННІ в першу чергу вдарить по них на пенсії , в другу по якості освіти їх дітей , в третю по якості життя в Державі

Чи ви думаєте що можна заплатити в 10 разів менше - і вимагати послуг на рівні Європи?
Так ви тоді не тільки совковий фантазер - ви ще й сволота яка по принципу путіна тягне всіх за собою в могилу.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 06 вер, 2023 16:41

Vadim_ написав:он не ноет он требует справедливости
Тобто якщо в ЗСУ то все що він сказав - істина в останній інстанції?
Чи може все таки варто йому ж розписати що він зробив до ЗСУ , що інші робили в той самий час..а тоді вже й порівнювати.
А виривати тільки вигідні для себе моменти і не вигідні де він точно відноситься до найгірших - це не справедливість , це маніпуляції..
Ще раз
Це ж він писав що за 8 років(2014-2022) заробив і купив 2 квартири
Це ж він писав що всі ці 8 років був на єдиному а значить сплатив всього 0,2 млн податків...
То чому тепер він має право втикнути мені , який за тих самих 8 років сплатив 2,4 млн податків ?
Чому він
а - спочатку не вибачився перед такими як я
б - потім не подякував нам що ми оплатили його навчання
в - а потім подякувавши що ми оплачуємо 100 000 в місяць бойових - не пообіцяв нам порвати на британський прапор москалів?

Якась дивна в нього модель справедливості.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 06 вер, 2023 16:43

budivelnik написав:Чи ви думаєте що можна заплатити в 10 разів менше - і вимагати послуг на рівні Європи?
Так ви тоді не тільки совковий фантазер - ви ще й сволота яка по принципу путіна тягне всіх за собою в могилу.

Звісно що можна, при наявності зовнішніх джерел фінансування: нафти, репарацій, міжнародної допомоги...
Дюрі-бачі

Подякував: 873 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 06 вер, 2023 16:46

Дюрі-бачі написав:
  budivelnik написав:Чи ви думаєте що можна заплатити в 10 разів менше - і вимагати послуг на рівні Європи?
Звісно що можна, при наявності зовнішніх джерел фінансування: нафти, репарацій, міжнародної допомоги...
А хто вам сказав що вам все життя будуть допомагати?
Чим ваша позиція відрізняється від позиції долярчиків...ДАЙ-ДАЙ-ДАЙ ....
Невже Ви не розумієте
Щоб казати ДАЙ... - то треба на це хоча б заслужити.
Нафту треба добути
Для репарацій - треба перемогти
Міжнародну допомогу - заслужити..
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 06 вер, 2023 16:51

США успешно испытали межконтинентальную баллистическую ракету Minuteman III с авиабазы Ванденберг в среду, 6 сентября 2023, в 1:26 ночи по тихоокеанскому времени.
https://www.vandenberg.spaceforce.mil/N ... andenberg/

Россия торопит события и стремится, как можно быстрее передать в войска то, что называется не имеющей аналогов в мире межконтинентальной баллистической ракетой "Сармат". Но пока у нее получается только срамиться на этой ракете, демонстрируя не только свою производственную беспомощность, но и тотальное безрассудство.
https://www.unian.net/russianworld/rake ... 80043.html

Я стільки чула про 2 невдалі випробування кацапських ракет "Сармат"...
https://www.golosameriki.com/a/sarmat-- ... 73703.html
fler

Подякував: 1209 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 вер, 2023 16:56

budivelnik написав:
  Vadim_ написав:он не ноет он требует справедливости
Тобто якщо в ЗСУ то все що він сказав - істина в останній інстанції?
Чи може все таки варто йому ж розписати що він зробив до ЗСУ , що інші робили в той самий час..а тоді вже й порівнювати.
А виривати тільки вигідні для себе моменти і не вигідні де він точно відноситься до найгірших - це не справедливість , це маніпуляції..
Ще раз
Це ж він писав що за 8 років(2014-2022) заробив і купив 2 квартири
Це ж він писав що всі ці 8 років був на єдиному а значить сплатив всього 0,2 млн податків...
То чому тепер він має право втикнути мені , який за тих самих 8 років сплатив 2,4 млн податків ?
Чому він
а - спочатку не вибачився перед такими як я
б - потім не подякував нам що ми оплатили його навчання
в - а потім подякувавши що ми оплачуємо 100 000 в місяць бойових - не пообіцяв нам порвати на британський прапор москалів?

Якась дивна в нього модель справедливості.

Ахметову , Тимошенко , Порошенко , Кучме,МХП, Петровскому и Ярославским, Аваков, кріль ...и .т.д. тоже перед вами вибачитися і отчитаться, почему вы их не просите?И кстати ,они со своей охраной и братками на передке или Монако охраняют?
Востаннє редагувалось Vadim_ в Сер 06 вер, 2023 16:59, всього редагувалось 1 раз.
Vadim_

Подякував: 618 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

#<1 ... 49834984498549864987 ... 14269>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog, Сибарит, Google Adsense [Bot] і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
31 103274
Переглянути останнє повідомлення
Нед 01 чер, 2025 13:25
buratinyo
1493 281973
Переглянути останнє повідомлення
Чет 29 лют, 2024 20:24
trololo