|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 12 жов, 2023 15:36
ЛАД написав:а перемирие не согласны? Сколько лет будем воевать до победы на Ваших условиях?
А що ви пропонуєте? СЗЧ і за кордон? Я можу це зробити без проблем. І перейти через кордон десь в зоні відповідальності Мукачівського прикордонного загону(або Чернівецького) - теж не проблема, знаю їхні ділянки кордону ідеально. Більше того, через півроку, як закінчиться NDA, я маю доволі непогані шанси працевлаштування на Siemens. Але якщо всі так зроблять, то завтра в Харкові буде русня. І в Запоріжжі, і навіть у Львові.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 жов, 2023 15:41
На мою думку переговори х... з Зеленським немрожливі. Зазвичай я тексти Віталіана особо не вчитуюся, але він десь писав, що Зеленський киданув х... під час переговорів в Нормандії. Як на мене, така ймовірність доволі висока, і в такому разі це особисте. Зміна влади через вибори в Україні наразі неможлива, бо купа людей готові голосувати за боневтіка. Зміна влади в Росії теж неможлива наразі. Тому перспективи мирних переговорів я не бачу. ЛАД, якщо ви бачите, то поясніть свою думку. Бо я не бачив жодних обгрунтувань, як це має виглядати, крім голих фраз "треба домовлятися". Прості рішення для простих людей, які вибрали просту людину...
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 жов, 2023 16:28
flyman написав:який зміст іти в наступ, якщо оборона непробивна, а Вагнер уже не той?
щоб спалити всі свої резерви і вбити техніку, а найгірше, не дай Бог нарватись на їх контрнаступ (тричі спльовуємо через ліве плече)
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 жов, 2023 16:30
ЛАД написав:В частности, писал там о том, что даже не представляю себе, насколько наглые требования может выдвинуть Путин при сегодняшнем положении на фронте. Может, стоит начать переговоры, чтобы хотя бы знать позиции врага?
Я вже написав, що по-перше, не впевнений, чи можливі хоч якісь розмови в теперішнього керівництва України і Росії. Можливо, в Мінську/Стамбулі були висунуті умови повернення Януковича або щось на кшталт того, і переглядати їх Росія поки не збирається? Ви впевнені, що ніяких кулуарних контактів нема? Я щось не думаю, що навіть наш імбецил, при всій його тупості, обрубав всі контакти і втупу воює...
Востаннє редагувалось sashaqbl в Чет 12 жов, 2023 17:09, всього редагувалось 1 раз.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 жов, 2023 16:51
beee написав:Water написав: sashaqbl написав:Щодо територій - мені не принципово, чий буде Крим чи Краматорськ.
Чого так мало, а щодо Буковини, Закарпаття, Полісся? Тернопіль, Львів, Луцьк, Рівне, не кажучи вже за Харків, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Одесу?
Слишком длинное плечо. Ничего правобережью не угрожает. Выженной, буферной территорией возможно 100..300 км от границы с рфией и очень жаль, что в нашу сторону
За умови хороших укріплень на Дніпрі. Але коли я казав недавно “а давайте їх зробимо, про всяк випадок” -- то на мене шипіли. Страшно шипіли -- як гуси. Щодо кримів і крамоторськів -- то тут питання просте: чи є в країні люди, які би хотіли за них воювати? Хоча би сотня-дві тисяч. Бо от мені навіть назва того “крама” не подобається. Схожа на якийсь крематорій.
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 177 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 12 жов, 2023 17:20
Bobua написав: beee написав:Water написав:----------- sashaqbl Щодо територій - мені не принципово, чий буде Крим чи Краматорськ. ------------ Чого так мало, а щодо Буковини, Закарпаття, Полісся? Тернопіль, Львів, Луцьк, Рівне, не кажучи вже за Харків, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Одесу?
Слишком длинное плечо. Ничего правобережью не угрожает. Выженной, буферной территорией возможно 100..300 км от границы с рфией и очень жаль, что в нашу сторону
За умови хороших укріплень на Дніпрі. Але коли я казав недавно “а давайте їх зробимо, про всяк випадок” -- то на мене шипіли. Страшно шипіли -- як гуси. Щодо кримів і крамоторськів -- то тут питання просте: чи є в країні люди, які би хотіли за них воювати? Хоча би сотня-дві тисяч. Бо от мені навіть назва того “крама” не подобається. Схожа на якийсь крематорій.
А щодо Харкова, Запоріжжя, Дніпра, Полтави, Сум?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 12 жов, 2023 17:33
ЛАД написав:А щодо Харкова, Запоріжжя, Дніпра, Полтави, Сум?
Ви ж самі стверджували, що треба починати переговори...
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 12 жов, 2023 17:41
sashaqbl написав: ЛАД написав:В частности, писал там о том, что даже не представляю себе, насколько наглые требования может выдвинуть Путин при сегодняшнем положении на фронте. Может, стоит начать переговоры, чтобы хотя бы знать позиции врага?
Я вже написав, що по-перше, не впевнений, чи можливі хоч якісь розмови в теперішнього керівництва України і Росії.
Теж не впевнений, але треба пробувати. Можливо, в Мінську/Стамбулі були висунуті умови повернення Януковича або щось на кшталт того, і переглядати їх Росія поки не збирається?
Тоді зрив перемовин пояснювали Бучею. Хоча, наскільки пам'ятаю, Буча відкрилася пізніше. І нічого не казали про неприйнятні умови РФ. Ви впевнені, що ніяких кулуарних контактів нема?
Не впевнений. Але гадаю, що якби були, то десь просочилося б. Скоріше не у нас, а в західних ЗМІ. Я щось не думаю, що навіть наш імбецил, при всій його тупості, обрубав всі контакти і втупу воює...
Не буду коментувати "імбецила", не згоден і просто вважаю не припустимим такі висловлювання. Особливо в теперішніх умовах. Але вважаю, в минулому році таке рішення могло бути прийняте. А щодо "втупу" згадайте обговорення тут в минулому році та навіть в першому півріччі цього року. За такі пости, як у Вас, та і ще багато таких і навіть гірше банили без розмов і надовго і деякі учасники одразу ставали дибки і сипалися хіба що не матюки. Якби хтось заїкнувся про перемовини, змішали б з лайном.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 12 жов, 2023 17:43
sashaqbl написав: ЛАД написав:А щодо Харкова, Запоріжжя, Дніпра, Полтави, Сум?
Ви ж самі стверджували, що треба починати переговори...
Але я не пропонував віддавати ці міста. Це питання до пропозиції укріплень по Дніпру.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 12 жов, 2023 17:51
ЛАД написав:И уже обсуждает возможность войны в 2024 и 2025 году.
Що за мазохізм? 1 З 2014 по 02,2022 - можете привести приклади Грози на території ОРДЛО ? Не можете 2 З 2014- по 02,2022 - можете привести приклади ударів градами по Брянську з нашої сторони Не можете А заткнутись - можете? Думаю що можете, тому заткніться і сидіть в бомбосховищі бо ті з ким ви хочете домовлятись - з вами домовляються виключно С300
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1