Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52605261526252635264 ... 14836>
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 18:49

Zebra написав:
  Bobua написав:Щодо кримів і крамоторськів -- то тут питання просте: чи є в країні люди, які би хотіли за них воювати? Хоча би сотня-дві тисяч.
Бо от мені навіть назва того “крама” не подобається. Схожа на якийсь крематорій.

В Україні з 6-9 млн чоловіків призовного віку у війні задіяні не більше кожного десятого, а безпосередньо на фронті, кожен 25-40.

9 з 10 кожен день в супермаркетах купляють півасік, бухло, чіпсіки. Інші в тилу лазять.
Я не бачу мобілізації в розумінні того яка війна відбувається. На площадці сусіди кожен день додому повертаються чоловіки з роботи. Може хтось 1-2 з будинку і воює десь, але усі сусіди як були, так і є.

9 з 10 чоловіків - диванні вояки, включаючи мене.
Ми не Ізраїль, де 5% евреїв за 3 дні були мобілізовані.

За нашими мірками це мало б бути 2 млн чоловіків у перший день війни. І ворог зі своїми 250-300-400 чи скільки там було, обісоався би вже давно.

Де такі диванні "псевдо-експерти" беруться? Ти хоч школу закінчив?
Почитай про битву при Гавгамелах https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0 ... 0%B0%D1%85
Кількість людей нічого не вирішує ще з 3 століття нашої ери.
BIGor

Подякував: 1463 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 18:51

sashaqbl написав:
  beee написав:Слишком длинное плечо. Ничего правобережью не угрожает. Выженной, буферной территорией возможно 100..300 км от границы с рфией и очень жаль, что в нашу сторону

Маячня. Щойно РФ освоїть нові території, піде далі. Це навіть не обговорюється. Я написав варіанти, коли загроза від РФ буде більш менш ліквідована.

Я це намагаюсь довести кожного разу

Що Пуйло не зупинится. Будь-які "перемовини" будуть використані, щоб накопичити сили та піти далі
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 18:54

Schmit написав:відношення зевлади до ленд-лізу типу - "дають же безплатно, а за ленд-ліз потрібно буде платити" (підла брехня) і що витворяла Маркарова і т.д... Якщо зелені і не відмовились, то не просили і не вимагали - це точно, коли була така можливість.

.

А що саме Україна могла б отримати по ленд-лізу що зараз не отримала ?
Читай новини в оригіналі що кажуть про лендліз американські чиновники.
To date, the administration has chosen not to use that option, mainly because the congressionally approved pot of money that hasn’t been zeroed out yet.

“We are prioritizing security assistance that they would not have to pay us back for,” a senior administration official said on the condition of anonymity to detail sensitive internal discussions.
https://www.politico.com/newsletters/na ... e-00091187
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 18:58

Доброго вечора - ми з України!©

Мене на тиждень забанили і я здогадався "чому?" :D

Мені стало все зрозуміло...
Тут хочуть чути лише марафонські новини.

Гаразд.

А то я все якісь свої сни розказую, фантазії...
Тож, спеціально для вас, вмикаємо канал чесних новин і насолоджуємось марафонською правдою))
Поїхали! ;)
1. В нас тут майже всі воїни схожі статурою на братів Кличко і майже всі НЕ скаржаться на своє здоров'я!
2. Майже всі солдати хочуть як мінімум дійти до кордонів 91го року!
3. Тиловикам, які сплачують великі податки - НЕ треба рватись на фронт. А всім решта, треба поспішати - реєструватись в ТЦК, поки не зробили платним вступ у ЗСУ!
4. Тут якісь ненормально високі зарплати і премії. Їх треба скасувати, так як бійцю достатньо і мінімалки. На 2 блоки сигарет і там на якийсь квас/молоко і т.п. А для чого більше? Пересилати сім'ї? Так майже всі дружини з дітьми повиїзджали за кордон!
5. Тут майже ніхто НЕ вживає алкоголь. Та і ніде не продають його військовим. Тому аватаризму тут і близько немає!
Так що добре, що орки бухають по-чорному, а ми - п'ємо лише квас!
6. Демобілізація? Для чого? Майже всі солдати хочуть воювати до перемоги! Додому НЕ хочуть, так як немає до кого повертатись(сім'ї ж виїхати за кордон)
Тим більше, що тут лише одні професіонали(за 600днів стали такими), які НЕ хочуть, щоб їх підмінили якісь недосвідчені...

Тож, як бачимо -
Все буде добре!
Все буде Україна!
Успіх

Подякував: 280 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 19:02

ЛАД написав:
  Bobua написав:
  beee написав:
quote="Water"]
-----------
sashaqbl
Щодо територій - мені не принципово, чий буде Крим чи Краматорськ.
------------
Чого так мало, а щодо Буковини, Закарпаття, Полісся? Тернопіль, Львів, Луцьк, Рівне, не кажучи вже за Харків, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Одесу?[/quote

Слишком длинное плечо. Ничего правобережью не угрожает. Выженной, буферной территорией возможно 100..300 км от границы с рфией и очень жаль, что в нашу сторону

За умови хороших укріплень на Дніпрі.
Але коли я казав недавно “а давайте їх зробимо, про всяк випадок” -- то на мене шипіли. Страшно шипіли -- як гуси.

Щодо кримів і крамоторськів -- то тут питання просте: чи є в країні люди, які би хотіли за них воювати? Хоча би сотня-дві тисяч.
Бо от мені навіть назва того “крама” не подобається. Схожа на якийсь крематорій.

А щодо Харкова, Запоріжжя, Дніпра, Полтави, Сум?

Хто зна...
Можливо, якщо для них буде реальна загроза, то люди візьмуться за розум і мобілізуються. Це ж великі міста. Кожне могло би дати пару сот тисяч захисників.
Але х.з....
От я зараз на харківщині. В селі. Поряд пара місцевих (старих). Мова неукр, але інколи чути і укр.слова, морфеми, наголоси. Але часто приїздить пара дітей -- і то жах. Ніяких ознак, що то укри. Мова абсолютно “запарєбрікавая”. Чи будуть такі воювати проти “запарєбріка”? Чи всі отакі -- потенційні “ждуни”?
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 19:06

sashaqbl написав:Для мене перемога - це втрата екзистенціальної загрози з боку Росії.
Методів цього досягнути я бачу два з половиною:
1) розвал Росії
2) вступ України в НАТО
3) можливо частково через відновлення статусу ядерної держави(але з повноцінною ядерною тріадою, з субмаринами в Тихому океані, які у випадку чого зможуть завтдати удар відплати).
Щодо територій - мені не принципово, чий буде Крим чи Краматорськ.

Пропозиці гарна, але щодо територій

Мені дуже принципово, кому буде належати моє місто. І це має бути Україна
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 19:09

Успіх написав:Мене на тиждень забанили і я здогадався "чому?" :D

Мені стало все зрозуміло...
Тут хочуть чути лише марафонські новини.

Тебе забанили, тому що ти - всіх дістав своїм ниттям

А про телемарафон - ти за нього голосував. Жери його сам.
А форумчан залиш у спокої від своєї присутності
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 19:28

История развивается по спирали... ?

тут ЛАД с компанией 100500 страниц ходит кругами с нытьем про переговоры
подброшу им идейку из прошлого, и сработало ведь...)
мож и Бобуа заценит...

««Ни мира, ни войны: мир не подписываем, войну прекращаем, а армию демобилизуем».
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 19:54

budivelnik написав:
  Bobua написав:Щодо кримів і крамоторськів -- то тут питання просте: чи є в країні люди, які би хотіли за них воювати? Хоча би сотня-дві тисяч.
Так відмова від Крима-Луганська-Донецька в 2014 ..привела до орків на берегех Дніпра...
Тому можна додатково відмовитись від Бердянська-Маріуполя-Херсона...
Завтра виявиться що і Миколаїв з Одесою зайвий..а там і до Києва недалеко.

Я не зрозумів цю полум`яну промову.
Вона може якось забезпечиту появу сотень тисяч війська, яке схоче і зможе то все відвоювати?
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 19:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

"Росія зруйнувала наш магазин, наш стадіон" Підприємці з Чернігова розповіли як пережили агресію РФ

pesikot

Профіль

2
2
  #<1 ... 52605261526252635264 ... 14836>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему