Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52595260526152625263 ... 14819>
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 17:55

ЛАД написав:
  sashaqbl написав:
  ЛАД написав:Может, согласитесь на что-то другое?
Все інше - це перемир'я. Вже був Мінськ 1, Мінськ 2

На перемирие не согласны?Сколько лет будем воевать до победы на Ваших условиях?
Так озвучте умови перемиря які ви важаєте нормальними..ми почитаємо, правда чогось думаю що умова для росіян забратись за порєбрік - для вас неприйнятна
а всі інші умови- забанять вас навічно..
Отже чекаю озвучування умов прийнятних для вас.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 17:57

ЛАД написав:
  sashaqbl написав:
  ЛАД написав:А щодо Харкова, Запоріжжя, Дніпра, Полтави, Сум?
Ви ж самі стверджували, що треба починати переговори...
Але я не пропонував віддавати ці міста.
Це питання до пропозиції укріплень по Дніпру.
Так в 2022 - Суми, Чернігів,Херсон - то їх не треба було відбирати?
І Харків треба було здати на пару з Києвом?
А Бердянськ з Маріуполем і Донецьк з Луганськом - чим відрізняються від Запоріжжя і Дніпра?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 18:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Bobua написав:Щодо кримів і крамоторськів -- то тут питання просте: чи є в країні люди, які би хотіли за них воювати? Хоча би сотня-дві тисяч.
Так відмова від Крима-Луганська-Донецька в 2014 ..привела до орків на берегех Дніпра...
Тому можна додатково відмовитись від Бердянська-Маріуполя-Херсона...
Завтра виявиться що і Миколаїв з Одесою зайвий..а там і до Києва недалеко.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 18:06

beee написав:Сейчас фронт растянут на максимум, как вы и хотите. На каком направлении по вашему нужно бросить на амбразуру больше призывников? Представим, что призвали 4 миллиона. Их на минные поля кинуть? На артиллерию?
Вы вообще понимаете, зачем в современной армии пехота?

И зачем же?
И минные поля появились далеко не сразу.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 18:15

Zebra написав:
  Bobua написав:Щодо кримів і крамоторськів -- то тут питання просте: чи є в країні люди, які би хотіли за них воювати? Хоча би сотня-дві тисяч.
Бо от мені навіть назва того “крама” не подобається. Схожа на якийсь крематорій.

В Україні з 6-9 млн чоловіків призовного віку у війні задіяні не більше кожного десятого, а безпосередньо на фронті, кожен 25-40.

9 з 10 кожен день в супермаркетах купляють півасік, бухло, чіпсіки. Інші в тилу лазять.
Я не бачу мобілізації в розумінні того яка війна відбувається. На площадці сусіди кожен день додому повертаються чоловіки з роботи. Може хтось 1-2 з будинку і воює десь, але усі сусіди як були, так і є.

9 з 10 чоловіків - диванні вояки, включаючи мене.
Ми не Ізраїль, де 5% евреїв за 3 дні були мобілізовані.

За нашими мірками це мало б бути 2 млн чоловіків у перший день війни. І ворог зі своїми 250-300-400 чи скільки там було, обісоався би вже давно.

Потрібно було у перші дні вторгнення, коли під ТЦК були черги - брати усіх охочих,а не виганяти по домам "ми вам зателефонуємо". А також оголошувати стан війни, передавати все керівницьво військовим, мобілізувати усі можливі виробництва на виготовлення зброї, в ключові країни відправляти професійних дипломатів (а не сексологинь) для вибивання наступальної зброї по максиму і не відмовлятись від ленд-лізу, який для нас спеціально прийняли.
Тепер же, як бачите, загнати людей у ТЦК навіть тих, кому обіцяли перетелефонувати пізніше, можна тільки батогами.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 18:16

budivelnik написав:
Так відмова від Крима-Луганська-Донецька в 2014 ..привела до орків на берегех Дніпра...
Тому можна додатково відмовитись від Бердянська-Маріуполя-Херсона...
Завтра виявиться що і Миколаїв з Одесою зайвий..а там і до Києва недалеко.

До "орків на берегах Дніпра" привела не "відмова від Крима-Луганська-Донецька в 2014".
Тим більше, що в 2014 ніхто не відмовлявся "від Крима-Луганська-Донецька". В будь-якому разі офіційно.
Все інше, що Ви написали не має відношення до того, що писав я. Ви коментуєте якісь свої думки.
А повторювати свій пост зі своїми думками, щоб його завтра знов видалили, мені, пробачте, ліньки. При тому, що там не було нічого поганого.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 18:23

Schmit написав:......... мобілізувати усі можливі виробництва на виготовлення зброї, ... і не відмовлятись від ленд-лізу, який для нас спеціально прийняли.
Тепер же, як бачите, загнати людей у ТЦК навіть тих, кому обіцяли перетелефонувати ......

Что-то я не слышал, чтобы мы отказывались от ленд-лиза.
Это Вы сейчас на ходу придумали?
А насчёт необходимости мобилизации производства "на виготовлення зброї" я писал ещё год назад или даже раньше. И меня за это клеймили "совком" и доказывали, что это невозможно. Да и ещё много за что "клеймили", а теперь начинают писать многие, в т.ч. и "клеймившие".
А будивельник продолжает и сейчас приписывать мне свои мысли и "клеймить".
И "вибиванням наступальної зброї по максимуму" Зеленский с Климкиным и Залужный с МО занимаются с самого начала и изо всех сил.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 18:31

Війська рф вже третю добу штурмують Авдіївку: запеклі бої не вщухають
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 18:39

ЛАД написав:
  Schmit написав:......... мобілізувати усі можливі виробництва на виготовлення зброї, ... і не відмовлятись від ленд-лізу, який для нас спеціально прийняли.
Тепер же, як бачите, загнати людей у ТЦК навіть тих, кому обіцяли перетелефонувати ......

Что-то я не слышал, чтобы мы отказывались от ленд-лиза.
Это Вы сейчас на ходу придумали?

Приводив тут декілька відео від "Diaspora UA", де неодноразово розповідали про відношення зевлади до ленд-лізу типу - "дають же безплатно, а за ленд-ліз потрібно буде платити" (підла брехня) і що витворяла Маркарова і т.д... Якщо зелені і не відмовились, то не просили і не вимагали - це точно, коли була така можливість.

ЛАД написав:А насчёт необходимости мобилизации производства "на виготовлення зброї" я писал ещё год назад или даже раньше. И меня за это клеймили "совком" и доказывали, что это невозможно. Да и ещё много за что "клеймили", а теперь начинают писать многие, в т.ч. и "клеймившие". А будивельник продолжает и сейчас приписывать мне свои мысли и "клеймить".

Ну, я вас точно за це не клєйміл.

ЛАД написав:И "вибиванням наступальної зброї по максимуму" Зеленский с Климкиным и Залужный с МО занимаются с самого начала и изо всех сил.

А Маркарова?, а хто там у нас в Швейцарії?, а хто там у нас в Болгарії...
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 12 жов, 2023 18:47

Letusrock написав:
  pesikot написав:А ви, десь щось, якось, сподіваєтесь, що можно домовитись з РФ
Вас історія з нами та РФ, з ХАМАС та Їзраілем нічому не навчила ?

Ага, історія з ХАМАС та Їзраілем нічому не навчила

То як не домовляйся з дикунами, вони все одно полізуть вбивати. Не зараз, так через рік. Не через рік, так через 10 років
  Letusrock написав:ну наприклад Ізраїлю перемиря пішли тільки на користь - зараз це весокотехнологічна мелітаризована держава, а вибери вони шлях безкінечної війни з 1950-х то щоб від нього залишилось тепер, ще питання

Ізраїль в стані бескінечної війни з 1948 року, тому вони, по-перше, високотехнологічна держава. По-друге, мілітарізована держава

У вас тверждження та висновки переплутані місцями

Letusrock написав:Стосовно домовленостей, моя думка якщо двоє з трьох сторін захочуть (Україна, рф та світова спільнота) тоді є хоча б шанс. Головне не довести до ситуації коли захочуть всі крім нас

РФ не хоче ніяких домовленостей, окрім капітуляції України - це факт
Якщо ви цього досі не розумієте - то краще не пишіть про якісь там домовленості та перемовини, а прийміть цей факт

PS. Україна мала перемир"я з 2015 року, коли були підписані Мінські угоди
І як громадяни це підтримали ?

"Барига", "ко-ко-корупція", "зрадницькі" Мінські угоди, "вбив власного брата", "наживается на войне"

А потім, "сойдёмся посередине", "я увидел в глазах Путина мир"

І Путін попер в Україну з усіх гусениц танків, тому що побачив, що можна напасти
Шанс на перемир"я втрачено
Забудьте про це
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
  #<1 ... 52595260526152625263 ... 14819>
Форум:
+ Додати
    тему